Fist bone clash ne ya galaxsy impactten dahamı güçlü diye > koydu acabaKaidou o atak ismini çok düşündümü acaba ? Baya yaratıcı olmuş çünkü
Fist bone clash ne ya galaxsy impactten dahamı güçlü diye > koydu acabaKaidou o atak ismini çok düşündümü acaba ? Baya yaratıcı olmuş çünkü
Adamın falsosu yok şimdi ailesini öldürmeye gidicek istemsiz gibi bişiy olursa bide biyerde iradeyi ele alıp beni öldürün garp roger gibi bişiy derse oturur ağlarız.Xebec reise cok uzulecegiz gibime geliyor…
Düzeltilmiş diyor ya abi herhalde ilk fist bone clash olarak paylaşıldı sonra galaxy impact olarak düzelttiler diye düşünüyorum güçle ilgili değildir bence.Fist bone clash ne ya galaxsy impactten dahamı güçlü diye > koydu acaba
Oda galiba farklı teknik çizdiremiyorDüzeltilmiş diyor ya abi herhalde ilk fist bone clash olarak paylaşıldı sonra galaxy impact olarak düzelttiler diye düşünüyorum güçle ilgili değildir bence.
Nika'dan sonra mantık aramayın.Olm madem İmu’ya saldırıyosun neden hala denizci askerisin? Bu senaryonun mantığa ihtiyacı var
Ben o kısma patladım yaKaido'nun atak ismi.