Zoro daha ne yaptığının farkında değil,Zoro'da bunlar gibi bilinçli kullanım henüz yok.O zaman Zoro > Amiral knk
Zoro daha ne yaptığının farkında değil,Zoro'da bunlar gibi bilinçli kullanım henüz yok.O zaman Zoro > Amiral knk
Bilinçli kullansa ne olacak? Amiral seviyesi mi olacak? King’i kral haki şelalesiyle yendiği hali sağ kol işte.Zoro daha ne yaptığının farkında değil,Zoro'da bunlar gibi bilinçli kullanım henüz yok.
Bilinçli kullanması demek gücünde ustalaşmak demek,Wb Garp ve Roger'ın kral hakili saldırı kullanırken zorlanıp terlediğini ve ya ben ne kullanıyorum dediklerini görmedik.Bu demektir ki kendilerini geliştirmiştirler.Bilinçli kullansa ne olacak? Amiral seviyesi mi olacak? King’i kral haki şelalesiyle yendiği hali sağ kol işte.
King’i yenen zoro’nun gösterdiği güçle bu elemanların gösterdiği güç aynı. Ekstra bir şey görmedim. Adaya verdikleri zarar belli, kullandıkları saldırıların etkileri belli. Net olarak amiral etmezler.Bilinçli kullanması demek gücünde ustalaşmak demek,Wb Garp ve Roger'ın kral hakili saldırı kullanırken zorlanıp terlediğini ve ya ben ne kullanıyorum dediklerini görmedik.Bu demektir ki kendilerini geliştirmiştirler.
Zoro da peki tabiiki uzmanlaştığında amiral seviyesi olacaktır.
Zaten King'i yenen Zoro'nun şuan ki Wb Garp Roger üçlüsünden geride olduğu bariz değil mi ?
Şuan ki Zoro tabi etmez.Ustalaştığında edebilir.Mesela Yamato bana göre amiral seviyesidir.Bazıları Aramaki'yi yenemedi diyecek ama orada savaşmadı Yamato.Daha doğrusu Momo savaşmasına izin vermedi.King’i yenen zoro’nun gösterdiği güçle bu elemanların gösterdiği güç aynı. Ekstra bir şey görmedim. Adaya verdikleri zarar belli, kullandıkları saldırıların etkileri belli. Net olarak amiral etmezler.
Amiral seviyesi o zaman baya çöpleşti. Artık yeni seviyeler bulmamız lazım.Şuan ki Zoro tabi etmez.Ustalaştığında edebilir.Mesela Yamato bana göre amiral seviyesidir.Bazıları Aramaki'yi yenemedi diyecek ama orada savaşmadı Yamato.Daha doğrusu Momo savaşmasına izin vermedi.
Amiral seviyesi,Yonko sağkol-Yonko arası değil miydi?Amiral seviyesi o zaman baya çöpleşti. Artık yeni seviyeler bulmamız lazım.
Zoro sağ kol. Zoro > Amiral diyorsan o zaman Yonko > Sağ kol > Amiral diye yeni denklem oluşturman gerekecek.Amiral seviyesi,Yonko sağkol-Yonko arası değil miydi?
Demiyorum ki ilerde olabilir diyorum sadece.Zoro sağ kol. Zoro > Amiral diyorsan o zaman Yonko > Sağ kol > Amiral diye yeni denklem oluşturman gerekecek.
Fiziksel olarak prıme gibilerdir hakileri gelişmeye devam ediyordur şurda sadece zaten xebec bile sönük çizilmişken bizimkilerinde sönük çizilmesi normal.Wb Garp Roger prime seviyelerine çok yakınlar bu çok net.Saldırılarının seviyeleri teknikleri duruşları falan belli ediyor.