Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1163 Spoiler Yorumları

Klasik bir bağlama yapıp, ROGER ve GARP aklamasi etmiş.

Roger gene Dünya tarihini ortaya çıkartmaya çalıştı, GARP ise denizcilerin altinda durup it olmaya devam etti.

Roger bir nebze affedilir, garp asla.

Klasik bir bağlama yapıp, ROGER ve GARP aklamasi etmiş.

Roger gene Dünya tarihini ortaya çıkartmaya çalıştı, GARP ise denizcilerin altinda durup it olmaya devam etti.

Roger bir nebze affedilir, garp asla.
Garp denizcilerde durup,kılıç sistemini getirip gerçek denizciler yetiştirmeye çalışıyor.X drake bir kılıç üyesi ve kutsal ejder köpeklerine CP 0'a saldırma hakkı var.

Xebec ve Dragon asla aynı kefeye koyulamaz.Dragon sadece kutsal ejderlere;Xebec, ise korsanlara,denizcilere ,halka,kutsal ejderlere saldırıyor.Bu arada yanlış anlaşılmasın bende Xebec'i seviyorum ama bir koyu gri olarak seviyorum.Dragon ise beyaz ya da açık gri.

Xebec ve Dragon asla aynı kefeye koyulamaz.Dragon sadece kutsal ejderlere;Xebec, ise korsanlara,denizcilere ,halka,kutsal ejderlere saldırıyor.Bu arada yanlış anlaşılmasın bende Xebec'i seviyorum ama bir koyu gri olarak seviyorum.Dragon ise beyaz ya da açık gri.
Katılıyorum. Xebec Imu'yu sistemde onun yerini alabilmek için indirmek istiyor. Dragon komple bütün sistemi yok etmek istiyor.

Im’in donusturdugu kisilerin hepsi Oars’a benziyor. Antik devlere yani.

Zamaninda bir teori okumustum Elbaph, Jaya, Skypeia, Birka zamaninda kutsal agaca bagli tek bir ada uzerinde yer alan ulkeler iken kutsal agacin nimetlerinden faydalanmak isteyen kotucul bir tanrinin (Im olabilir) gazabiyla adada bulunan ulkelerin hepsinin ayrilmasi Skypeia’nin, Birka’nin denizdeki patlamalar sayesinde gokyuzune cikmasi Jaya’nin Elbaph’in asagida kalmasi vs vs. Daha aydan gelenler ve D. klani anlatilacak da cok sey var

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık