Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162: Tanrı Vadisi Ölüm-Kalım Savaşı

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 115 93.5%
  • Orta

Kullanılan: 4 3.3%
  • Kötü

Kullanılan: 4 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    123
Özetle bu ifadeler tüm D.ler kapsar nitelikte, yok o klan yok bu klan diye bir ayrım yok ve Law adını gizlerken geri kalan hiçbir D.nin adını gizlemeden gezip tozması hala tutarsız ve saçma bir hikaye.
Clover da gizliyordu.

Korsanların ise gizlemeye çalışması gereksiz olur bence, korsanlık yaparak zaten suç işlemiş oluyorlar ve hükümetin doğal hedefi haline geliyorlar.

Clover da gizliyordu.

Korsanların ise gizlemeye çalışması gereksiz olur bence, korsanlık yaparak zaten suç işlemiş oluyorlar ve hükümetin doğal hedefi haline geliyorlar.
Hukumetin dogal hedefi adinda D bulunanlari avlamak ya da kendi saflarina cekmek. Garp, Saul, Dragon gibi adamlar o yuzden denizci olmus. Hukumete bagli olan denizcilerin hedefi ise sadece korsanlar. Denizciler bunlarla bas edemeyinde Im ve Gorosei’nin yorulmamasi icin Schibukai sistemi kurulmus, cogu korsanla cikara dayali isbirligi yapilmis. Ben halen sasiriyordum Mihawk, Doflamingo gibi adamlari Mariejois’te gorunce

Luffy soyu sayesinde değil,gücüyle geldi.Soyun bı önemi olmadığo anlatılmaya çalışılıyor.Siz de soy önemli diyorsunuz.Luffy en basitinden Garp'ın torunu ama bu ona bişey katmadı.Kendisi her zaman çalışarak buraya geldim Luffy'den örnek verelim.Buggy imparator kızıl saçın manevi kardeşi,Roger korsanların üyesi,belki de Davy klanından birisi.Adam güçlü mü değil.Kendisi güçlü olarak çalışmadığı için bu halde.Sabo örnek verelim.Sabo Goa krallığın soyluların bir üyesi,ama kendisi devrim ordusu 2 numaraya yükselmiş birisi.Nasıl başardı ,çalışarak.Soyla değil,çalışarak zirveye çıkarsın.
Dostum diğer shounen serilerde de benzer mantık var. Karakter çile çeker güçlenir fakat sonunda anadan babadan sağlam bir soy ağacı çıkar. Bu serideki zirveyi gördükten sonra ekstra bir power-up için bahane olarak kullanılır. Maalesef One Piece de benzer mantık ile ilerliyor. Emeği pas geçmiyoruz. Emek vermeyen ve güçsüz olan Buggy örneğinde olduğu gibi. Potansiyeli daha fazla oluyor diyelim.

Dostum diğer shounen serilerde de benzer mantık var. Karakter çile çeker güçlenir fakat sonunda anadan babadan sağlam bir soy ağacı çıkar. Bu serideki zirveyi gördükten sonra ekstra bir power-up için bahane olarak kullanılır. Maalesef One Piece de benzer mantık ile ilerliyor. Emeği pas geçmiyoruz. Emek vermeyen ve güçsüz olan Buggy örneğinde olduğu gibi. Potansiyeli daha fazla oluyor diyelim.
Potansiyel kısmında haklısın.Bi de şu var.O soy,ırk,önemli öğretmen avantajlarını değerlendirmek önemli.Onları değerlendirirsen yükselirsin.Coby ve Helmeppo mesela koskoca donanma kahramanı Garp'tan eğitim aldı ama Coby Helmeppo'dan daha güçlü.Neden Coby konumunu değerlendirdi ondan daha fazla çalıştı.

garp sadece hakisi ile değil antremanlar sonucu edindiği muazzam fiziksel kuvveti ve denizlerde habire savaşmaya gitmesinden kaynaklı tecrübesi ile beraber zirve bir isim oldu bu adam çocukluktan beri antreman yapıyor 2-3 yıldır garp yardımı ile eğitim alan koby gibi görebilceğiniz birisi değil bunu elbaf fb sinde gördük zaten garp serinin zirvelerindendir.
Tam olarak anlamadım ne demek istediğini. Garp ile ilgili bir yorum yapmadım. Garp Coby'e haki ve antrenman basıyor onu belirttim. Söz konusu tartışılan karakter Coby, Garp değil.

Tam olarak anlamadım ne demek istediğini. Garp ile ilgili bir yorum yapmadım. Garp Coby'e haki ve antrenman basıyor onu belirttim. Söz konusu tartışılan karakter Coby, Garp değil.
Anladım yanlış anlamışım ben.
Gemi yumruklayarak amiral olur bu arada. :D Muhtemelen hedef de orası. Ama amiralin bir tık üstü olamaz.
Koby gemi antremanları ile fiziksel gücünü ve saldırı gücünü çok yükseltti hali hazırda 6 tekniğide ustaca kullanıyor ve denizin altından gelen bir torpidoyu bile sezebilcek gözlem hakisine sahip fulbody haki kullanımı gibi dayanıklılık sağlayan bişiyde alırsa kobynin kuzanın dengi olucağını finalde garpın öğrencileri arasında bir dövüş olucağını düşünüyorum.

Birde o gemi antremanlarını çok küçümsememek lazım sert derili şeyler sonuçta bunları saf fiziksel güçle göçertmek bide üstün silahlanma hakin varsa seride vurup etkileyemeyeceğin kimse olmaz.

Koby gemi antremanları ile fiziksel gücünü ve saldırı gücünü çok yükseltti hali hazırda 6 tekniğide ustaca kullanıyor ve denizin altından gelen bir torpidoyu bile sezebilcek gözlem hakisine sahip fulbody haki kullanımı gibi dayanıklılık sağlayan bişiyde alırsa kobynin kuzanın dengi olucağını finalde garpın öğrencileri arasında bir dövüş olucağını düşünüyorum.

Birde o gemi antremanlarını çok küçümsememek lazım sert derili şeyler sonuçta bunları saf fiziksel güçle göçertmek bide üstün silahlanma hakin varsa seride vurup etkileyemeyeceğin kimse olmaz.
Bununla ilgili aynı fikirdeyim. Dediğin gibi Garp'ın öğrencileri arasındaki bir çekişmede Coby kendini gösterebilir. Teach-Luffy veya dünyanın zirvesini ilgilendiren bir çekişmede gösteremez.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık