Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162: Tanrı Vadisi Ölüm-Kalım Savaşı

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 106 93.0%
  • Orta

Kullanılan: 4 3.5%
  • Kötü

Kullanılan: 4 3.5%

• Kullanılan toplam oy
    114
Ben mi söylüyorum fethettiğini? Kaido söylüyor. Ölümüne savaş yaptığı adam karşısında uyanışla meyve yeteneklerini sergileyen adama meyve yetenekleri dünyayı fethededmez. Dünyanın kanunu bu gibi anlama gelecek bir şey daha diyor. Sonra Roger'ın hiçbir meyve yeteneği gücüne sahip olmadığını söyleyip çünkü her şeyi aşanın ancak haki olabileceğini söylüyor. Kaido dolaylı yoldan zirveye çıkanın Roger olduğunu bunu da hakiyle yaptığını kendi bakış açısından veriyor.

Kaido toprakları ele geçirdi anlamında da söylemiyor zaten bunu biz de o anlamda ima etmiyoruz. Ama en sonunda her şeyi aşan şeyin haki olduğunu bahsettiği diyaloglarında Roger'dan örnek veriyor dünyayı fetheden kişi olarak onu kastederek.

Ağlayacaksan okuma kendi hikayeni yazmaya devam et böyle.:D

Bunlar da manga panelleri. Belki de görmemişsindir.:D

Bu da bölümün tamamı.

Kaıdo bunu ımu olan savastan etkılendıgı ıcın söylemiş olacak bence. Burada Roger sov yapınca ve kaido dayagı yediği için diyordur. Bir de roger da yetmeyecek büyük ihitmal ve Imu Joyboyu bir şekilde hikayede adını geçirecektir. Belki de o duvar resmiyle alakalı bir şey görürüz.

@Rebellious Dragon @Reiper @Monkey D Garp @Silver @Alpamis @RedTeroR hocam şu elbaf flashbackinde tanrı vadisindeki karakterlerin gördüğümüz saldırılarını karakter karakter koyucam sizde değerlendirip güç sıralaması yaparsınız isterseniz.
gunkonun klasik ok saldırıları

muffynin lazer saldırısı

beyazsakal

beyazsakalın attığı slash ve bicento saldırıları

beyazsakal vs roger

rox korsanları

hayinleri indirirken kullandıkları saldırılar

RAYLEİGH

SOMMERSE SALDIRISI

GABAN VE GANZUİ

GANZUİ bişiy atıyor topmu lazermi anlamadım ama patlamaya sebep oluyor

ganzui ve gaban çarpışıyor

kaido ve bigmom

bigmom fiziksel gücü ile ivankovu duvara vuruyor duvar çatlıyor baya

kaido bigmomu yamultuyor

kaido vs bigmom çarpışıyor

bigmomun garpa element saldırısı boyu ve etkisi

Garp

meteor fist

acoc punch

fulbody haki

roger vs garp çarpışma ve etki büyüklüğü

gemileri görünmüyor haki yıldırımları bulutların üstüne kadar uzanmış

DAVY.D.XEBEC

XEBEC VS HARALD (temassız+acoc+coc sonucu uzun menzilli şok dalgası barındıran saldırılar)

rox lokiye saldırı

rox vs harald clash

kaidoya hakisiz yada temassız silahlanmalı tekme

kılıç tekniğine acoc ekliyor

garling vs rox

Gura Gura

Sadece buradaki saldırıların etkileri üzerinden gidersek.

Saldırı bazlı konuşursak
Şebek >Wb > Garp = Bigmom > Roger, Rayleigh, Kaido falan Roger'in saldırısını göremedim ama bir yerlerde vardır

Çarpışma etkisi olarak bakarsak
Şebek vs harald >Bigmom vs Kaido > Garp vs Roger>Roger vs Whitebeard ( Bunun etkisini çizmemiş bile o yüzden en arkada)

Son düzenleme:
Sadece buradaki saldırıların etkileri üzerinden gidersek.

Saldırı bazlı konuşursak
Şebek >Wb > Garp = Bigmom > Roger, Rayleigh, Kaido falan Roger'in saldırısını göremedim ama bir yerlerde vardır

Çarpışma etkisi olarak bakarsak
Şebek vs harald >Bigmom vs Kaido > Garp vs Roger ( Bunun etkisini çizmemiş bile o yüzden en arkada)
animede umarım detaylı abartmadan güzel görürüz diye umuyorum paneller okadar özensizki etkileri belirtmek için zoomlamak gerekior :(

Bigmom vs Kaido'nun etkisini daha iyi çizmiş, güzel sahne atmışsın tabi bu sadece bigmom'ın saldırısı da olabilir çarpışma da olabilir ama etki olarak sağlam etki iyi, güçlü bir saldırı.

ben bunu ilk xebec vs garlingden sanmıştım baya beklenmedik seviyede bir saldırı o ikiliden bigmom rage geçiriyor burda clash yoksa muhtemelen bigmomun eseridir bu saldırı kaidodan acoc beklemiyorum hala 21 yaşında diye ama ne olucağı belli olmaz tabi oda bizim hayal gücümüze bırakmış saolsun.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık