Kin meyvesinin eski kullanıcısı sümüğe yenilmiş ve evet şaka yapmıyorum, Kid bu adamın ezikliği devralmış heralde. 

Roger ganzuiye tek atmışKin meyvesinin eski kullanıcısı sümüğe yenilmiş ve evet şaka yapmıyorum, Kid bu adamın ezikliği devralmış heralde.![]()
Kanka saçmalama 40 yaşında gençlik ateşi mi olur? 50-60 yaşında prime mı olunur? yapma gözünü seveyim. Sen yapma bari...Tanrı vadisinde prıme değil xebec dışı kimse prıme yaşı 50-60 seride burda 40 yaşlarındalar gençlik ateşi ile kanları kaynıyo dedi yazar zaten.
Abi imin olayı yenilenmek zaten tek seferde işinin bitmesimi gerekiyordu hayır tabiki luffy g5 ile saturne bişi yapamıodu 5 goroseiye güç veren imin 6 efsanenin saldırısından sonra hayatta kalması normal.
Op evrenindeki yaş ile normal insanı kıyaslama burda 140 yaşına kadar yaşayanlar var op evreninde 40 felan genç sayılıyor 50-60 prıme olur genelde sora yaşlılık etkisi girer devreye.Kanka saçmalama 40 yaşında gençlik ateşi mi olur? 50-60 yaşında prime mı olunur? yapma gözünü seveyim. Sen yapma bari...
Sallamadıdan kastım bu itaatsizliği görmezden gelmiş olabilirBen de olsam Garp’ı sallamam.Mantıklı kurgu