Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1163 Spoiler Yorumları

@Arthur Pendragon Hocam Xebec, Roger, Garp ve diğerleri inanılmaz güçlü saldırılar kullanmışlar İmuya karşı sence bunlar hangileri olabilir veya bizim bilmediğimiz fikirlerini almak isterim.
Beyazsakaldan isimli bir acoc slash veya gura gura yumruğu bekliyorum.

Xebec haralda kullandığı dev etkili bir çekiç saldırısı kullanır.

Rogerdan alan etkili bir slash bekliyorum acoclu.

Kaidodan alev nefesi.

Bigmomdan yıldırım saldırısı.

Garptan galaxsy teknikleri gibi bir şok dalgası saldırısı bekliyorum ama daha farklu bir şekilde olabilir.

Beyazsakaldan isimli bir acoc slash veya gura gura yumruğu bekliyorum.

Xebec haralda kullandığı dev etkili bir çekiç saldırısı kullanır.

Rogerdan alan etkili bir slash bekliyorum acoclu.

Kaidodan alev nefesi.

Bigmomdan yıldırım saldırısı.

Garptan galaxsy teknikleri gibi bir şok dalgası saldırısı bekliyorum ama daha farklu bir şekilde olabilir.
Bu arada bölüm tam istediğin gibi hocam denizciler Garpa dur o satürn diyerek uyarmalarına rağmen umursamayarak dalması fena artı yazdı.

İşin rengi anlaşıldı
Xebec mecburen öldürülmek zorunda kalınmış:artiz:
Artı, İmu'nun antisi belli ki Nika
O belli değil. Joyboy/Nika 800 yıl önce İmu'ya yenilmiş. Seride her şeyin bir açığı var. Kolay işler bunlar...

İmu'un açığı da aşk/sevgi pıtırcığı, barış, arkadaşlık, mavi boncuk falandır. Kötücül şeylerin antisi...:artiz: :(

Büyün shounen'ler aynı kapıya çıkıyor. One Piece baya baya Naruto çakması olacak gibi

Garpa bir birim artı yazdı bu bölüm ama bakalım artıya çıkabilecek mi :)

Ganzui ve John neden kavga etti bu bölüm en merak ettiğim şeylerden biri. Ikisi de Rocks tayfasi. Neyi paylaşamadılar acaba ?

Demek ki uygun manipülasyon olmayınca Demi Revers olayı çalışmıyor. Çöp teknik:a: Luffy bu İmu'yu yer.
Luffy önce Emethin dişini kırdığı Warcurye hasar atsın, sonra bakarız.

IMin Luffye Domi Reverse yapmasına gerek yok Usoppa Namiye vs yapar salar Luffynin üstüne, sonra Bellamy ile kapışmaya zorlanan Luffy gibi Luffynin dramasını izleriz

Garpa bir birim artı yazdı bu bölüm ama bakalım artıya çıkabilecek mi :)

Ganzui ve John neden kavga etti bu bölüm en merak ettiğim şeylerden biri. Ikisi de Rocks tayfasi. Neyi paylaşamadılar acaba ?

Luffy önce Emethin dişini kırdığı Warcurye hasar atsın, sonra bakarız.

IMin Luffye Domi Reverse yapmasına gerek yok Usoppa Namiye vs yapar salar Luffynin üstüne, sonra Bellamy ile kapışmaya zorlanan Luffy gibi Luffynin dramasını izleriz
Garp tv adasına kadar olan zaman dilimi için temize çıktı bencede bakalım denizcilerde kalma sebebi nedir.

Hazine kavgası olmuş olabilir ama en merak ettiğim kısım gaban ve ray kimle eşleşiyor sanki ray ve gaban çok zayıf kaldı gibi geldi bana güçlü herkes ime dalıyorken bu ikisinin roxun güçsüz adamları ile kapışması biraz düşündürücü.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık