Gear 5'i diyorsuj yani.Siz Gear 5'e Nika diyince direk şu cümle geliyor da.Luffy öldü Nika geldi saçmalığı geliyor da o yüzden o efsanelerdeki anlatılan Nika'yı zannettim kusura bakma.Bizim Luffy Nika oldu ya kaç defa.
Gear 5'i diyorsuj yani.Siz Gear 5'e Nika diyince direk şu cümle geliyor da.Luffy öldü Nika geldi saçmalığı geliyor da o yüzden o efsanelerdeki anlatılan Nika'yı zannettim kusura bakma.Bizim Luffy Nika oldu ya kaç defa.
Diğerleri İmu'yu tanımıyor ki ondan nefret etsinler. Hatta bırak İmu'yu Saturn'ü bile bilmiyor olabilirler (Garp hariç).diğer karakterler nefret duymuyormu ime karşı garip geldi.
Gunko'ya Domi Reversi yapmadı, sadece kontrolünü aldı. Dorry ve Broggy'e yaptı Domi Reversi'yi.Gunko Elbaf'tayken bunu yapmadı mı? Gunko Elbaf'lıysa bilemem tabii.
Garp denizcilerde durup,kılıç sistemini getirip gerçek denizciler yetiştirmeye çalışıyor.X drake bir kılıç üyesi ve kutsal ejder köpeklerine CP 0'a saldırma hakkı var.Klasik bir bağlama yapıp, ROGER ve GARP aklamasi etmiş.
Roger gene Dünya tarihini ortaya çıkartmaya çalıştı, GARP ise denizcilerin altinda durup it olmaya devam etti.
Roger bir nebze affedilir, garp asla.
Katılıyorum. Xebec Imu'yu sistemde onun yerini alabilmek için indirmek istiyor. Dragon komple bütün sistemi yok etmek istiyor.Xebec ve Dragon asla aynı kefeye koyulamaz.Dragon sadece kutsal ejderlere;Xebec, ise korsanlara,denizcilere ,halka,kutsal ejderlere saldırıyor.Bu arada yanlış anlaşılmasın bende Xebec'i seviyorum ama bir koyu gri olarak seviyorum.Dragon ise beyaz ya da açık gri.