Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 66 61.7%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 18 16.8%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 12.1%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 9.3%

• Kullanılan toplam oy
    107
Bölüm bana mantık hataları ile dolu gibi geldi, öncelikle Wano'da öğrendiğimizde Linlin, Kaidou''ya meyveyi vermiş ve bir şekilde hayatını kurtarmıştı ama burada durum hiç öyle değil. Ayrıca Garp'ın bilmemesi de saçma geldi Kong ile konuşurken buna "Küçük gezi" demişti ve Korsan adasının mücehverinden bahsetmişti yani biliyor gibi konuşuyordu.
Bm olayını kafasına göre değiştirmiş işte 5 bölüm sonrada başka bir şey de diyebilir ben hangisi değişmez hangisine inanacaz inanın güvenemiyorumda çünkü bu olay çok eski bir olay değil daha wanoda yeni konusu açılan bir olayı şak farklı türde gösterdi.

Bölüm bana mantık hataları ile dolu gibi geldi, öncelikle Wano'da öğrendiğimizde Linlin, Kaidou''ya meyveyi vermiş ve bir şekilde hayatını kurtarmıştı ama burada durum hiç öyle değil. Ayrıca Garp'ın bilmemesi de saçma geldi Kong ile konuşurken buna "Küçük gezi" demişti ve Korsan adasının mücehverinden bahsetmişti yani biliyor gibi konuşuyordu.
Retcon Piece alemine hoşgeldin hocam oda bu fazla retcon göz çıkarmaz hesabı yapar :)

Bölüm güzel linlin tarafı hariç şerefsiz kaido vurmuş kadına bundan sonra linlin o 3 lüye anca kaidonun canına okumak için gidebilir zaten sadece çalsa iyiydi
Siz hikayeyi hep Kırmizi Başlıklı Kızdan dinlediniz. Bir de Kurttan dinleyin Kırmızı Başlıklı Kız kahpelik yapmış :)

Kaidoyu meyve ister misin diye dolduran BM, meyve meyve peşinde koşturan BM, meyveyi alınca Kaidoyu satan yine BM. Hak etmiş ve kanabonun tadına bakmış :)

Bm olayını kafasına göre değiştirmiş işte 5 bölüm sonrada başka bir şey de diyebilir ben hangisi değişmez hangisine inanacaz inanın güvenemiyorumda çünkü bu olay çok eski bir olay değil daha wanoda yeni konusu açılan bir olayı şak farklı türde gösterdi.
Garp konusuda öyle gibi. Sengoku'nun dediğine göre Garp'ın efsanesi zaten Xebec'i öldürmesi ile başlıyor burada Kutsal ejderler ve hatta 5 kadimin hayatı tehlikede iken neden Denizciler isimsiz genç bir koramiralden medet umuyorlar anlamadım bence saçma en az bir amiral gelmeliydi Tanrı Vadisine.

Kaido büyük karaktersizlik yapmış linlinden o şekilde almamalıydı meyveyi.Çalmasına bir şey demiyorum ama öküz gibi abanmış suratına hayvan herif

Bu kadar Kemal sunalın filmindeki mazlumu getirin banaya çevireceksen yapmasaydın kardeşim bari kadını yonkou ben sinirlendiğimle kalıyorum en azından ne kadar saçma sapan bir şeydir.Ölmeden şu adama bu soruyu sormak istiyorum

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık