Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162: Tanrı Vadisi Ölüm-Kalım Savaşı

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 85 91.4%
  • Orta

Kullanılan: 4 4.3%
  • Kötü

Kullanılan: 4 4.3%

• Kullanılan toplam oy
    93
-wb vs rogerdan veya harald vs xebecten daha güçsüzdür zaten ama etki alanı tam çizilmemiş çok ucundan görüyoruz kral hakisi yıldırımlarını mesela çarpışdıkları yer roger ve garpın gemileri karşı karşıya ama haki yıldırımlarının olduğu kısımda gemi gözükmüyor ve yıldırımlar bulutlara kadar çıkıyor.
-bundan dolayıda netbi fark hesabı yapamıyoruz yani etki alanı olarak.

-burdaki halleri tanrı vadisinden 4 sene öncesi mevcut 4 sene içinde güçlendiklerini düşünürsek gene hatrı sayılır bi güçte olmaları gerekir diye düşünüyorum.
Şuan ilk çarpıştıklarında göğü yararlar diye düşünüyorum yada o temassız çarpışma gerçekleşebilir ama Wb vs Roger'a daha çok var haliyle burada prime da olmayabilirler.

Görmek lazım şimdilik hatrı sayılır bir feat yok roger, wb, garp üçlüsünden

Şuan kilit Garpın ne yapacaği.

Korsanların yanindaysa niye idam edilmedi ?

Kutsalların yanındaysa o zaman da karaktere ters düşüyor.

MF gibi pasif mi kaldi acaba ?
Herkesin beklediği Xebec'in şeytanlaşması senaryosunun tam zıttı olarak acaba Imu Roger ve Garp'ı mı şeytanlaştırdı diye bir fikir belirdi kafamda. Roger'ın hastalığı da belki ona bağlanır diye de düşündüm ama Garp'ta bir hastalık belirtisi olmadı hiç o yüzden kafalar karıştı iyice.

Roger ve Garp'ı bir şekilde şeytanlaştırıp yanına alsa Imu daha tanrı vadisiyle alakalı gördüğümüz şu ilk panel de neredeyse birebir gerçekleşmiş olur. Xebec Wb Kaido Linlin bir tarafta Roger Garp bir tarafta. Garp'ın Tanrı Vadisiyle alakalı konuşmaktan çekinmesine de ekstra bir sebep gelir hem.

sizce old garp vs prıme aokijimi daha sert bir çarpışma yoksa young garp vs young rogermı ?
1-bunlar ön çarpışma

2-bunlar panellerin etkileri

prıme kuzan vs old garp

young roger vs young garp (haki yıldırımları gökyüzüne kadar çıkıyor)

Garp ile dragon buluşması felan görsek güzel olur aslında veya garling iyileşip shanksı ararken dragona saldırsa garp araya girse felan böyle bi senaryo hoşuma giderdi ama oda boş boş koşturur garpı ekran dışı kafası gözü felan kanar :)

Hocam 1096 da roger xebeci durduruyordu hani asıl savaş orda başlıyor gibiydi o kısım retconmu yedi sence roger vs xebec için önhazırlık gibi gelmişti bana orası.
Abi akıl alır gibi deģil ya.

TVde Dragon (Temsili Değil)

Dragon; Balkan Savaşınin ortasında kalan çocuklar gibi BABA BABA diye bağırıyor.

Garp, WBleri kovalıyor, o sirada Dragon WBlerin dibinde, doģal olarak Garpın Dragonun önüne kadar gelmesi lazım. Üstelik Dragon bağiriyor baba diye.

Yani Dragon ve Garpı denk getirmemek nasıl bir aklın ürünüdür, yerde sivil göreceğine Dragon söyleseydi baba böyle böyle oldu diye. Vallahi kanser eder bu seri.

1096 da sanki Roger ve Xebec gemiden iner inmez birbirlerine doğru adanın ortasına kadar koşmuş ve kapismislar gibi bir hava verildi. Ancak hiç de öyle olmadigi ortaya çıktı. Xebec Erise Roger da Shakkye koşmuş.

Bir de Garpın eli yüzü kan, 2 vs 4 çizilen bir silüet vardı o da yalan oldu, öyle bir dövüş çizilmedi. Xebec iblis olsa WB ve Kaido onun yaninda olmaz. Linlin desen tüm meyveleri kaybetti, savaşa katilacak mi belli değil.

Eskiden olsa yüzlerce bölüm geçti yazar fikrini değiştirmiştir denirdi ama şuan OP bitik durumda. 40 50 bölüm önce verdiği bilgilere bile retcon atiyor yazar.

sizce old garp vs prıme aokijimi daha sert bir çarpışma yoksa young garp vs young rogermı ?
1-bunlar ön çarpışma

2-bunlar panellerin etkileri

prıme kuzan vs old garp

young roger vs young garp (haki yıldırımları gökyüzüne kadar çıkıyor)
Old Garp vs Prime Aok bence.

Çıkan şok dalgası sadece büyük değil, aynı zamanda çok güçlü. Binaları parçalayıp fırlatmış, ha binalar için Garp zaten binaları yıkmisti, şol dalgası enkazı kaldirmis desen o da çok büyük şiddet göstergesi bence.

Bu çarpışma Garp vs Rogerda olsa gemileri toz ederdi muhtemelen. Shanksın bir haki salimi Mobby Dicki çatlatiyordu.

Abi akıl alır gibi deģil ya.

TVde Dragon (Temsili Değil)

Dragon; Balkan Savaşınin ortasında kalan çocuklar gibi BABA BABA diye bağırıyor.

Garp, WBleri kovalıyor, o sirada Dragon WBlerin dibinde, doģal olarak Garpın Dragonun önüne kadar gelmesi lazım. Üstelik Dragon bağiriyor baba diye.

Yani Dragon ve Garpı denk getirmemek nasıl bir aklın ürünüdür, yerde sivil göreceğine Dragon söyleseydi baba böyle böyle oldu diye. Vallahi kanser eder bu seri.

1096 da sanki Roger ve Xebec gemiden iner inmez birbirlerine doğru adanın ortasına kadar koşmuş ve kapismislar gibi bir hava verildi. Ancak hiç de öyle olmadigi ortaya çıktı. Xebec Erise Roger da Shakkye koşmuş.

Bir de Garpın eli yüzü kan, 2 vs 4 çizilen bir silüet vardı o da yalan oldu, öyle bir dövüş çizilmedi. Xebec iblis olsa WB ve Kaido onun yaninda olmaz. Linlin desen tüm meyveleri kaybetti, savaşa katilacak mi belli değil.

Eskiden olsa yüzlerce bölüm geçti yazar fikrini değiştirmiştir denirdi ama şuan OP bitik durumda. 40 50 bölüm önce verdiği bilgilere bile retcon atiyor yazar.
-Adam üniversite öğrencisinin slayttaki anlatımı gibi anlatıyor seriyi detaya inmiyor elbafta 5 bölüm usop sahnesi çizmek için en çok o durum üzüyor beni.

-Umarım şu arada yazarın aklı başına gelirde şuraları güzel işler bi 5-6 bölüm savaş sahneleriyle dolu bi tanrı vadisi okuruz günün devamında çünkü yazık günah biz shiki-kyou-kaptan jhon-babel-roger ekibi gibi kişileri başka hiçbiyerde göremiycez daha seride.

-dragon ve garp görüşmesi olmasını diliyorum garp için bu sıradada roger xebec ile beraber imuyla çarpışmaya girerse kurtarır diye düşünüyorum.

kaido+roger+xebec+wb vs imu

kaido vs şeytan ordusu(muhtemelen imu başka kişileride dönüştürür dövüş esnasında)

garp vs garling ve kutsal şövalyeler yada başka ihtimal shiki-kyou gibi isimlerle eşleşme alabilir diye umuyorum devamında

final kısmı için ise şeytanlaşmış rox görürmüyüz çok merak ediyorum roxu direk imu yenerse çok şey tutarsız kalır gibime geliyor

bigmom muhtemelen bu sahneden sonra adadan tüyücek gerçekten en rezil tanrı vadisi performansına sahip diyebilirim

en son gaban vs ganzui dövüşü dönüyordu bogard vs bi rox korsanı üyesi dönse şahsen güzel olur şu bogardı merak ediyorum cidden

rayleigh zaten kızı kaptı kaçar muhtemelen

-Muhtemelen tanrı vadisinin sonunda garpa paltoyu bile çıkartmaz yazar şu pozu bile çizmez tanrı vadisi sonunda :üzgünüm:

Old Garp vs Prime Aok bence.

Çıkan şok dalgası sadece büyük değil, aynı zamanda çok güçlü. Binaları parçalayıp fırlatmış, ha binalar için Garp zaten binaları yıkmisti, şol dalgası enkazı kaldirmis desen o da çok büyük şiddet göstergesi bence.

Bu çarpışma Garp vs Rogerda olsa gemileri toz ederdi muhtemelen. Shanksın bir haki salimi Mobby Dicki çatlatiyordu.
etki alanı olarak genç halleri daha büyük alan kaplıyor belkide iki tarafta kral hakisi yıldırımı olmasından kaynaklı olabilir kuzan vs garpta ise daha yüksek fiziksel güce sahip olmalarından ötürü oluşan şokdalgasının şiddeti daha fazla gibime geliyor ama tabi oda sensei saolsun garp vs roger çarpışmasının sonucunu net göstermediği için kesin konuşamıyorum.

rox korsanları arasındaki güç sıralaması aslında en başından beri şu bölümdeki olayla belli edilmiş zaten

wb ve kaidoda çizik yok kyou ayakta duramıyor

üstüne üstlük kan revan bi halde

beyazsakalın ise hafif sinirlenince ekibin yarısını yere düşürdüğünü gördük ama bu saldırı sadece denge bozuyor ve yere seriyor anlaşılan stussy gibi küçük güçsüz birisinde bile çizik görmüyoruz çünkü sonra

Law zeki birisi,zekasıyla Karasakal'ı yenebilir.Karasakal offscreen gücüyle kazandı savaşı.Bu arada nerede geçiyor Harald>Garp'tan?Two Piece'te mi?
Bak offscreen olsun ya da olmasın, yendi mi yendi. Zekasıyla yener, karizmasıyla yener, osurur bayıltır gibi yorumlar senin hayal gücün oluyor. Manga’da yenildiği net bir şekilde gösteriliyor.

Xebec = Harald > Garling > Amiral > Koramiral Garp = Roger = Wb = BM = Kaidou

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık