Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162: Tanrı Vadisi Ölüm-Kalım Savaşı

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 93 92.1%
  • Orta

Kullanılan: 4 4.0%
  • Kötü

Kullanılan: 4 4.0%

• Kullanılan toplam oy
    101
Bu Xebec’in hanımına fazla rol verilmiş normalde kimsenin eşi veya annesi tınlanmıyor seride.Bu kadından bi iş çıkmasını beklemekteyim
Okuyucular Eris ismini duyunca araştırmış konuyu

https://www.reddit.com/r/OnePieceSpoilers/comments/1nydi1n
Eris sıradan biri değil kesinlikle .

Not : yazılan teori bana mantıklı gelmedi o ayrı konu. Imunun Eris olduğunu iddia edenler var . Bölümde de Eris adadan ayrıldığı gibi İmu geliyor :d

Son düzenleme:
O değil de bu Pentagramda Eris D. Tar yazmıyor muydu? Ben mi yanlış hatırlıyorum.

İMU olmadan bu şeytani dönüşüm oldu direkt Davy üzerine neden korsanlar üzerinde değil de onlarda?

Burada bir oyun var. Karısı Rocks a ihanet etmiş olabilir böylelikle Eris D. Tar olayında açığa çıkmış olabilir.

Google a yazın çıkar zaten görsel...

Not: Şimdi gördüm paylasmislar yukarda. Bu çok önceden sadece la orada birşey mi yaziyor diye çıkmıştı şimdi güzel bir teori yapmışlar.

Oda daha önceden planlamış mı bilmiyorum ama Rocks korsanlarını düşünmesi çok iyi olmuş. Xebec, Kaidou, Newgate, Linlin, Shiki, Kyo hepsi birbirinden kaliteli karakterler. Gelmiş geçmiş en kaliteli tayfa gerçekten.

İmunun çift kişiliği falan varsa asıl kimliğini unuttuğu Eris o olabilir belki. Eris,Dragonla tanışıyor olabilir devrimcilerin kurucusu falan çıkabilir. Ayrıca Buggye ne oldu belli değil. Xebecin veledi olma işi yattı gibi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık