Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1163 Spoiler Yorumları

Garp tam bir hain çıktı bilemiyorum denizciler böyle bir lavuğu neden impel downa kapamadılar. :bilmem:
Kim yakalayacak Şeytan Dedemi; kendi kendini mi tutuklayacak. :ehe:

Bu arada Reis bu bölümü de boş geçmemiş, vermiş yine pozunu.

Garp şurada olayı çözdü sanırım, Sevgi Yumruğunun doğuşuna şahit olabiliriz gelecek bölümde.

Kim yakalayacak Şeytan Dedemi; kendi kendini mi tutuklayacak. :ehe:

Bu arada Reis bu bölümü de boş geçmemiş, vermiş yine pozunu.

Garp şurada olayı çözdü sanırım, Sevgi Yumruğunun doğuşuna şahit olabiliriz gelecek bölümde.
Yokya gözlem hakisi ile xebece olucakları görüyor bide dedem yumruğum tek başına yeterdi demiş panelde :D

Oda en önemli flashbacklerden birin de, zirvelerin saldırısını böyle çiziyorsa, finalde şöyle bir şaka yapacak gibi..

Garpın denizciliğe devam etmesinin ve bu gördüğü şeyleri açıklamamasının sebebi goreseinin dragona zarar vermemesi olabilir bu söylediklerim değilse ve duygusal bir durum, amaç veya oda garp hafıza kaybı geçirdi gibi şeyler değilse ki böyle bir şey yazarsa çok saçma olur bunların haricindeki nedenler garpı çok kötü bir insan olarak gösterecek ve gidişat böyle olursa garpın da başka amaçları olabilir şu anda karasakalın elindeki garpın hayatta kalması bana çok saçma geliyor.

Yapacağın mangaya ... Oda.
Ulan boşuna mı güzel Flashback oluyor dedik, bildiğin dönüp dolaşıp saçma şekilde bitirdi yine.
Yok abi, Shounenlerde hikaye bitiriciliği yok.

Naruto, Bleach hep finalde sıvadı, sanırım aynısı OP için de olacak.
One Piece sıvamaya 300-400 bölüm önceden başladı maalesef. Zaman atlamasından sonra kötüleşti zaten hadi eyvallah ama wano ve sonrası için hiçbir güç bu seriyi toparlamaya yetmez gibi artık.

Bu arada IM'in olağanüstü gücüne ve Xebec gibi birini şeytana dönüştürmesine tanık olmuş bu kişilerin hâlâ korsan olarak hayatına devam etmesi çok ilginç. Dünyayı böyle bir gücün yönettiğini görsem etliye sütlüye karışmadan ölmeyi beklerdim herhalde.
Adamlar gerçeği merak ediyor. Olması gerektiği gibi...

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık