Doflamingo ve çöp?Chinjao deseydin neyse derdim.Doflamingo gibi çöplerde Kral haki varken bu adamda olmadığını düşündüren ne oldu acaba.
Doflamingo ve çöp?Chinjao deseydin neyse derdim.Doflamingo gibi çöplerde Kral haki varken bu adamda olmadığını düşündüren ne oldu acaba.

Wb mi güçsüz gözüküyor?Raw'da bir şey dikkatimi çekti, bölüm çıkınca daha net olur ama sanki WB kral hakisi eklenmiş bir deprem yumruğu yapmıyor gibi.
Sadece deprem yumruğu ile Xebec'in kral hakili saldırısına karşı koymaya çalışıyor.
Normalde birden fazla yönde akışkan kral hakisi olmalı ama doğrudan WB'nin arkasına doğru giden 2-4 tane kral hakisi efekti var. (Tam tersi de olabilir tabi)
Bi de öküz gibi kocaman yazı yazıyorlar üstüne anasını satıyım. Zaten bir şey anlaşılmıyor.
Eğer deprem meyvesi bu tarz bariyer için de kullanılırsa Blackbeard'in tahminimin ötesinde bir gücü olacak gibi hissediyorum. Adam korkaklık/ürkeklik ve dikkatsizlik gibi şeylerden dolayı biraz güçsüz gözüküyor ama Nikadan sonra en güçlü karakter olarak karşımıza çıkacak sanki.

BlackbeardWb mi güçsüz gözüküyor?
Garp gibi çarlara göre çöp, kendi çapında iyidir yoksa Dof.Doflamingo ve çöp?Chinjao deseydin neyse derdim.
Uykusunda yellenmiştir o, kral haki saldığı falan yok.
Doflamingonun tırnak kiri olamaz Garp, o kapasite yok. Bugün Elizabelloyu al, her gün antrenman yaptır Garp'tan güçlü olur.Doflamingo gibi çöplerde Kral haki varken bu adamda olmadığını düşündüren ne oldu acaba.
Önceki bölüm WB IMe saldırırken depreme kral haki eklemişti.Raw'da bir şey dikkatimi çekti, bölüm çıkınca daha net olur ama sanki WB kral hakisi eklenmiş bir deprem yumruğu yapmıyor gibi.
Sadece deprem yumruğu ile Xebec'in kral hakili saldırısına karşı koymaya çalışıyor.
Normalde birden fazla yönde akışkan kral hakisi olmalı ama doğrudan WB'nin arkasına doğru giden 2-4 tane kral hakisi efekti var. (Tam tersi de olabilir tabi)
Bi de öküz gibi kocaman yazı yazıyorlar üstüne anasını satıyım. Zaten bir şey anlaşılmıyor.
Eğer deprem meyvesi bu tarz bariyer için de kullanılırsa Blackbeard'in tahminimin ötesinde bir gücü olacak gibi hissediyorum. Adam korkaklık/ürkeklik ve dikkatsizlik gibi şeylerden dolayı biraz güçsüz gözüküyor ama Nikadan sonra en güçlü karakter olarak karşımıza çıkacak sanki.

Xebecin umrunda olmamış, rahatlıkları ondan. Ben de izleyici olsam çok rahat olurdum mesela.Garp ve Roger'ın rahatlığına hastayım ya kıyamet kopsa umursamazlar.
Sonraki bölüm netleşir ikisi işin aslını çözerse vardır bir düzenek deriz.