Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 72 62.1%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 21 18.1%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 11.2%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 8.6%

• Kullanılan toplam oy
    116
Akainu’ya birisi gercekleri anlatmadigi surece bu denizcilerin garibanligi devam eder. Haa denizcileri de su durumda sadece Akainu kurtarabilir gibime geliyor

Şeytan dedem ciddileşmiş. Luffy'nin pozlar da genetikmiş.

Garp şu tepkiyi veriyorsa bundan sonrası için Oda'nın bu işten sıyrılabileceğin tek yol "Garp Tanrı Vadisi'nde Av Partisine noktayı koydu ve bir daha yapılmadı." demek olur. Garp şu an denizcilerde değil ve Garling Gorosei'den biri oldu; bu dayağa doymayan dürzü şimdi Garp'ın yokluğunu fırsat bilip yeni bir Av Partisi düzenlensin.
Bu partiler tanrı vadisinden sonra devam etmiyor diye biliyorum zaten.

Garp'ın Sengoku'nun tutarlı olmasının tek oluru Oda'nın hükümeti gri resmetmesi olurdu. Adamların çalıştıkları kurumu bu derece kötülük saçan bir pislik yuvası olarak resmedersen bir kurtarırın kalmıyor. Özellikle üst düzeydekiler için.

Kizaru, Aramaki, Akainu gayet ideal tipler denizcilerde üst düzey olmak için, Jaguar D saoul, Aokiji gibi adamlar değil o yüzden ayrılıyorlar ama Garp'ı denizcilerden de ayıramazsın çünkü ana karakterin her yerde bir eli kolu olmalı.

Devrimcilerin sahibi babası
Denizcilerden biri
Korsanlardan biri vesaire
Dünya Hükümeti zaten gri lanse ediliyor. Kutsal Ejderleri kastetmiyorum. Dünya Hükümetini oluşturan Krallıklardan bahsediyorum. Devrimciler bile hedefimiz Denizciler ya da Hükümet demiyor. Onları yönetenler diyor. Her şeyi geçtim Kutsal Ejdeler kadar masum sivilleri öldüren katleden Korsanlar da var. Nami'nin hikayesi bu korsanların dehşeti üzerineydi mesela. Korsan olmak da bir seçenek değil. Devrim ateşini de Dragon başlatıyor Kutsal Ejdeleri alaşağı etmek için. Ama hepsi bu yolu seçecek diye bir şey yok.

Aokiji ise Amiral olmuş. Bizzat Ohara'ya şait olmuş biri. Ona rağmen terketmedi hatta Robin'i öldürecekti neredeyse. Aokiji'yi iyi bir örnek diye veriyonuz. Garp'ı yeriyonuz. Aokiji Akainu savaşını kazansa filo amirali olacaktı Denizcileri yine terketmeyecekti.

Aokiji de Koramiralken kırılma anı yaşıyordu ve ilk defa Dünya Hükümetini kötü tarafına tanık olup kendini sorguluyordu diye hatırlıyorum.

Garp niye çok iyi bir adammış gibi idealize etmeye çalıştığımızı anlayamıyorum ben. Luffy'nin dedesi işte adam ama daha saf olmayanı o yüzden aksiyonlarının sonuçlarını az çok düşünen bir adam. Luffy'de önüne çıkan kötülüklere karşı duruyor ama gittiği yerleri spesifik olarak kurtarmaya gitmiyor. Garp denizci diye bu kadar iyi olması bekleniyor tamam orasını anladım da denizciler dünyamızda düz asker polis işte. Nerde görülmüş askerin polisin kirli hükümetlere karşı ayaklandığı. Tarihte çok nadir olan şeyler bunlar. Ortaçağlarda da günümüzde de zenginlerin refahını korumak için var olan bir kurum işte. Adalet diye geziyorlar evet ama hepsinin kendine has bir adalet anlayışı var. Garp'ınki de denk gelirse adalet gibi bir şey muhtemelen. Kuzanın tembel adaleti gibi, hocasıydı zaten.

Garp'ın haberi olsaydı da denizcilerden ayrılmaması bana saçma gelmezdi ki zaten şu olaydan sonra öğrenince ayrılmamış işte. Garp'ın ideali şahsi özgürlüğü gibi daha çok, Luffy'e yakın yani. Denizciler de onu çok dürtmediği için takılıyor reis kafasına göre.

Garp niye çok iyi bir adammış gibi idealize etmeye çalıştığımızı anlayamıyorum ben. Luffy'nin dedesi işte adam ama daha saf olmayanı yüzden aksiyonlarının sonuçlarını az çok düşünen bir adam. Luffy'de önüne çıkan kötülüklere karşı duruyor ama gittiği yerleri spesifik olarak kurtarmaya gitmiyor. Garp denizci diye bu kadar iyi olması bekleniyor tamam orasını anladım da denizciler dünyamızda düz asker polis işte. Nerde görülmüş askerin polisin kirli hükümetlere karşı ayaklandığı. Tarihte çok nadir olan şeyler bunlar. Ortaçağlarda da günümüzde de zenginlerin refahını korumak için var olan bir kurum işte. Adalet diye geziyorlar evet ama hepsinin kendine has bir adalet anlayışı var. Garp'ınki de denk gelirse adalet gibi bir şey muhtemelen. Kuzanın tembel adaleti gibi, hocasıydı zaten.

Garp'ın haberi olsaydı da denizcilerden ayrılmaması bana saçma gelmezdi ki zaten şu olaydan sonra öğrenince ayrılmamış işte. Garp'ın ideali şahsi özgürlüğü gibi daha çok, Luffy'e yakın yani. Denizcilerde onu çok dürtmediği için takılıyor reis kafasına göre.
40 yaşında sivil katliamını gören garp sinir krizi geçiriyor panelde doğal olarak buna karşı bişey yapmıyorsa veyahut masumların iyiliği için bir misyon takınmıyorsa ne diye panelde o hallere bürünüyor denir garp denen adamın kötü bir tavrı yok sivilleri önemseyen hükümeti ve kutsalları sevmeyen onları benimseyen bir adam olduğunu gördük doğal olarak bu anlatımı karşılaması lazım.

40 yaşında sivil katliamını gören garp sinir krizi geçiriyor panelde doğal olarak buna karşı bişey yapmıyorsa veyahut masumların iyiliği için bir misyon takınmıyorsa ne diye panelde o hallere bürünüyor denir garp denen adamın kötü bir tavrı yok sivilleri önemseyen hükümeti ve kutsalları sevmeyen onları benimseyen bir adam olduğunu gördük doğal olarak bu anlatımı karşılaması lazım.
Garp tanrı vadisinde köleleri ve denizcileri korumak için dövüşmüştür. Hatta Kuma kaçırırken yüz çevirip kaçmalarını izlemiştir ama olaydan sonra aktif olarak gidip hesap soracak bir karakter değil bence. Gidip durumu sorgulasa da en kötü istifa etmek istemiştir Sengoku tutmuştur reisi o da çok kurcalamamıştır.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık