Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1163: Vaatler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 75 64.7%
  • Orta

Kullanılan: 22 19.0%
  • Kötü

Kullanılan: 19 16.4%

• Kullanılan toplam oy
    116
Aynı bölümü okuduğumuzdan eminmiyiz?

@Minato

Xebec karakterinin yaptıklarına bakalım?

-amiral öldürmek(seride ilk)
-imin odasını basıp imi tehdit etmek(seride ilk)

-harald ile eşi benzeri görülmemiş sertlikte kapışmalara girmek

-ailesi için tanrı vadisini basmak

- tüm olaylar olurken ailesini tek eli ile kaçırırken diğer eli ile garling+kutsal şövalye+şeytanları parçalamak

-erisin kaçmasını güvenliğini sağlamak için erisin arkasına geçip 2 el ile garling+kutsal şövalye kadın+kendi ailesini yenmek

-adaya devasa haki dalınımı ile gelen imuya karşılayıp onu küçümsüyor

-imunun saturnle yaptığı hybrid form saldırılarını engelleyip kesiyor

- en son tüm efsaneler imuyu parçalıyorlar

-imu yenileniyorlen xebeci adice ailesi ile tehdit ediyor

- xebecde Eşine olan aşkı ve oğluna olan sevgisinin büyüklüğü ile rage geçirip imuyu 3 e bölüyor burdan sonra imu xebeği kan yolu ile şeytana çevirebiliyor

-Ortada imu xebeği gücü ile yendi gibi bişiy yok Ailesinin tehdit edilmesi sonucu piskolojik baskı kurarak xebeği gafil avladı imu büyüleri çok tehlikeli çünkü

- şimdi xebec halen bittimi belli değil belki domi reverseyi kıracak ama sonda kahramanca ölecek?

-im gibi birisi bile xebeğe karşı hile yapmak zorunda kaldı kazanmak için
Ben bu bölüme göre yargıladım
Sonraki bölüm ne olur bilemem.
Ne hilesi ya
Oda dolu boş yapmış sizde onu sıralıyorsunuz
Ailesi için tanrı vadisini bastı da noldu
Tüm sülalesi öldü.
İmu'yu tehdit ettikten sonra geri hesaplaşacağız dedikten sonra rezilliğini tek bölüm de gördük
Psikolojik baskı dediğinde iki laf dalaşı
Xebec'in yediği rage baitleri Ergen çocuk bile yemezdi
Sözde bu adamın mental sağlamdı

Bence Joy Boy'un isminin Davy Jones olduğu artık kesinleşti. Çünkü İmu sen Davy Jones musun? diye soruyor Rocks'a. Rocks ise o kim bilmiyorum ama verilen sözlerin tutulması gerektiğini düşünüyorum diyince İmu gerçekten büyük bir öfke ve sinirle saldırıyor orda. Zaten seride sürekli Joy Boy'un verdiği ama tutamadığı yine de tutulması gereken bir sözden bahsediliyor. Sürekli şafağın gelişi, vaat edilen gün vs. muhabbetleri dönüyor. İmu kendini yenilediği zaman Rocks baya bi şaşırıyor ve "Yoksa Sen!!" diyip kalıyor. "Mu'nun dünyası henüz tamamlanmadı" sözüne de takıldım. Gerçek amacı ne acaba. Dünyaya ne yapmak istemişte Joy Boy engel olmuş ona. Birde İmu dokunaçları Rocks'a sapladıktan sonra Domi Reversi işliyor. Tabi öncesinde kışkırtıyor, karısı ve çocuğundan bahsederek. Yoksa gördüğü anda hiç kavgaya girmeden çevirirdi şeytana. Ama belli ki Rocks'ın iradesi fazla güçlü olduğu için bunu yapamayacağını görüp onu kışkırtıp dikkatini dağıttıktan sonra şeytana çevirebildi. Rocks belli ki Raftel'e gitmemiş ama bişeylerden haberdar. En azından atalarının verdiği savaştan. İmu denen birinin varlığından, Tutulması gereken bir sözün olduğundan falan. Yoksa nereden bilecekte kutsal toprakların en merkezindeki İmu'nun odasına kadar gidip racon kesecek. Tabi bu domi reversi olayı Rocks'ın idam fermanı oldu. Ben bölümü beğendim.

Shicbukailere bile hükümet köpeği dendi burada onlar hükümet köpeğiyse denizcilikle 60 yılını geçirmiş ve bu 60 yılın kırık yılında hükümetin katliamlar yaptığını öğrenmiş garp'a neden hükümet köpeği demeyelim ?
Düzeltelim.Garp kutsal ejder köpeği değildir.Hükümetten kastığın 170 ülke ise evet onlara hizmet eder ama bazen onlara da hakaret edebilir Goa krallığına yaptığı gibi.

Shicbukailere bile hükümet köpeği dendi burada onlar hükümet köpeğiyse denizcilikle 60 yılını geçirmiş ve bu 60 yılın kırık yılında hükümetin katliamlar yaptığını öğrenmiş garp'a neden hükümet köpeği demeyelim ?
Birisine köpek demek için öncelikle söylediğiniz hükümete hizmet etmesi lazım ama garp denizcilerin içinde hükümetin emirlerini veya zulmünü destekleyen hiçbir harekette bulunmamış ve gördükki böyle bir zulümle karşılaşıncada hükümetin karşısında saf tutmuş.

Ekstra olarak bu av muhabbeti bidaha yapıldımı bilmiyoruz ama yapılmışsa bile hükümetin zorla sakladığı bişiy olduğunu biliyoruz ginny gibi kişiler olmasa mevcut av partisi bile duyulmayacaktı belkide efsane olarak kalıcaktı beyazsakalın dediği gibi.

Asıl soru denizcilerde ne motivasyon ile kaldığıdır bununda odanın o çok istediği garp geri dönüşünde anlatılıcağını düşünüyorum garp ile cp0 arasında bişiylerin geçeceği felan söyleniyor burdan itibarende garpın hükümetin emirlerinden bağımsız bir grup olan swordun kurulmasına ön ayak olucağını yada direk kurucağını bunun üstündede denizcilerin içinde kalıp gelecek nesili düzgün yetiştirmeye yardım edeceğini görmeyi bekliyorum dragon ile aralarında bir diyalog da varsa eğer devrimcilere karşı destek bile veriyor olabilir.

Kısaca denizcilerde kalmak=hükümet köpekliği diye bir mantık yok fujutorayada hükümet köpeği diyorsan ona birşey diyemem tabiki.

Bu saydığım etmenler dışında garpın birçok kahramanlık hikayesi olduğu geçer korsanlara karşı ömrünün kalanıda böyle geçmiş adamın işte.

Bence Joy Boy'un isminin Davy Jones olduğu artık kesinleşti. Çünkü İmu sen Davy Jones musun? diye soruyor Rocks'a. Rocks ise o kim bilmiyorum ama verilen sözlerin tutulması gerektiğini düşünüyorum diyince İmu gerçekten büyük bir öfke ve sinirle saldırıyor orda. Zaten seride sürekli Joy Boy'un verdiği ama tutamadığı yine de tutulması gereken bir sözden bahsediliyor. Sürekli şafağın gelişi, vaat edilen gün vs. muhabbetleri dönüyor. İmu kendini yenilediği zaman Rocks baya bi şaşırıyor ve "Yoksa Sen!!" diyip kalıyor. "Mu'nun dünyası henüz tamamlanmadı" sözüne de takıldım. Gerçek amacı ne acaba. Dünyaya ne yapmak istemişte Joy Boy engel olmuş ona. Birde İmu dokunaçları Rocks'a sapladıktan sonra Domi Reversi işliyor. Tabi öncesinde kışkırtıyor, karısı ve çocuğundan bahsederek. Yoksa gördüğü anda hiç kavgaya girmeden çevirirdi şeytana. Ama belli ki Rocks'ın iradesi fazla güçlü olduğu için bunu yapamayacağını görüp onu kışkırtıp dikkatini dağıttıktan sonra şeytana çevirebildi. Rocks belli ki Raftel'e gitmemiş ama bişeylerden haberdar. En azından atalarının verdiği savaştan. İmu denen birinin varlığından, Tutulması gereken bir sözün olduğundan falan. Yoksa nereden bilecekte kutsal toprakların en merkezindeki İmu'nun odasına kadar gidip racon kesecek. Tabi bu domi reversi olayı Rocks'ın idam fermanı oldu. Ben bölümü beğendim.
O zaman Egghead sonunda Joyboy demek yerine Davy Jones derdi ya da burada Davy Jones demek yerine Joyboy derdi.Bana kalırsa farklılar.

Düzeltelim.Garp kutsal ejder köpeği değildir.Hükümetten kastığın 170 ülke ise evet onlara hizmet eder ama bazen onlara da hakaret edebilir Goa krallığına yaptığı gibi.
Birisine köpek demek için öncelikle söylediğiniz hükümete hizmet etmesi lazım ama garp denizcilerin içinde hükümetin emirlerini veya zulmünü destekleyen hiçbir harekette bulunmamış ve gördükki böyle bir zulümle karşılaşıncada hükümetin karşısında saf tutmuş.

Ekstra olarak bu av muhabbeti bidaha yapıldımı bilmiyoruz ama yapılmışsa bile hükümetin zorla sakladığı bişiy olduğunu biliyoruz ginny gibi kişiler olmasa mevcut av partisi bile duyulmayacaktı belkide efsane olarak kalıcaktı beyazsakalın dediği gibi.

Asıl soru denizcilerde ne motivasyon ile kaldığıdır bununda odanın o çok istediği garp geri dönüşünde anlatılıcağını düşünüyorum garp ile cp0 arasında bişiylerin geçeceği felan söyleniyor burdan itibarende garpın hükümetin emirlerinden bağımsız bir grup olan swordun kurulmasına ön ayak olucağını yada direk kurucağını bunun üstündede denizcilerin içinde kalıp gelecek nesili düzgün yetiştirmeye yardım edeceğini görmeyi bekliyorum dragon ile aralarında bir diyalog da varsa eğer devrimcilere karşı destek bile veriyor olabilir.

Kısaca denizcilerde kalmak=hükümet köpekliği diye bir mantık yok fujutorayada hükümet köpeği diyorsan ona birşey diyemem tabiki.

Bu saydığım etmenler dışında garpın birçok kahramanlık hikayesi olduğu geçer korsanlara karşı ömrünün kalanıda böyle geçmiş adamın işte.
Denizciler eli kolu bağlı sivileri bile topa tutup öldürürken böyle bir kurumda bu kadar kalmasının sebebi ne kadar önemli olabilir ki ?

Ben bu bölüme göre yargıladım
Sonraki bölüm ne olur bilemem.
Ne hilesi ya
Oda dolu boş yapmış sizde onu sıralıyorsunuz
Ailesi için tanrı vadisini bastı da noldu
Tüm sülalesi öldü.
İmu'yu tehdit ettikten sonra geri hesaplaşacağız dedikten sonra rezilliğini tek bölüm de gördük
Psikolojik baskı dediğinde iki laf dalaşı
Xebec'in yediği rage baitleri Ergen çocuk bile yemezdi
Sözde bu adamın mental sağlamdı
Sonu böyle biticekse epik bir son olmadı zaten ama bir karakteri sadece sonuna göre yargılamayı doğru bulmuyorum ben.

Denizciler eli kolu bağlı sivileri bile topa tutup öldürürken böyle bir kurumda bu kadar kalmasının sebebi ne kadar önemli olabilir ki ?
İçlerinde yozlaşmış kesim mevcut diye denizciler komple kötü bir organizasyon olmuyorki dünya sorunlarının çözülmesi ve halkın korunmasında öncü olan kesimde mevcut.

Evet denizcilerin içinde korsanlardan beter tipler bile var buna bişey diyemiyorum ama bu kurumda bulunup burdan aldığı yetkiyi iyi şeyler için kullanan kişilerde var garp fujıtora bunların örneği işte bundan ötürü karakterlerede direk köpek veya kötü diyemeyiz.

Seride ama en doğru taraf benim içinde dragonun safıdır ne luffy gibi boş senaryolar ile kahraman oluyor nede içinde bulunduğu organizasyonda biton pislik mevcut ama karakteri ele alırken kişisel olarak yaptıkları ile ele almalıyız.

Garp için korktuğum senaryolar şunlardı.

-kutsalları koruycak sengokunun dediği gibi

-katliamdan haberdar ama zerre umursamiycak

- adaya gelincede sivil veya denizci kayıplarına rağmen roger roger diye gezicek

Ama günün sonunda hiçbiri olmadı üstüne charlosu yumrukladı diye övdüğümüz luffye kıyasla gitti en baş kutsal ejderi yada neyse artık kafasına galaxsy ımpacti çaktı adam.

Kısaca garpın gördüğümüz kadarı ile falsosu yok motivasyonu ne oldu onu görnek kaldı ben beklentilerimi söyledim zaten.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık