Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1163 Spoiler Yorumları

Garpın etrafı hayin dolu ya umarım etkilenmemiştir bunlardan sengoku-kong ikiside herşeyi bilip susan hükümet yalakası insanlar sengoku gelip olayı garptan dinliyor gene yalan söylüyor denizcilere amacı nedir anlamadım.

Herif 10 tane önemli söz söyledi bitanesi gerçekleşmedi

-garp kutsalları korudu dedi meğerse imuya dalmış adam.

-garp roger roxa karşı birleşti dedi meğerse hükümete karşı roxlarla birleşmişler

-garp burdaki olan şeylerden haberin varmı diyor adam zamanında biri böyle bişiy demişti diyo ulan insan hiçmi utanmaz okadar arkadaşın gibi gezdiğin garpa demezmi burda şöle bişiy var ne düşünüyosun

Bu sengokuya efsane efsane dendi yaptığı bişiy yok tanrı vadisinde bile yok tanrı vadisi için dönemin en güçlü adamları ordaydı denmesine rağmen hemde.

Şimdi sözde dostu garp esir düşmüş bi bakıcaz hükümetin adasını felan korumaya gitmiştir yada elbafa imuya desteğe gitmiştir yatcak yeri yok adamın
Sengoku dikkatli bakınca emekli olduktan sonra Garp gibi davranmaya çalışıyor. Sakazukiyi trollemeler, Rosinante üzerinden duygu göstermeler oda okuyuculara o işini yapıyordu demeye getiriyor ama 56 yıl beraber omuz omuza çalıştığın silah arkadaşından bildiğin bütün sırları saklaması karakterine hiç yakışmıyor.

Ulan bari ömründe tek iyi birşey yap git Garp'ı arıkovanın'dan kurtar ondan sonra ne yapıyorsan yap.

Bahsedilen D’nin iradesi belki de domi reverse’ye direnebilmekten geciyor. Xebec muazzam guclu haki azmani fakat ya kibirinden ya da guc arzusundan dolayi irade zayifligi olabilir. Star Wars evreninde Skywalker’in irade zayifligindan karanlik tarafi secmesi gibi. Mevzu sadece meyveye baglanicak gibi duruyor Im’i yenmek icin fakat Xebec’in saldirisindan sonra yaranin agir iyilesmesi yine bir acik kapi birakti. Wb ölürken Roger’in iradesi sende yok demişti Teach icin, buyuk ihtimalle Roger’a da denedi fakat basarili olamadi Imu..

Kaido sen kimsin dediğinde ben luffyim diyor genede kişiliği değişiyor baya bence.
Adım adım gidelim. 1042/43/44. bölümler bu konu hakkında konuşmamız için yeterli olabilir diye düşünüyorum.

İlk olarak bu sayfaya bakalım. Sol üst tarafta zamanının tükendiğinden ve bunun son 4. vitesi olduğundan bahsediyor.
Birkaç sayfa sonrası. Luffy bu saldırım da yeterli olmazsa kaybedeceğini belirtiyor. Ardına kalleşliğe uğrayan bir eşleşme ve yenilgiye uğrayan Luffy var.

İlk sayfada sol alt panel: Momonosuke, ''Luffy''nin sesinin kaybolduğundan bahsediyor. Sonrakinde Kaidou öldüğünü, Kidd ile Law da sesinin kaybolduğundan bahsediyor. Wano'nun başında Luffy Kaido'nun arkadaşlarını öldürdüğünü sandığı ve tek yediği zaman da Kaidou sağlam bir tek atmasının ardından, bu velet bana dik dik bakıyor dememiş miydi, Luffy'nin baygın olduğunu görüyor olmamıza rağmen.
Hatta o sayfayı da bırakayım buraya, 924'ten.
Ardına kimse Luffy'nin tekrardan sesini duyuyoruz demesine kalmadan Zunesha tarafından JoyBoy'un geri geldiğini öğreniyoruz. O burada dediği de panelde açıkça görülüyor, yani direkt olarak bir reenkarnasyon olayı var. Onun sayfasını da koyayım:
1044. bölüme geldik. Luffy kendi bile şuan bulunduğu hâle şaşırıyor. Anlam veremediği bir şeyler yaşanıyor. Ki bu kısım, Luffy'nin şuana kadar bize viteslerini ilk kez gösterdiği sahnelerle uyuşmayan bir olay.

Buraya Luffy'nin diğer viteslerini ilk kullanımlarını da bırakmış olayım.
Gördüğünüz üzere şuana kadar Luffy bize gösterdiği tüm viteslerde bu tekniklerin ne anlama geldiğini ve ne amaçla kullandığını açıkça gösterdi. 5. vitesini açtığında ise kendisi apaçık bir şekilde neler olduğunu anlamadığını söylüyor. Luffy bir şey için çaba gösterdi mi bunu belli eden bir kişi zaten.

Kıssadan hisse, Luffy apaçık bir şekilde öldü ve onun tekrardan nefes almasını JoyBoy sağladı. Yazar Luffy'nin Kaidou'yu devirişinde bile Luffy'i tanrısal bir figür haline getirdiyse, IM ile olan karşılaşmalarında siz düşünün nasıl saçmalıklar gösterecek.

Adım adım gidelim. 1042/43/44. bölümler bu konu hakkında konuşmamız için yeterli olabilir diye düşünüyorum.

İlk olarak bu sayfaya bakalım. Sol üst tarafta zamanının tükendiğinden ve bunun son 4. vitesi olduğundan bahsediyor.
Birkaç sayfa sonrası. Luffy bu saldırım da yeterli olmazsa kaybedeceğini belirtiyor. Ardına kalleşliğe uğrayan bir eşleşme ve yenilgiye uğrayan Luffy var.

İlk sayfada sol alt panel: Momonosuke, ''Luffy''nin sesinin kaybolduğundan bahsediyor. Sonrakinde Kaidou öldüğünü, Kidd ile Law da sesinin kaybolduğundan bahsediyor. Wano'nun başında Luffy Kaido'nun arkadaşlarını öldürdüğünü sandığı ve tek yediği zaman da Kaidou sağlam bir tek atmasının ardından, bu velet bana dik dik bakıyor dememiş miydi, Luffy'nin baygın olduğunu görüyor olmamıza rağmen.
Hatta o sayfayı da bırakayım buraya, 924'ten.
Ardına kimse Luffy'nin tekrardan sesini duyuyoruz demesine kalmadan Zunesha tarafından JoyBoy'un geri geldiğini öğreniyoruz. O burada dediği de panelde açıkça görülüyor, yani direkt olarak bir reenkarnasyon olayı var. Onun sayfasını da koyayım:
1044. bölüme geldik. Luffy kendi bile şuan bulunduğu hâle şaşırıyor. Anlam veremediği bir şeyler yaşanıyor. Ki bu kısım, Luffy'nin şuana kadar bize viteslerini ilk kez gösterdiği sahnelerle uyuşmayan bir olay.

Buraya Luffy'nin diğer viteslerini ilk kullanımlarını da bırakmış olayım.
Gördüğünüz üzere şuana kadar Luffy bize gösterdiği tüm viteslerde bu tekniklerin ne anlama geldiğini ve ne amaçla kullandığını açıkça gösterdi. 5. vitesini açtığında ise kendisi apaçık bir şekilde neler olduğunu anlamadığını söylüyor. Luffy bir şey için çaba gösterdi mi bunu belli eden bir kişi zaten.

Kıssadan hisse, Luffy apaçık bir şekilde öldü ve onun tekrardan nefes almasını JoyBoy sağladı. Yazar Luffy'nin Kaidou'yu devirişinde bile Luffy'i tanrısal bir figür haline getirdiyse, IM ile olan karşılaşmalarında siz düşünün nasıl saçmalıklar gösterecek.
eline sağlık güzel olmuş.

-g5 de sanki hakiside bir artıyor gibi geldi bana joyboyun hakisini kullanıyor mevzusu çıkarmı acaba.

İmu herkese hakim kimin ne mal olduğunu biliyor gözünün önünde ki Garp'ımı umursamayacak. @Arthur Pendragon dediği gibi saçma olur. önemli olan sonrasında ne yaşandığı ve kendisine nasıl müsade edildiği.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık