Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1163: Vaatler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 68 64.2%
  • Orta

Kullanılan: 20 18.9%
  • Kötü

Kullanılan: 18 17.0%

• Kullanılan toplam oy
    106
Katılıyorum Oda çok tutarsız bir adam. Oden kadar güçlü bir adam panel olarak bakarsan meyvesiz Kaido'nun tek darbesiyle indi. Kaido her ne kadar offguard yakalasa da. Oda böyle şeylere dikkat etmediği için bu kadar tartışma çıkıyor zaten. Yaşlı Garp'ın yıkıcılığı ortada. Yaşlı WB'nin hakeza.Roger'ın zaten bunlardan aşağı kalır yanı olmamalı. Xebec desen hobisine dağ kesiyordu adam, adalet kapısı falan kesmiş biri.

Benim içinde Xebec en kuvvetli karakter zaten tanrısal tipleri saymazsan(joyboy/imu/davy jones ?) Geçtiyse bir Roger geçmiştir Xebec'i sonradan. Adam 1 yıl ömrü kaldığı iddia edilen hasta haliyle prime wb'den zayıf değildi.
garp 78 yaşına kadar hergün antreman yapmaya devam ediyordu hastalığıda yoktu rogera eşit lanse ediliyordu her zaman rogerın hasta olduğu dönemler zayıflaması sonucu garpın prıme döneminin rogerın üstünde olduğunu düşünüyorum ben wb içinde aynısı geçerli olabilir derdim ama roger ile eşit kapışıyor.
Harald serefsizi Xebec’e arka ciksaydi bugun baska seyler okuyor olurduk
haralda ihtiyaçmı var sence xebeğe destek vermeyen kalmamış hiç beklemediğimiz garp bile gelip denizcilere xebeğe destek vericez hazır olun diyor.

e ne oldu, shanks yendi mi? İkisinde de çizik yok? Bir şekilde anlaştılar işte, dövüş olmadığı belli değil mi? Amiraller bile 10 gün dövüşüyor, Shanks kaidou’yu yoldan geçerken çiziksiz tekleyip mf’ye mi geldi? Denizciler bile bu durumu mantıklı bulmuyor, sen mantıklı mı buluyorsun?
Denizci erleri çarpıştıklarını dile getiriyor ama gören yok. Sadece duyum. Bir dövüş olsa uzun süreceği herkesin malumu.
Cidden mevzunun özünü neden kavrayamıyorsun?
Shanks: Ace'i durdur ihtiyar.
Beyaz Sakal: Bana ne yapacağımı söyleyemezsin!
...
Ace gider Teach'e yem olur. (Shanks'ın isteği yerine gelmedi.)

Shanks: Kaido savaşa gidemezsin!
...
Kaido savaşa gelemez. (Shanks'ın isteği yerine geldi.)

2 mevzu arasındaki fark bariz işte. Kaido savaşa geldi mi gelemedi mi?

Asıl önemli olan ise: Kaido birisinin sözünü dinleyecek bir adam mı? Söz verse, karşılığında bir şeyler alsa bile yine sözünde duracak kadar adam da değil zaten. Kaido'yu bayılana kadar dövmek dışında, onun durdurulamayacağını anlayamıyor musun? Adam Ejderha zaten; Shanks'a tamam der, suyuna gider ama Shanks oradan ayrılınca uçar gelir Marineford'a kadar. Kaido savaşa gelemediğine göre Shanks bunu çizik almadan kısa sürede bayıltacak güçte birisidir. Yazdığımız herşeyin alt metnini size açıklamak zorunda kalacaksak işimiz var. Yeni bir bilgi edinmediğimiz sürece durum bu.

Çoluk çocuktan dayak yiyen Kaido'yu gereksiz yüceltmeseniz de zorla Kaido gömdürmeseniz nasıl olur?

yok öyle birşey. Roger’ın muadili Garp, Xebec eşsiz.
Sengoku Roger'ın en güçlü rakibi olarak Xebec'i söylüyor.

Kaptan olabilir. Kaidou çaylakken ve prime halindeyken farklı güç seviyelerinde. Big Mom zirve haliyle mesela Xebec’le kapışır, yene de bilir. Kaidou Xebec’i yener Prime haliyle. Shanks mesela prime haliyle Xebec’le eşit seviyedir.

Kaidou için bütün canlılar arasında en güçlü varlık ve 1v1’de kaybetmez diye söyleniliyor. Xebec amiral öldürmekten büyük ne icraatı oldu? Kaidou Luffy’i öldürdü, Nika’yla denk dövüştü.

Kaidou Luffy’i tekledi, sonra da öldürdü. Sen diyorsun ki Kid teklendi. Kid muhtemelen ölmedi bile. Geri dönüp daha da güçlenecek. Üstelik Luffy gibi tekrar tekrar geri dönme olayı da olmadı Kid’de, aynı şeyi Kid’e uygulasa mangaka, Shanks’ı yendirir.
Kaido'nun farklı güç seviyelerinde olduğu bariz de Xebec'in çaylak halinden çok daha güçlü olduğu bariz değil mi. Xebec'in çaylak halindeki gücü hali hazırda>Oden karşısındaki Kaido. Bu adam üstüne üstlük 18 yıl geçirdi o olaydan sonra.Kaido'nun Oden olayından sonra güçlendiğini hatırlarken Xebec'in güçlenmediğini düşünmek için sebep yok.
Teklenme teklenmedir. Bm kendi ömrümden yedi gene bir allahın kuluna tek atamadı. Ulti'ye bile tek atamadı. Kaido bile küçümsedi buna çöpe dönüşmüşsün diyerek.

Big Mom çaylak Xebec'i yenemez ve üzgünüm ama şaka yapmıyorum.

Kaidou’nun ada taşırken Imu’yla denk Nika’yla denk dövüşmesi, Luffy’i öldürmesi > Adalet kapısı yok etme, amiral öldürme

Kaidou’nun icraatlerinin çeyreğini Tanrı Vadisi tayfa yapamadı. Amiral öldürme olayı bile Luffy öldürme ve Nika’yla denk dövüşmeye kıyasla basit kalıyor.
Kaido'nun icraatlerinin fazlasını Xebec zaten tanıldığı sayı ve sonrasında yaptı. Yeni silahlanmanın ileri seviyesini ve h.hakinin ileri seviyesini öğrenmiş Luffy'yi öldürmek, amirali eforsuz öldürüp+adalet kapısı yok edip+bilinen en güçlü devle üzerine çarpışıp Kaido vs Bm'den daha fazla alanı etkilemekten çok daha az bir şey. Nika olayında da Nika ilk defa açıldı adam ne yapacağını bilmiyor o formla. 2.round'da kaybetti zaten. Xebec Kaido'nun yerinde olsaydı nika da yoktu ortada.
Kaido'nun kasmadan dövüştüğü Yamato nere tanrı çeliği olan, kutsal şövalyelerin lideri Garling nere. Üstüne üstlük o Garling yanında tüm davy klanı üyeleri+başka şövalye de varken yedi low diffini. Xebec'in Garling'e çektiği tarifeyi Kaido çekemedi Yamato'ya.

kizaru>garp+roger+wb+linlin+kaido+rox felanda alalımmı ?

kaidonun dövdü dediğin kişi luffy hadi nika olsun nika bidaki arc kizaruya karşı baygın yatıyordu önemi yok pek.

imuya karşı kaidonun dövüştüğü luffyde bişiy yapamaz egheadde saturne bişiy yapamadı luffy daha.

6 lının dövüştüğü kişi im ve saturnun hybrid hali idi ve tüm bedeni yokediyorlar zaten im insaütsü regeni ile yenileniyor o saldırı sonucu yayılan kral hakisi öyle bir etkiye sahipki spoıler sağlayıcılar imunun saldığını zannediyor o hakiyi bölüm gelmeden ordaki saldırıları kaido yese öteki dünyadaydı şuan zaten.
Imu’nun korktuğu tek güç Nika. Zarar vermenin yöntemini bulunca Nika çocuk gibi oynayacak Imu’yla. Orada 6’lıda daha çok iş yapardı. Kukla falan da olmazdı. Imu = Nika > Kaidou > Xebec > Diğerleri

Cidden mevzunun özünü neden kavrayamıyorsun?
Shanks: Ace'i durdur ihtiyar.
Beyaz Sakal: Bana ne yapacağımı söyleyemezsin!
...
Ace gider Teach'e yem olur. (Shanks'ın isteği yerine gelmedi.)

Shanks: Kaido savaşa gidemezsin!
...
Kaido savaşa gelemez. (Shanks'ın isteği yerine geldi.)

2 mevzu arasındaki fark bariz işte. Kaido savaşa geldi mi gelemedi mi?

Asıl önemli olan ise: Kaido birisinin sözünü dinleyecek bir adam mı? Söz verse, karşılığında bir şeyler alsa bile yine sözünde duracak kadar adam da değil zaten. Kaido'yu bayılana kadar dövmek dışında, onun durdurulamayacağını anlayamıyor musun? Adam Ejderha zaten; Shanks'a tamam der, suyuna gider ama Shanks oradan ayrılınca uçar gelir Marineford'a kadar. Kaido savaşa gelemediğine göre Shanks bunu çizik almadan kısa sürede bayıltacak güçte birisidir. Yazdığımız herşeyin alt metnini size açıklamak zorunda kalacaksak işimiz var. Yeni bir bilgi edinmediğimiz sürece durum bu.

Çoluk çocuktan dayak yiyen Kaido'yu gereksiz yüceltmeseniz de zorla Kaido gömdürmeseniz nasıl olur?
1v1’de kaidou yenilmez diyor oda. 1vall yapmadıysa şanks, kaidou’yu yenememiştir.
Sengoku Roger'ın en güçlü rakibi olarak Xebec'i söylüyor.

Kaido'nun farklı güç seviyelerinde olduğu bariz de Xebec'in çaylak halinden çok daha güçlü olduğu bariz değil mi. Xebec'in çaylak halindeki gücü hali hazırda>Oden karşısındaki Kaido. Bu adam üstüne üstlük 18 yıl geçirdi o olaydan sonra.Kaido'nun Oden olayından sonra güçlendiğini hatırlarken Xebec'in güçlenmediğini düşünmek için sebep yok.
Teklenme teklenmedir. Bm kendi ömrümden yedi gene bir allahın kuluna tek atamadı. Ulti'ye bile tek atamadı. Kaido bile küçümsedi buna çöpe dönüşmüşsün diyerek.

Big Mom çaylak Xebec'i yenemez ve üzgünüm ama şaka yapmıyorum.

Kaido'nun icraatlerinin fazlasını Xebec zaten tanıldığı sayı ve sonrasında yaptı. Yeni silahlanmanın ileri seviyesini ve h.hakinin ileri seviyesini öğrenmiş Luffy'yi öldürmek, amirali eforsuz öldürüp+adalet kapısı yok edip+bilinen en güçlü devle üzerine çarpışıp Kaido vs Bm'den daha fazla alanı etkilemekten çok daha az bir şey. Nika olayında da Nika ilk defa açıldı adam ne yapacağını bilmiyor o formla. 2.round'da kaybetti zaten. Xebec Kaido'nun yerinde olsaydı nika da yoktu ortada.
Kaido'nun kasmadan dövüştüğü Yamato nere tanrı çeliği olan, kutsal şövalyelerin lideri Garling nere. Üstüne üstlük o Garling yanında tüm davy klanı üyeleri+başka şövalye de varken yedi low diffini. Xebec'in Garling'e çektiği tarifeyi Kaido çekemedi Yamato'ya.
sengoku palavracının teki, 10 şey söylüyor 9u yalan. Ayrıca en güçlü rakibinin Xebec olması Xebec = Roger demek değildir. Karşılaştığı en güçlü kişi Xebecmiş. Bu fa Xebec > Garp ve diğerlerini tesciller ama Xebec = Roger manasına gelmez.

Ben prime kaidou vs prime xebec diyorum. Geçmiş hallerini kıyas etmiyorum.

BM çaylak xebec’i yener. BM amiral de öldürür. Ayrıca prime bm yani yonko seviyesini xebec çaylakken yeniyorsa, prime hali imu seviyesi mi oluyor?

Nika > Xebec. Nika vs. Imu olsa ne olurdu, Xebec ve diğerleri vs. Imu oldu da ne oldu? Bir düşün, farkı anlayacaksın.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık