İmu nun yeteneği bana halen Yami yami no mi kadar ilgi çekici gelmedi bana.
Hangi Yonkou demişti Issho için bunu ? Yalnız bence de Issho çok güçlü o meyveyle.Amiral seviyesini belirlerken Issho’yu baz alin bence. Yonkou’nun bile cok guclu dedigi adam sonucta
Yok hocam alakası yok katılmıyorum.Garp zaten en güçlü denizcilerden daha amiral seviyesi olamadı mı yani ? Ne zaman olacak 80 yaşında mı ?King’i yenen zoro’nun gösterdiği güçle bu elemanların gösterdiği güç aynı. Ekstra bir şey görmedim. Adaya verdikleri zarar belli, kullandıkları saldırıların etkileri belli. Net olarak amiral etmezler.
Amiraller zaten çok güçlü o konuda şüphe yok ama Xebec,Kaido,Wb,Shanks,Roger gibi adamlar ağır basarlar ama.Amiral seviyesini belirlerken Issho’yu baz alin bence. Yonkou’nun bile cok guclu dedigi adam sonucta
Luffy yonkou degil miHangi Yonkou demişti Issho için bunu ? Yalnız bence de Issho çok güçlü o meyveyle.
Amiral seviyesi için en güzel referans Oden ve Yamato. Fuji'nin sadece amiral meyvesi var diyebiliriz, onu referans alabileceğimiz bir mücadelesini görmedik henüz.Amiral seviyesini belirlerken Issho’yu baz alin bence. Yonkou’nun bile cok guclu dedigi adam sonucta
Adi Teach kendi soyunu satmış olurdu, Coby'e neden o kadar anlam yüklediği anlaşılırdı.Fuji basbayağı Amiral seviyedir. Mera meyveli Saboyu ve Luffyi eziyor adam daha ne olacak. Ki Luffy tüm tayfası ve filosuyla kaçmak zorunda kalıyor. Fujide hiçbir amiralde olmayacak hassaslikta gözlem haki var. Sadece meyveden ibaret değil bu adam.Amiral seviyesi için en güzel referans Oden ve Yamato. Fuji'nin sadece amiral meyvesi var diyebiliriz, onu referans alabileceğimiz bir mücadelesini görmedik henüz.
Oden, öldürme niyeti olmayan KK Roger'dan tek yerken(isimli kılıçları sayesinde kurtuluyor); Yamato, boş muhabbet yapan Kaido ile biraz kapışabiliyor. Roger vs Oden'i referans alarak Xebec'in KK seviyesi olduğu da net. Garp vs Aokiji; Amiral ve Yonko kapışmasına güzel bir örnek ama Garp'ın, öğrencisine fazla yüklenmediğini de düşünüyorum.
Garp şu adadan Coby'nin "Davy D." anasını ve babasını kurtarıp Doğu Mavi'ye götürse ve Coby'nin de soyu şu adaya bağlansa keşke.Adi Teach kendi soyunu satmış olurdu, Coby'e neden o kadar anlam yüklediği anlaşılırdı.