Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 66 61.7%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 18 16.8%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 12.1%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 9.3%

• Kullanılan toplam oy
    107
Beyazsakalın ünvanı onu 1v1 savaş gücü olarak zirveye oturtan bir ünvan değil meyvenin yıkım gücü ve muazzam gücü diye belirtiliyor yani wb güçlü ve meyvesinin yarattığı yıkım sayesinde bu ünvanı elinde barındırıyor burdan alınabilcek tek başarım yıkım gücü olarak zirve olduğu ki öyle zaten şuanda yıkım gücü olarak karasakal zirvedir dünyayı sarsan saldırının üstünde yıkıma sahip bişiy yok seride.

En güçlü adam hasta roger ile denk kapışıyorsa 3 gün ve üstünlük el değiştiriyorsa beyazsakala en güçlü diyebilceğimiz bir zaman dilimi yok demektir 1v1 olarak zaten.

Özellikle xebec gibi figürler ortaya çıktığı zaman dilimi itibari ile beyazsakalın en güçlü tartışmalarında artık konuşulması bile saçmalıktan öte bişey değil.

Tanrı vadisi dövüşünde xebec ile çarpışan bir top tier garp-roger-wb gibi adamlar görmediğimiz müddetçe ve çarpışırlarsada aralarında bariz bir fark varsa xebec için top1 demekten geri durmaya gerek yok.

Tanrı vadisinde kim xebec ile denk bir çarpışmaya girerse ciddi bir savaş esnasında efsaneler arasında zirve odur prıme hali ile beraber.

Marinefordu okuyan biri olarak old wb nin shanksa galip gelebileceğini düşünüyomusun?

Mihawk shanks rival bi adam zaten hali hazırda yani old wb ye karşı kaybedicekse mihawk bekleneni vermedi deriz.

72 yaş hali için vivre card datebook manga magazin gibi canon kaynaklardan wsm ve wsp ünvanları verildi bu adama yaşlı hali için bak old wb>kaido, shanks gibi adamlar alıyosanız og admiral>yonko çok net tartışmaya kapalı oluyor :)

Sonsuza kadar en güçlü kalamam demesi zaten o an o ünvana sahipken bu sözü söylemesi wb nin ünvanının çürüklüğünü kanıtlıyor.

Veyahut vivre cardda en güçlü denen wb aynı vivre cardda rogera denk tasvir ediliyor yahu :)

Diyceksinki adam hasta ama hastaykende bu ünvan wb de
Wb yaşlanınca elbette güçten düşmüştür bunu kendi de söylüyor.Benim verdiğim örnek şunun içindi bak Mihawk gibi bir adam direkt onun gücüne saygı duyuyor.Koca ana tarafından da ayrı bir konuma konulmuştu, Beyazsakal.Defalarca one piece'e en yakın kişi falan da denildi.Kısaca bir zamanlar bu serinin zirvesi bu adamdı,buna karşı bir söyleceğin var mı ?

Wb yaşlanınca elbette güçten düşmüştür bunu kendi de söylüyor.Benim verdiğim örnek şunun içindi bak Mihawk gibi bir adam direkt onun gücüne saygı duyuyor.Koca ana tarafından da ayrı bir konuma konulmuştu, Beyazsakal.Defalarca one piece'e en yakın kişi falan da denildi.Kısaca bir zamanlar bu serinin zirvesi bu adamdı,buna karşı bir söyleceğin var mı ?
Saygı duyulması onu en güçlü yapmıyor ben ünvana bakıp en güçlü denilmemesi gerektiğini anlattım zaten.

Yoksa wb elbette zirvedir bu forumda konuşurkende ben zirve isimlere koyarım kendisini garp-roger-wb ben garp ile roger 1 tık önce görürüm o kadar onun dışı gücüne tabiki saygı duyulcak adam wb karşısında durabilcek bi yonko olduğunu düşünmüyorum şahsen.

Saygı duyulması onu en güçlü yapmıyor ben ünvana bakıp en güçlü denilmemesi gerektiğini anlattım zaten.

Yoksa wb elbette zirvedir bu forumda konuşurkende ben zirve isimlere koyarım kendisini garp-roger-wb ben garp ile roger 1 tık önce görürüm o kadar onun dışı gücüne tabiki saygı duyulcak adam wb karşısında durabilcek bi yonko olduğunu düşünmüyorum şahsen.
Adama en güçlü diyorlar buna rağmen bır tık geriye koymuşsun zaten daha ne kadar geriye koyacaksın xD

"Garp, senin gibi yaşlı bir asker emekli olmalı- Edward Newgate

Dediğim gibi Xebec, Garp, Roger, Whitebeard serinin hem güçlü insanları, hem saygı duyulası insanları.

Adamın yazdığı bile inkar ediliyor ne diyeyim. Yazar seride bir karakter için En güçlü demişse en güçlüdür , seride çerçevelenen bilgiler içinde isimler ve şeytan meyveleri var onları niye sorgulamıyorsunuz da ünvana takılıyorsunuz. Fanlığa lüzum yok, meyveyi , karakterlerin isimlerini kabul ettiğiniz gibi ünvanıda edeceksiniz(lakablara bile ses çıkarılmıyor) , etmeyen ben objektifim demesin. Karakteri gömmüyorum falan demesin.

Son düzenleme:
Xebec'te meyve çıkacak mı bilmiyorum fakat Roger ve Garp meyvesiz bu seviye saygı duyulası. Acaba neden yeme gereği duymadılar büyük ihtimalle fırsat geçmiştir ellerine
Garp'a gura gura gider de onu da wb yedi Roger gibi herife de hangi meyve gider bilemem baya baya spesifik bir meyve lazım o karaktere Xebec'in meyvesi olsa şimdiye kadar çıkardı ya herif saf güç ile tokatlaya tokatlaya gidiyor

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık