Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1163 Spoiler Yorumları

Bu saatten sonra Roger’in facasini hangi dovus kurtaracak ki? Im ile hayvanlar gibi dovusup kendini kanitlamasi lazimdi. @Reiper’i dinlemiyorsunuz adam bas bas bagiriyor Roger kasifti diyor. Bence de oyle zaten Roger’i bugun Zoro ile karsilastir Zoro’yu da yenemez

İmu yu gördükten sonra Joy Boy un ne kadar abartı güçlü olduğunu daha net anlamış olduk.Düşünün İmu yanında 20 krallıkla Joy Boy tek krallığa karşı hile hurda ile anca yenmiş.Joy Boy un meyvesiz hali bile nasıldır acaba.Garp Roger vb prime dönemleri bile onun yanında çırak kalırdı anca.

Güç seviyesi olarak bakarsak wb garp roger prıme hallerinde değiller ama güçsüz denicek kıvamda hiç değiller oda saldırı etkilerini düzgün çizmemeye yemin ettiği için kim ne kadar alanı etkiliyor belli olmuyor ama wb garp bu aralar yonkou ayarı gibi geliyor bana rogerdan pek bi yıkıcı alan etkili bişiy halen görmedik garp ve wb ile eşleşmesindede hep sönük taraf gibiydi.

Yonkou+=xebec
Yonkou=garp wb
Amiral+=roger
Amiral=kaido linlin shiki garling
Yc1=ray gaban
Yc2-3=kaptan jhon ganzui
Niye herkesi yonko görüyorsun sen ya? Kaidou prime halinde burada olsa tek başına Imu’ya saldırırdı. Net olarak prime kaidou > Tanrı Vadisi kadrosu.

@Smoker hocam baya heyecan yaptı bölüm. Bence gelecek bölüm için 3 günlük eğer sonuçlanmazsa 1 haftalık iddia konusu açılsın .
Xebec'i kim öldürmüştür ?
Seytana dönüşmeden intihar etmiştir
Roger ve Garp ikisi öldürmüştür
İmu öldürmüştür vs
Bilenlere ödül verilsin :good:

Xebec intihar etti muhtemelen Ope Ope ondaysa son anda Teachın içerisine yerleştirdi kendini. Sonradan Davy Jonesun ruhunu mu buldular neyse onu da içlerine aldılar Teach 3 kişilikli. Shanks,Teach ile olan savaşta Xebec ortaya çıktığında Teachın o versiyonunu onu öldürecek. o sebeple Deprem meyvesi işlevsiz kalacak Teachın. Teachın tırsak hali kendisi,Deli hali Pederi Xebec, Bilge hali Jaya da konuşan versiyon Büyük dede Davy Jones.

Teachın,Shanksa olan gıcıklığında Xebecin de etkisi var gibi direkt kutsallara karşı Shanks da onun için kutsal.

Son düzenleme:
Roger şuan güçsüz gibi gözüküyor olabilir hatta hikayede çok geride kalmış gibi hissettiriyor olabilir ama bu alım fırsatı gibi duruyor. Roger iki kez yelken açtı. Tüm rotayı iki kez geçti. Dünyanın tüm sırlarına vâkıf oldu. Ölen tüm büyük isimler en son onu hatırladı onu yüceltti. Bunlar boşa olmayacaktır. Gaban bir Roger Fb si atacaktır bu arc önümüze diye düşünüyorum. Biz hala güzel bir Roger Fb'si izlemedik. Ben Roger'ın teslim olma kısmında İmu'ya meydan okuduğunu düşünüyorum. Bu adam İmu'ya karşı savaşmadan salmamıştır, en azından denemiştir diye düşünüyorum. Biz gidip teslim oldu olarak duyduk ama buna dair bir teslim olma anı görmedik. Rocks karısı ve çocuğu kurtulsun diye öldü. Roger karısı ve karnındaki çocuk için aynısı başına gelmesin diye gidip İmu'ya direk meydan okuyup teslim olmuş olabilir. Sonra korsan çağı başladı zaten ama ona rağmen hükümet Roger'ın çocuğu olacağını biliyordu ve aradı kaç aylar biliyoruz. Roger yapamayacağını bilse bile yapmıştır diye umuyorum

Son düzenleme:
Niye herkesi yonko görüyorsun sen ya? Kaidou prime halinde burada olsa tek başına Imu’ya saldırırdı. Net olarak prime kaidou > Tanrı Vadisi kadrosu.
Kid law zoro luffy felanmı sandın sen bu ekibi ?

Acoc var temassız var fiziksel özellikleride sağlam prıme bile olmasalar eksik bişiy yokki sahne verilmiyor xebec vs haralddaki xebec tanrı vadisi xebecten güçlü duruyor yani şuraya kimi koysan oda bu çizimle vasat hissiyat sunar zaten.
Roger şuan güçsüz gibi gözüküyor olabilir hatta hikayede çok geride kalmış gibi hissettiriyor olabilir ama bu alım fırsatı gibi duruyor. Roger iki kez yelken açtı. Tüm rotayı iki kez geçti. Dünyanın tüm sırlarına vâkıf oldu. Ölen tüm büyük isimler en son onu hatırladı onu yüceltti. Bunlar boşa olmayacaktır. Gaban bir Roger Fb si atacaktır bu arc önümüze diye düşünüyorum. Biz hala güzel bir Roger Fb'si izlemedik. Ben Roger'ın teslim olma kısmında İmu'ya meydan okuduğunu düşünüyorum. Bu adam İmu'ya karşı savaşmadan salmamıştır, en azından denemiştir diye düşünüyorum. Biz gidip teslim oldu olarak duyduk ama buna dair bir teslim olma anı görmedik. Rocks karısı ve çocuğu kurtulsun diye öldü. Roger karısı ve karnındaki çocuk için aynısı başına gelmesin diye gidip İmu'ya direk meydan okuyup teslim olmuş olabilir. Yapamayacağını bilse bile yapmıştır diye umuyorum
Hapsemi attı imuda çok tutarsız geldi.

Ama garp için bi geri dönüş görücez oda çizmek istiyordu öyle bişiy rogerda orda gözükür prıme halinde güzel bi savaş diye umuyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık