Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164 Spoiler Yorumları

Rocks'dan bahsederken denizciler (malum kişi) "Roger'in ilk ve en büyük rakibiydi/düşmanıydı" diyorlar.
Adada bile yokmuş malum kişi.
Roger şerefsizliğin kitabını ne kadar zirveye taşıdıysa, Rocks da adamlığın kitabını o kadar yukarı taşımış.
İkiside Sıfır seviyesinde yani.:( Roger'ın bir yamuğu olmadı gördüğümüz kadarıyla, önceki bölümlerdeki "Dur Xebec" ve "Beni durdurma Roger" cümlelerini bile göremedik yanlış hatırlamıyorsam.Tanrı Vadisi'ndeki amaçları bile çakışmıyor, hatta Xebec en sonda onun yardımına muhtaç kaldı gibi görünüyor. Niye Roger'a şerefsiz dediğini anlamadım.

"Imu adadaki herkesi öldür." demiş ya; şövalyeler ve kutsal sümüklüler halen adada mı acaba.

Will of d’deki d harfi Davy demekmis. Muralde ay insanlari olarak D. clani isaret edilmisti demek ki Davy Jones bildigimiz Enel’in kapak hikayesinde gittigi yerden cikmis. Lunarianlar da oradan gelmisti yanlis bilmiyorsam. Ilk dunya savasinda gunes tanrisi yok ediliyor ikinci dunya savasinda Joy Boy yok ediliyor ucuncu dunya savasinda Nika (Luffy) var. Mural’de bahsedilen orman tanrisi bizim bildigimiz Im zaten. O da ikinci dunya savasinda yani bosluk yuzyilinda ortaya cikan varlik. Im’in ofkelendigi kisi Davy Jones degil Joy Boy olduguna gore ilk gunes tanrisi olan Davy Jones olabilir diye dusunuyorum. Im’in sapkasini aldigi kisi Joy Boy’un sapkasi hatta ben daha da ileriye goturuyorum Joy Boy dedigimiz kisi ya antik dev cikacak ya da buccaneer cikacak

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık