Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Davy Jones'un tam adı Davy D. Jones'muş. Yani D, Davy olmayabilir :/
D. ekini kullanma sebepleri Davy'nin D'i olması şeklinde gibi daha çok. Zamanla niye koyduklarını D.'ler de unuttu denmişti. Aralarından biri iradeyi taşıyıp dünyanın kralı olacak dendiğine göre bu kişi Luffy olacaktır.

Kafayı karıştıran nokta Xebec'inde dahil olduğu Davy klanı o tamamen ayrı bir topluluk gibi geldi bana. Davy Jones bir dönem dünyaya hükmetmiş anlatıldığı kadarıyla o dönem ona en yakın insanların uzantısı vesaire olabilir bunlar soyadlarını Davy yapacak kadar biat etmişlerdir.

D klanı bir kısmı ayın aydınlık yüzünü, diğer kısmı karanlık yüzünü temsil ediyor. İmu'nun amacı kasvetli ve herkesin köleleştiği dünya Goroseilerin özellikle çevre tanrısı, finans tanrısı, adalet tanrısı vesaire olarak anılması.

5 dönem zamanlarına gönderme olarak tasarlanmışlar.

Mitolojiye göre dünya 5 defa bu unvanları ve gezegen isimlerine sahip tanrılar yaratmış.

Son düzenleme:
Yahu hala anlayamıyorum İm böyle önüne geleni Şeytana dönüştürebiliyorsa neden Gorosei var ? Neden kutsal şövalyeler var mesela ? Xebec gibi birisi bile buna düşüyorsa güç dengesi nerede ? Gerçi hata bende Wano Arc'ında o lanet toon force ile beraber güç farkı, zevkli dövüşler falan kalmadı ki. Şu an sadece finali ve tee seriyi ilk çizmeye başladığı vakit aklında olan finali merak ediyorum. O kadar retcondan sonra illaki kafasındaki final kurgusu değişmiştir çünkü bence....
Önüne geleni değil, insanları memleketinde dönüştürüyor muhtemelen. Su seviyesinin yükselmesinin ardındaki sebep de bu muhtemelen, bu gücün kullanılmasını zorlaştırmak. Zunesha'nın da sonsuz yürüyüşe mahkum edilmesinin sebebi bu olabilir. Domi Reversi sonucunda JoyBoyun karşısında bulunmuş ve işin sonunda bir daha aynı duruma düşmemesi için hep hareket etmesi emredilmiştir.

Xebec'in dengi Harald bari olsaydı şu adada; şeytanlaşma güç olarak ne kadar fark ettiriyor en azından ona dair bilgi edinirdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık