Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 72 63.2%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 19 16.7%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 11.4%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 8.8%

• Kullanılan toplam oy
    114
İmunun Satürne girdiklerini gördüklerinde tepkileri:

Garp (Endişeli): Bunların hepsi çılgın bir rüya olmalı, bu adada neler oluyor?

Roger (Gülümseyerek): Macera dolu günlere selam olsun. gerçekten hiçbir şey bilmiyordum.

Dünya Hükümeti zaten gri lanse ediliyor. Kutsal Ejderleri kastetmiyorum. Dünya Hükümetini oluşturan Krallıklardan bahsediyorum. Devrimciler bile hedefimiz Denizciler ya da Hükümet demiyor. Onları yönetenler diyor. Her şeyi geçtim Kutsal Ejdeler kadar masum sivilleri öldüren katleden Korsanlar da var. Nami'nin hikayesi bu korsanların dehşeti üzerineydi mesela. Korsan olmak da bir seçenek değil. Devrim ateşini de Dragon başlatıyor Kutsal Ejdeleri alaşağı etmek için. Ama hepsi bu yolu seçecek diye bir şey yok.

Aokiji ise Amiral olmuş. Bizzat Ohara'ya şait olmuş biri. Ona rağmen terketmedi hatta Robin'i öldürecekti neredeyse. Aokiji'yi iyi bir örnek diye veriyonuz. Garp'ı yeriyonuz. Aokiji Akainu savaşını kazansa filo amirali olacaktı Denizcileri yine terketmeyecekti.

Aokiji de Koramiralken kırılma anı yaşıyordu ve ilk defa Dünya Hükümetini kötü tarafına tanık olup kendini sorguluyordu diye hatırlıyorum.
Şuana kadar gri lanse edilen bir hükümet yok, hükümet olsa bile kutsal ejderlere hizmeti en temel dava olarak sunuyor 100 bölümden fazladır haliyle denizciler eksi yiyor.

Şuana kadar gri lanse edilen bir hükümet yok, hükümet olsa bile kutsal ejderlere hizmeti en temel dava olarak sunuyor 100 bölümden fazladır haliyle denizciler eksi yiyor.
Bütün Denizciler aynı şekilde düşünmüyor ama. Çok net bir şekilde Devrimcilerin Denizcileri hedeflemediği gösterildi mesela. Hatta Dünya Hükümetini bile hedeflemiyorlar. Vegapunk'ın konuşmaları da ortada. Black Nika diye dünyayı yıktığı yıkacağı söylenen bir şey de var. Oda ne çıkaracak buradan bilmiyoruz ama işler senin anlattığın kadar siyah beyaz değil.

Garpın etrafında düzgün insan yok şakasız bu adamın tek doğru bulduğu kişi koby bide zamanında dragondu sengokusu kongu çer çöp aramakinin idolleri olabilcek kişilermiş.

Xebec'in gercek tarihe tanıklık ettiğini gördük, sırada Joy boy var . Seri öyle bir kulvar atladı ki Joy boydan sonra tanrısal guclere tanıklık edersek Nikanın dördüncü duvarı yıktığını da görürüz. Ben şu an bu seriyi bu mantıkla okuyorum. One Piece dünyasında hiclikten beyzbol sopası ve gözlük çıkarmak normal olarak açıklanacak bir durum değil zaten.

Xebec , WB ve Kaido bile güç olarak karşısında duramazsa ( önümüzdeki bölüm görürüz) anca hiclikten beyzbol sopası çıkaracak dünyanın en absürt gücü karşı koyabilir

Bütün Denizciler aynı şekilde düşünmüyor ama. Çok net bir şekilde Devrimcilerin Denizcileri hedeflemediği gösterildi mesela. Hatta Dünya Hükümetini bile hedeflemiyorlar. Vegapunk'ın konuşmaları da ortada. Black Nika diye dünyayı yıktığı yıkacağı söylenen bir şey de var. Oda ne çıkaracak buradan bilmiyoruz ama işler senin anlattığın kadar siyah beyaz değil.
Bunun gibi bölümler çizersen bir anlamı yok şu anlattıklarının. Adam burada katliam olmuş diyor sengokuya o da cevap olarak fazla konuşma yapıyor, sen de aslında griler diyorsun ama olmaz yani kimse yemez onu.

Göstermesi lazım.

Denizciler Gri. Ejderler saf kötü. Korsanlar da,Ejderlerin düzenleri sürsün diye önünü açtıkları bir grup.Tam olarak olmasa da işlerine geliyor. Eğer D falan değilse Korsanlardan çekinmiyorlar. Wano da Kaidoyu rahatsız etmemeye çalışıyorlardı. Korsanlar olmasa tepki Ejderlere yönelir çünkü. Korsanlar,Wg için kullanışlı bir araç. Asıl kötü diyerek onları gösteriyorlar.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık