1- Odenin Kamusariden etkilenmemesi, Kamusarinin ne kadar dandik bir saldırı olduğunun göstergesi. Roger aynı saldırıyı BM'ye yapsa yerinden kımıldatamaz. Oden ise yüzlerce metre uçup gidiyor, üstüne hiç hasar almıyor, Oden dediğin adam BM gibi demir balon değil, Kaido gibi de hasaralmaz vucudu yok. Bak Shanks Kid'e aynı Kamursariyi yapıyor, Kidde hiç vücut bütünlüğüne dair hasar gösterilmiyor, şiddetten dolayı gözleri gidik çiziliyor, bu anlık acı da olabilir, Kiddin bayıltıldığı da söylenebilir. Eee Odeni bayıltamayan saldırı BM yi mi bayıltacak
Roger vs WB tayfa savaşının çok da ciddiye alınacak bir tarafı yok. Kaldı ki Oden bırak da Ray ve Gabanı tutsun, ki onlardan üstün görürüm ben zaten. Ancak BM Oden'in de üstünde bir karakter.
Oden'in Kaido'yu yendiği de yok, netice önemli ve neticede kaybetti, topyekün savaştalar, şahsen kafasını çevirdiğinin açıkça gösterilmesi nedeniyle Kaidonun da ofguard yakalandığını düşünüyorum. Hadi katılmıyorsun diyelim, yine devamında Oden'in daha dikkatli bir Kaido'yu indirebileceğine dair hiç kanıt yok.
Her şeyin sesini duyma gücünün karaktere güç verdiğine dair tek bir panel bile yok.
Kaido'nun Jack tercihi niye kafasızlık yahu yapmayın. Jack'in portföyünü anlattım tekrara gerek yok da atladığınız şu da var,
--Luffy ve Law Dof'u yenince Dof seviyesinde olmadılar ki, ne şartlarda indirdikleri belli. O yüzden Dofun baz alınması yanlış.
--Aramakinin Kaido olsa gelmezdim derken Kaidoyu yenen ekibin kellesini istemesi bariz yorumunu hatalı kılıyor zaten. Birini yenmek onun seviyesini geçtiğini göstermiyor.
--Bir durum da şu, birisiyle dövüşürken en güçlü atağını mı kullanırsın yoksa ona yetecek kadarını veya en zayıfını mı, cevap belli, niye karınca için top mermisi sıkasın, basar geçersin, Dof'u yenen ekibe niye Kingi göndersin, önce Jack'i gönderiyor, başarısız olursa Quueni gönderir mantık hatalarınız var.
Jackin Crackerden zayıf olduğunu gösterir tek bir panel atamazsın.
Ray ve Gaban'ı da Kaido ve BM önüne koymanın hiçbir mantığı yok kusura bakma.
Hatta şu kadar söyleyim, Zirve Ray + Gaban, TV Kaido ve BM yi bile kolay kolay alamaz, hatta kaybetme ihtimalleri daha yüksek.
Teach örneğin de hatalı, Teach matematik bilen birisi, kar zarar hesabı yapıp kar görmeyince kaçıyor. Aynı CP0 dan ve Akainudan kaçtığı gibi. Ne CP0, Ne Akainu ne de Ray yenemez Teach. Ki Ray'in kendisi itiraf ediyor ona karşı kazanamayacağını.