Harald denen fasulye sırığı ittifaka yanaşsaydı demek ki kazanacaklardı.Yazık olmuş Rocks’a
Teach’i en baştan yaratacak olsa böyle bi hikaye yazmazdı ona.Sağlam bir retcon vurmuş hikayeye
Harald TV'ye gelse onu da şeytana çevirecekti IM. Şeytan Meyveleri kilit, karakterler değil.
Retcon hikayeyi mahvetti.
Teachin kurnazlığı, fırsatçılığı, 20 yıl meyve arama planı, Thacht'i öldürüp meyveyi yemesi, Ace'i yakalayıp Lord olması ve sair bugüne kadarki yaptıkları çok iyi hikayeydi bana kalırsa ama ne zaman Rocks Teachin babası ve WB-Kaido-BM hepsi aynı gemideydi dedi, hikaye çöp oldu.
En basitinden, Xebec 2 meyve bulma fikrini tüm tayfasıyla paylaşıyor. Mantıken meyvelerin ne olduğunu da söylemiştir. Neden diğer tayfa üyeleri Xebec sonrası bu meyveleri arayıp bulmadılar ?
Eris ve Xebec ve doğal olarak Teach madem tüm hikayeyi biliyor, WB-Kaido-BM'nin Xebec'in yakın adamları olduğunu da eşşek değilse Eris biliyor, neden Teach WB tayfasına katıldığında ben Xebec'in oğluyum, babamın izinden gitmek istiyorum, Karanlık Meyvesini bulacağım vs demedi, WB, kalk s.tir git mi diyecekti, destek olmayacak mıydı, WB yi bırak BM ve Kaido'ya gidip söylese onlar bile arka çıkıp Teach'in kat be kat güçlenmesine vesile olurlardı bana kalırsa
Ulan WB Ace'i Ace de WB'yi birbirlerinden habersiz KK yapmak istiyordu ya var mı böyle saçma senaryo, IM'i gördükten sonra KKlık nedir, tamamen soytarı işi.
Kaido-BM-WB-Roger-Xebec, bunların arasında hiç mücadele çizilmemesi, Teach'i de bunlarla bağlaması batırdı bence hikayeyi.