Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162: Tanrı Vadisi Ölüm-Kalım Savaşı

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 87 91.6%
  • Orta

Kullanılan: 4 4.2%
  • Kötü

Kullanılan: 4 4.2%

• Kullanılan toplam oy
    95
Kaidoyu küçümsedik miço falan dedik ama güçlü galiba diğerleri kadar. Tıpkı luffynin genç olup birçok yaşça büyük birinden güçlü olması gibi. Ben şuan shikinin seviyesini pek belirleyemedim. Shiki şuan kaidodan güçlü mü acaba.

Gümüş balta efsane korsan olarak anılıyor üstünden geçmeyen hype kasmayan kalmadı .Marco'nun babasımı cidden gümüş baltayı döven eleman ? Marco gibi tekmeci olduğunu düşünürsek ihtimal baya artıyor

Anlatı öyle değil. WB'nin bahsi geçmiyor. Son panelde bile üçlü aynı karede.

Harald içi efsane denilmedi. Hikayeleri efsane olarak geçecek olan üç kişiden bahsediliyor. Uydurma bilgi vermeyelim.

Birincisi şu ki bu karakterlerin efsane diye anılıyor olmaları, kendilerini zirveye koymuyor. Efsaneler diye zirve olacaklar diye bir şey yok. İkincisi, ben şuandan söz ediyorum, yani Tanrı Vadisi zamanlarından. İleride Roger KK oluyor, Wb en güçlü insan oluyor, Garp kahraman diye anılıyor falan ama şuan öyle bir şey söz konusu değil. Yaptığım sıralamayı hepsinin prime dönemini baz alarak yapmadım.

Manga’da gördüğümüze göre Wb=Roger= Garp söz konusu. Tanrı Vadisinde durum böyle. Xebec o sıralar zirve zamanlarında olduğundan hepsinden üstün.

Bir yer hariç tamamına katılıyorum, o da Garlingin seviyesi.

Imu > Xebec = Harald > Amiral > Koramiral Garp = Roger = Wb = BM = Kaidou > Garling

Garlingin hiçbir featini göstermedi yazar ancak ölümsüzlük dısında belki biraz da kilicustaligi disinda hiçbir numarasi yok gibi duruyor. Keza diğer şövalyeler de aynı. Usoppa ölümsüzlük ver denizlerin en cesur savaşçısı olur, baya baya bunlardan güçlü de olur.
O ölümsüzlük meselesi çok sıkıntı işte. Ondan dolayı bu karakterleri nereye koyacağımı bilemiyorum. Sonsuz cana sahip güçsüz karakterler gibi duruyorlar, Imu indirilince hepsi aynı anda yok olacaklar bence. Ölümsüzlüğü saymayacak olursak yaptığın sıralamaya katılıyorum.

Kaidoyu küçümsedik miço falan dedik ama güçlü galiba diğerleri kadar. Tıpkı luffynin genç olup birçok yaşça büyük birinden güçlü olması gibi. Ben şuan shikinin seviyesini pek belirleyemedim. Shiki şuan kaidodan güçlü mü acaba.
Kaidou’dan daha güçlü değil. Onun seviyesi açıklandı, Kyo ile eşit seviyede. Rocks tayfasının üçlüsü anlık Imu’nun karşısına çıktılar, onlar da; Xebec, Wb, Kaidou. Bu isimlerden sonra Big Mom > Shiki = Kyo gelir, sıralama böyle ilerler.

Son düzenleme:
Bir yer hariç tamamına katılıyorum, o da Garlingin seviyesi.

Imu > Xebec = Harald > Amiral > Koramiral Garp = Roger = Wb = BM = Kaidou > Garling

Garlingin hiçbir featini göstermedi yazar ancak ölümsüzlük dısında belki biraz da kilicustaligi disinda hiçbir numarasi yok gibi duruyor. Keza diğer şövalyeler de aynı. Usoppa ölümsüzlük ver denizlerin en cesur savaşçısı olur, baya baya bunlardan güçlü de olur.

Hakkaten ya, Whoyu yendi ve P1 ve Ultiyi ekibine kattı ancak King Queen ne oldu, Jack Pero ne oldu, Black Maria vs diğer uçan altılı eleman ne oldu, adada bir sürü adam vardı nereye gittiler belli değil. Bari hepsini anlamlı şekilde toplasaydın ekibine.

Morianın Kozuki çıkması saçmaligina girmiyorum bile. Adam 2 bölümde hem Davy D. hem de Kozuki oldu. Dönünce 3 milyar ödülle mi dönecek nedir, E. Oda ne yapmak nereye varmak istemektedir anlayabilmiş değiliz.

BM nin önüne konulacak tek kişi Kaidodur. Ben her zaman söylerim.

Aslında akılcı yaklaşınca ortada rencide edecek bir sahne de yok.

--WB binai yikiyor, deprem nedeniyle o sıra koşmakta olan BM yere düşüyor, gayet normal değil mi

-- Bu bölüm Kaido offguard BMye vuruyor, kadının dikkati meyvede, Kaidoya bakmiyor ki. Sonrasında kalkip devasa kral hakili patlama yapiyorlar.

--Velet Kaidodan dayak yedi denmiş, Kaido velet değil 21 BM 30 yaşında. Kaido doğduğundan beri savaşıyor, üstüne Oni, 15 yaşında Xebece kafa tutuyor, gayet denk olabilirler.

--WCIda ve Wanodaki halleri de tamamen yazarın seçmece kurgusundan kaynaklı. Luffy WCIya adam götürecek, ne hassa tesadüfen yanina aldiği adamlar BMnin antisi çıkıyor. Nami Zeusu çalıyor, BMye saldirtiyor, Brook Zeusu Proyu kesiyor, ruhları kontrol ediyor, Zoro ateş kesme tekniği biliyor.

--Wanodaki saçmalık ise hem Lawın anti hax yeteneği hem de yazarın BMyi Napolyon olarak Lawı ise hem Trafalgar hem de Waterloo savaşları olarak resmetmek istemesinden kaynaklaniyor. Sırf böyle bir sembolizm için hikayeyi eğip büktü yazar.

Özetle bu tür sulandirmalara değil, kadının gerçek gücüne bakınca Kaidodan sonra gelir rahatlıkla. Ayrı bir konu açıp WCI ve Wano saldiri savunma güçlerine bakın anlarsiniz, Roger Garp vs hikaye kaliyor.
yapma usta amiral>garp nedir ya garpın rütbesine bakılıp güç ölçeği verilirmi

Gümüş balta efsane korsan olarak anılıyor üstünden geçmeyen hype kasmayan kalmadı .Marco'nun babasımı cidden gümüş baltayı döven eleman ? Marco gibi tekmeci olduğunu düşünürsek ihtimal baya artıyor

Roger'ın tayfasında Jacksonbanner diye bi eleman var o mu diye baktım ama değil. Marco'nun babasıysa da kimin tayfasındaydı ki bu eleman ya da denizci mi o da belli değil paneller çok karışıktı bu sefer. Kimin eli kimin cebinde belli değildi resmen.

Kesin Oda'nın tartışma yaratsın konuşulsun diye çizdiği biridir ya açıklanmaz bile muhtemelen bu elemanı çizdiğinin bile farkında değildir.

@Büyük Korsan Kaidou bak garp ve rogerın tanrı vadisinden 4 sene önceki çarpışmasında bile haki yıldırımları bulutlara kadar çıkıyor düşündüğünüz gibi güçsüz değiller yani

hani gemileri gözükmeden bile haki yıldırımları baya bi uzanıyor çarpışmalarının etkilediği alan yüksek muhtemelen sert bi şokdalgası olmamıştır ama etki büyük yani

@Büyük Korsan Kaidou bak garp ve rogerın tanrı vadisinden 4 sene önceki çarpışmasında bile haki yıldırımları bulutlara kadar çıkıyor düşündüğünüz gibi güçsüz değiller yani

hani gemileri gözükmeden bile haki yıldırımları baya bi uzanıyor çarpışmalarının etkilediği alan yüksek muhtemelen sert bi şokdalgası olmamıştır ama etki büyük yani

Amiraller kadar güç göstermediler. Şu yaptıkları saldırıyla Kizaru’ya hasar verebilirler mi? Genç zamanlarında amiral etmemeleri gayet doğal. İleride geçeceklerdir ama anlık daha güçsüz gözüküyorlar.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık