Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164: Davy'nin Kanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 53 73.6%
  • Orta

Kullanılan: 12 16.7%
  • Kötü

Kullanılan: 7 9.7%

• Kullanılan toplam oy
    72
Bölümü şimdi okudum bayağı beğendim. Kaido ve Linlin gümbürtüye gitmişler. İlk kurban olmuşlar şaşkınlıktan. WB yi her ne kadar göstermese de Xebec egale edip geçmiş , belli ki yenmiş yani. Şimdi de artık son safha Roger-Garp vs Domi Xebec .

Onun harici Xebec :'' Joyboy'dan mı Davy'den mi daha çok korkuyorsun demiş '' . Bunlar belli ki iki farklı kişi. Davy zaten kral bunu ağzıyla söylüyor. Acaba Joy boy da bunun Generali miydi ? İlk korsan oluyordu zaten.

Onun harici kuma reisin nasıl bir reis olduğunu tekrar gördük. Herif Domi Xebec'in kılıcının önüne atlamış ölmek pahasına, yeter ki kurtarayım kafasıyla. Kral karakter yemin ediyorum. Keşke bilinçlenip gün yüzü görse kızıyla birlikte.

Onun harici Elbaf'ın önemi büyük. IM bizzat yüzyılda bir gelir böyle kral demiş Harald için . Savaşçıyken sıkıntı çıkarıyormus yani. Barışcı olmaları işine geliyor. En güclü ülke idi burası zaten ama ne yazık ki günümüzde adam gibi savaşçıları bir elin parmağını geçmiyor.

IMu da farklı bir yaratık gibi. 3.kişi ağzıyla konuşuyor , bedenleri kullanan symbiot tarzı birşey mi acaba. Yok MU nun dünyası tamamlanmadı yok Mu ile Davy'yi bağlayan kader felan. Benim demiyor da o diyor hep. İlginç.

Ekleme Xebec bayağı bilgili Joyboyu geçtim Davy yi de biliyor . IM in onlardan korktuğunu da biliyor. Rafteli mi buldu nasıl öğrendi acaba. Roger Xebeci prime ında geçmiştir bilgi ve güç konusunda ama Xebec de bos adam değil

Son düzenleme:
Antik krallık zamanları baya karışık çıkacak. Imu kendince "Haklı davam" dediği bir şeye inanıyor; Tanrı Vadisi'nden sonra Teach'e bile hak veriliyor. One Piece'in sonunda net bir iyi veya kötü göreceğimizi düşünmüyorum. Yine yorumlarda Orochi için "Haklı olabilir" bahsi geçmişti; ceza verirsin ama tüm aileyi katletmek baya aşırıya kaçıyor. Mingo'nun söylediği: Adalet durduğun yere göre şekil değiştirir mevzusunu One Piece sonunda göreceğimizden eminim.
Orochi ve Teach gibiler haklı durumdayken haksız duruma düşen karakterlerden.

Onun harici Xebec :'' Joyboy'dan mı Davy'den mi daha çok korkuyorsun demiş '' . Bunlar belli ki iki farklı kişi. Davy zaten kral bunu ağzıyla söylüyor. Acaba Joy boy da bunun Generali miydi ? İlk korsan oluyordu zaten.
Çok eski bir teori vardı, "Joyboy antik krallığın kralıydı, Imu halkları bu krala karşı ayaklandırıp onu devirdi ve yeni kral oldu" diye.

Joyboy özgürlük arayışında olan ve krallığın istediğin her yere gidebilme, gezebilme olduğunu söyleyen biri çıkar Luffy gibi.
Davy Jones ise, Imu'nun devirdiği antik krallığın kralı falan çıkar.

Yani o kadar birbirine girdi karakterler. Bakalım, Oda bunu inşallah düzgün şekilde açıklar da daha fazla retcon yemeden bitiririz mangayı.

Şmdi Garp'ın denizcilerden neden ayrılmadığını daha çok merak etmeye başladım :artiz:
Über güçlü
Haki sahibi
Her şeyin sesini duyma muhabbeti var belli
Bir açığı olsa gerek :artiz:
Denizcilerden ayrılsa ne olucakki korsanlıkmı yapıcak :gamyon:

Garp zaten hükümetin emirlerine kafa eğmeyen kendi bulduğu doğru neyse onu yapan bir karakter ayrılıp ayrılmaması çok önem arzetmiyor.

Teach dünyanın kralı olacağım diyorsa, İmu'yu indirmek zorunda.

Yalnız da yapabilir, luffy ile mecburi beraberliklede yapabilir. Sonrasında Luffy ile kozlarını paylaşırlar.

İmu, Teach'i yenip en son Luffy ile de dövüşebilir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık