Şuna çok anlam veremedim, bu adamlar birinci gözle İmuyu ve gücü gördü . Hangi motivasyonla yonkou olup kral olmayı amaçlıyorlar ? Xebec bu ekiple bile başaramadı . Misal Bigmom ve Kaido ya da WB neyi başarmayı hedefliyor ki ?
Shanks istisna çünkü o muhtemelen tarihi öğrendi ve Mu’ nun yenilebileceği anahtarı ( Nika ) biliyor .
Roger de benzer şekilde yolculuğunu bu uğurda ilerletmiş .
Tuhaf bir motivasyon.
Bu arada şu an gördüğümüz ( İmu )şey çizgi filmlerdeki kedi ve benzeri bir çizgi film karakterini bana hep anımsatıyor . Bu gölge çok komik bir tip olabilir bence . Imunun Sabonun alevini yutarken ki çizimi de keza öyle .

Kaido bir de üstüne beni ancak Joy boy yenebilir triplerine giriyordu,  sanki hiç Mu' yu görmemiş gibi:d
Mu'u gören gücüne şahit olan ekibin olağan karşılaması çok tuhaf .

Imin gücü meyve kullanicilarina işlemiyorsa ne BMyi ne de Kaidoyu durdurabilir. 
Kaido bunu bilerek salt meyve kullanicilarindan olusan tayfa istemis olabilir
Diğer türlü bakinca her retcon sonrasi serinin alti oyuluyor. O yuzden gecmisi sacma bulmak mantiksiz

Her karakterin gözlem hakisi ile tepki hızı aynı deil.

Garp/ Rogerin daha ustun gözlem hakiye ve tepki hizina sahip oldugu gösterilmedi. O yüzden dayanaksiz yorumun. 
Tekrar belirtiyorum ilk saldiri konumuz. Haftaya Garp/ Roger tepki verirse degerli olmayacak çünkü zaten hazirlikli olacaklar. 
Garp/Roger bu bölüm Shanksin Kidin filo yokettigini gormesi gibi gelecek görme şov yapsalar o zaman dedigin olabilirdi ancak böyle bir sahne cizilmemis. 

Kaido’nun dunyanin hakimi olmak icin aradigi sey Joy Boy’du. Yani o da farkinda Im’i yenmeden hakim olamayacaginin

Oden 20 yil güçlen gelip seni indirecekler diyor, Yamatodan dolayi gelecek kisinin JB oldugunu oģreniyor. O yuzden Kaido beni sadece JB yener diyor
JB gelsin ittifak yapalim gibi bir sey yok