Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 65 61.9%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 17 16.2%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 12.4%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 9.5%

• Kullanılan toplam oy
    105
Garptan korkup (!) en önden kaçan Babalık tereddütsüz şekilde İmu’nun karşısında duruyor. Geçen bölüm yazdıklarım daha net anlaşılmıştır. Yapılması gereken bir savaş olduğunda yapılması gerekenin yapıldığı açık ve net şekilde gözüküyor. Gerisi hikaye…
Küçük bir düzeltme yaptım. İyi forumlar.

Gezegenler , güneş gibi galaksi figürlerinin olduğu yerde ( gorosei - nika ) her şeyi yutan ( ışığı bile ) kara deliğin karşılığı olan ( Teachin imza saldırısı)çok güçlü bir meyve çıkacağı artık bariz gibi . Muhtemelen bu yami yami dediğin gibi tanrı meyvesi ve IMU için büyük sorun yaratacak özelliklere sahip olabilir .

Xebecin işlenmesi tamamen Teach 'e yatırım
Xebec'in aradığı 2 meyve Luffy ve Teach'in meyvesi olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden gelecekte aynı düşmana karşı ittifak bekliyorum.

Garp'tan beklenen hareket. Hesap sormak için aramış sengoku'yu.

2 vs 1 bekliyordum ama şimdilik farklı yönde ilerliyor gibi. Tümünün birleşip imu'ya saldırdığı senaryo önümüzde duruyor ve bu daha etkili olur. Ancak diğer taraftan daha problemli olur. Xebec, wb, kaido, roger vb'lerinin birlikte yıkamadığı imu, heleki bedenide değil, çok aşırı güçlüdür.

luffy'nin bu seviyede indirme durumu yok. Joy boy'un gücünü verirse veya yaklaştırırsa ancak yenebilir o da gunko imu'yu. Ana bedeni ile yapılacak vs'de joy boy gücünde edinse zor. Yenebilir belki fakat karşılığında canından olabilir.

Hasar olayının aslının yanında Davy kalanını özelliğinide ucundanda olsa gösterse bari oda. luffy vs teach'e saklamak istiyor belliki ama ip ucu dahi olsa yeterli. Sonuçta ölüceksw rocks en azından birşeyler çıkması lazım ortaya.

Oda Garp ve Rogerı sağlam harcayacak karakter bakımından flashback bitene kadar öyle bir vibe alıyorum. ne düşünüyorsun hocam @Reiper
O ikisi çoktan bitti zaten, kafaya dönüyorlar. :) Aslında yıl yıl veya açıklama açıklama matematiksel grafiğini de yaparız da şuan çok vakit yok aklıma gelenleri yazayım;

--Roger KK olarak güç, şan, şöhret her şeye sahip olarak seriye zirveden giriyor.
--İlk bölüm Shanks sözlerini, Loguetown'da Smoker gülmesini Luffy'e benzetiyor, Crocus Roger'a atıf yapıyor, Rogerın grafik buralarda yatay seyrediyor
--Buggy WB'yi Roger'ın yanına koyuyor, Roger'ın kendisi de mapusta Garp'ı yanına koyuyor, Roger'ın grafik 2 denk karakter çıkınca doğal olarak düşüyor.
--WB EN olarak tanıtılıyor ama göğsündeki yara için acaba Roger mı yaptı tereddüdünden dolayı Rogerın grafik yatay seyrediyor.
--Ray çıkıp tüm GL'yi fethettik, kaptanım muhteşem bir insandı, her şeyin sesini duyardı, diyor, fbde Roger dünyanın altını üstüne getirelim diyor, bu anlarda Roger'ın grafikte yükselme gözleniyor.
--2 yıl sonraya geliyoruz. Kaido EN olarak anılıyor, Oden fbsinde Roger'ın aslında hiçbir yeri fethetmediği, WBye üstün gelemediği, WBye yara izi verenin Roger olmadığı, Roger varken de WBnin EN olduğu, OP'u Oden sayesinde bulduğu, Oden'i ise WBye secde ederek aldığı, 3 Poneyi bedavaya aldığı, BMyle bile çarpışmadığı haberleri çıkınca Rogerın hisseleri çakılıyor.
--Xebec fbsinden devam ediyoruz, Roger'ın reddeden kadın hayranlığı, Shakkye tapınışları, basit bir korsan ağzıyla korsanlar yağma yapar diyerek konuşması ve hiçbir vizyonunun bulunmamasıyla birlikte şuan Roger'ın hali perişan, grafik çizsek eksilerde olurdu muhtemelen.

Roger'ın hikayesi mükemmel başlayıp berbat şekilde ilerlerken Garp'ın hikayesi Balta Elli Morgan'dan yediği kesikle başlayan ve hatalarla pişmanlıklarla yanlış kararlarla ilerleyen bir süreç izliyor. Garp'ın hikayesi o yüzden daha berbat bana kalırsa. Hele şu son 40 yıldır niye denizcilik yaptığı açıklanmazsa aynı berbatlıkta devam edecek.

O ikisi çoktan bitti zaten, kafaya dönüyorlar. :) Aslında yıl yıl veya açıklama açıklama matematiksel grafiğini de yaparız da şuan çok vakit yok aklıma gelenleri yazayım;

--Roger KK olarak güç, şan, şöhret her şeye sahip olarak seriye zirveden giriyor.
--İlk bölüm Shanks sözlerini, Loguetown'da Smoker gülmesini Luffy'e benzetiyor, Crocus Roger'a atıf yapıyor, Rogerın grafik buralarda yatay seyrediyor
--Buggy WB'yi Roger'ın yanına koyuyor, Roger'ın kendisi de mapusta Garp'ı yanına koyuyor, Roger'ın grafik 2 denk karakter çıkınca doğal olarak düşüyor.
--WB EN olarak tanıtılıyor ama göğsündeki yara için acaba Roger mı yaptı tereddüdünden dolayı Rogerın grafik yatay seyrediyor.
--Ray çıkıp tüm GL'yi fethettik, kaptanım muhteşem bir insandı, her şeyin sesini duyardı, diyor, fbde Roger dünyanın altını üstüne getirelim diyor, bu anlarda Roger'ın grafikte yükselme gözleniyor.
--2 yıl sonraya geliyoruz. Kaido EN olarak anılıyor, Oden fbsinde Roger'ın aslında hiçbir yeri fethetmediği, WBye üstün gelemediği, WBye yara izi verenin Roger olmadığı, Roger varken de WBnin EN olduğu, OP'u Oden sayesinde bulduğu, Oden'i ise WBye secde ederek aldığı, 3 Poneyi bedavaya aldığı, BMyle bile çarpışmadığı haberleri çıkınca Rogerın hisseleri çakılıyor.
--Xebec fbsinden devam ediyoruz, Roger'ın reddeden kadın hayranlığı, Shakkye tapınışları, basit bir korsan ağzıyla korsanlar yağma yapar diyerek konuşması ve hiçbir vizyonunun bulunmamasıyla birlikte şuan Roger'ın hali perişan, grafik çizsek eksilerde olurdu muhtemelen.

Roger'ın hikayesi mükemmel başlayıp berbat şekilde ilerlerken Garp'ın hikayesi Balta Elli Morgan'dan yediği kesikle başlayan ve hatalarla pişmanlıklarla yanlış kararlarla ilerleyen bir süreç izliyor. Garp'ın hikayesi o yüzden daha berbat bana kalırsa. Hele şu son 40 yıldır niye denizcilik yaptığı açıklanmazsa aynı berbatlıkta devam edecek.
Öncelikle güzel açıklaman için teşekkür ederim hocam insan yine de bir üzülüyor iki efsane karakteri böyle aptallık derecesinde görünce Roger hikayesi şimdilik durağan.

Garp denizcilik öncesi hikayesi şimdilik netleşmediği için derinlere fazla girmeyim. şimdisi için eleştirecek olursam yazar üzerinden 56 yıldır denizci tanrı vadisi olayında herşeyi yeni ögrendi onada gençlik hali kanı hızlı akıyor diyelim. ama dediğin gibi sonrasında herşeyi bilip ne şiş yansın ne kebap kafasında gittiyse içeriden neler yapabilirim vesaire geçmediyse, oda basit senaryo ile üstünü çizip geçerse tarihin tozlu raflarında Roger ve Garp berbat karakterler olarak yerini alacak.

Tekrardan teşekkür ederim hocam fikirlerin için gecen güzel olsun.

roger için harbiden bıktırdı şu önüne gelenle equal alınması don chınjao bile vivre cardda roger ile kapışmış felan diyor.

-garpın olayı yeni öğrendiği ve burdan sonra gerçekten garpın donanmada kalma amacını oda gösterir umarım çünkü karaktere hükümeti sevmıor amiral olmuyor ahlak anlyışı el vermiyor gibi sahneler yazıp ahlaksız olayın ortasına atıp denizcilerde kalma motivvasyonunu göstermezse hem karetkere hemde yazara feci eksi yazıcak.

-güç olarak roger flashback esnasında shakkye kepaze oldu hadi bu komiklik diyelim garp ile wb ye karşıda kilitlendi bunuda geçtim shiki-chinjao gibi adamlarla rival olarak anılıyor shikide kyou ile rival olarak anılıyor gerçekten önüne gelen roger lvl olmaya başladı eski efsaneler arasında bıktırdı bu durum artık roger vs garp görmek istemiyorum wb vs garp görsem daha net olucak herşey.

- garp için yaşlı hali kuzanın üstü prıme halide zirveler arasındadır diyip geçiyorum şimdilik benim fikrim bu

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık