Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 72 62.1%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 21 18.1%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 11.2%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 8.6%

• Kullanılan toplam oy
    116
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babasi güçlüyse oğlu da mi güçlü olmak zorunda veya babasi ne yaptiysa oğlu da mi ayni şeyleri yapacak, biraz mantiksiz geldi fikrin
Onun kadar güçlü olsun demiyorum ki ,cesaretli olsun diyorum.Adamın elinde 2 tane güçlü meyve var.İhtiyar Rayleigh görünce korkup kaçıyor.Law bile az daha yeniyordu Karasakal'ı.Beyazsakal ile savaşırken lütfen bana beni öldürme diyor.Mesela Ace ölümden korkmuyor.Marineford'da endişelendiği kişiler tayfası ve Luffy idi.Garp'a bile üzüldü.Teach sadece kendini önemseyen bir varlıktır.Xebec ailesini kurtarmaya geliyor dolaylı olarak bunun için ölüyor.Teach yanına oğul olarak aldığı Beyazsakal'a ihanet edip,aile yıkıyor.

Devam sahnesi yok, muhtemelen ikiside birbirini uçurdu, base Luffy vursa da uçarlar, Luffynin 2 yıl önce Garpı uçurmuşluğu var zaten :)

Vurmak ne demek yav, YC1 indirmiş gelecek gören Luffy Kaidoyu göremiyor bile, defalarca kere p.up aliyor Nika oluyor hala blitz yiyor, Kaido her attiğini vurur Garpa Rogera vs.

Eski nesil dediklerin sıradan insanlar. Dayanikli falan değiller. Dodge yetenekleri, hiz, çeviklik ve haki savunmasiyla.anca karsi koyabilirler. Garpın BMnin alevi için tüm bedene haki basmasi boşuna degil :)

WBden pay biç, WBnin MFde aldigi tüm ataklari Kaidoya vur çizik almaz Kaido. Top tüfek kilic vs işlemiyor malum. Ki Garp, Roger vs bunlarin WB kadar dayanikliligi yok, Garpı görduk 1 yumruk 1 kilica gitti.

WB > Kaido derken TV hallerini baz aliyorsun sanirim. Buna karsi cikmam zaten, tüm zamanlari soruyorsan Kaido > WBdir.

Luffy atlama ipi yapti ne yav, bu Kizaru niye parlak işik saçıyor demek kadar saçma bir cümle :) Nikanın yeteneği rakibi şekilden şekle sokmak, ancak bunu yapinca rakibi yenmiş olmuyorsun. Kizaruyu da pizza yapti ama yenildi Kizaruya. Kizaru daha erken kalkti ve kazandi.

Xebec temassiz hakili tekme atiyor 15 yaş Kaido 0 hasarla kalkip kavga etmek istiyor. Burdan bile prime hallerinde Kaido > all derim. :)

1- Kaido bir yandan ada taşırken diger yandan nefessiz tüm adayla dövüşuyor nerdeyse ve gerek Yamato gerek Hyogoro Kaidonun pilinin bittiğini söylüyorlar. Hem haki hem meyve enerjisi olarak zayiflamisti Kaido ona rağmen Nikayı dövüyordu.

Luffy kaç defa yenildi kaç defa döndü kaç defa sifirlandi tekrar bak istersen. 1 aylik erzak yeyip sifirlandigi halde dayak yiyordu Luffy. En sonda da o kadar çok enerji ve haki çekti ki 1 hafta kalkamadi zaten. Bu halde bile Kaido magmaya düşmese Luffyden erken kalkardi bana göre, plot sayesinde Kaidonun filmini bitirdi Oda.

2- Shanks bildiğin yeniyor Ryoyu, secde de ediyor, tekrar bakabilirsin, 2 Yonko arasinda kalma durumu da yok, Luffy savaşmiyordu çünkü.

Kaidoya gelmeyen Ryo Luffye niye geliyordu 1 de işte cevabi, çünkü Luffy Yonko seviye değil, bunu Ryo da biliyordu.

3- KK diye bir seviye yok. Açikladim zaten. Yonko lvl derken hepsi denk demiyorum zaten. Misal WB Rogerdan daha güçlü, boşuna EN değil. Kaido da hepsinden daha güçlü ama neticede hepsi Yonko lvl.

4- Dediğim gibi Yonko lvl bir kısıt degil. Xebeci Kaidonun önüne koymayi gerektirecek hiçbir şey yok.
saldırıları bitiyor orda zaten uçma yok gözükmeyen bişeye öyle diyemezsin.

luffy tanklıyor saldırıları yeni geldiğinde ve g5 formunda bile değil garp roger wb zirve isimler her alanda zaten rüyasında vurur.

haki basınca durabiltysi artıyor zaten endurancelarıda yüksek yaşlı halleri bile iyi bu konuda zaten.

garp konusuna girmicem ama dediğin gibi bi gitme yok onu geçtim yaşlı hali zaten birde wb o silahlardan o kadar etkilenmiyor haki basamıyor düzgün ona rağmen ayakta akainudan aldığı hasarı kaido alsa biter direk.

tüm zamanlar wb>kaido tv halleri wb>>>>>>kaido

pizza sahnesinde yorgun arkası dönük kizaru vs ENERJİSİ FULLENMİŞ luffy oluyor ama kaido baya baya ip oldu :)

0 HASARMI ? KAN KUSUYOR LA ONU GEÇTİM HAKİ KAPLAMASI BİLE YOK SİYAHLIK FELAN GOZUKMÜYOR

1-Kaidonun biten tek şey enerjisi ama sonrasında yeni forma geçip yenileniyor zaten g5 ile denk gitsede finalde baya eziliyor en güçlü formunda
2-shanks ryoya secde ettirmiyor ayakta duruyor ryou sapa sağlam ellerini kaldırıyor ve bugün sizle savaşamam diyor.
ayakta gayet?

3- ben roger>=wb>kaido alıyorum şahsen
4-xebec kaidonun önünde şuan gözükenle bile harald dövüşleri bile yeterli

Şunu iyi idrak etmeniz gerekiyor, Hükümetin yanlış bir şey yapması ve denizcilere yamanamaz. Serideki en büyük kötülükleri yapanlar, adalara çöküp insanların karılarını kızlarını kaçıranlar korsanlar ve denizciler bunları engellemeye çalışıyor. Denizcilerin çoğunun bu mevzularla alakası yok.

Şimdi WB gördü bu işi gitti hükümete savaş mı açtı? denizde karı kız kovaladı. Bu onu kötü biri mi yapar "bak her şeyi biliyor ama hala denizlerde karı kız arıyor..." tabii ki hayır.

Hangi korsan hükümete savaş açtı? Xebec ve muhtemelen Teach. Bu onları iyi mi yapar?

Garp One Piece evreninde küçük çocukların gece yatağa girdiği zaman başını yastığa koyduğunda "iyiki Garp'a sahibiz" dediği adamdır. Bu adamın gidip hükümete savaş açmasını ve hükümetin manüpülesini düşünün. Halk nasıl olurdu...

Son olarak bağlamak istediğim nokta, WB ne kaçtı öyle yav...

Şunu iyi idrak etmeniz gerekiyor, Hükümetin yanlış bir şey yapması ve denizcilere yamanamaz. Serideki en büyük kötülükleri yapanlar, adalara çöküp insanların karılarını kızlarını kaçıranlar korsanlar ve denizciler bunları engellemeye çalışıyor. Denizcilerin çoğunun bu mevzularla alakası yok.

Şimdi WB gördü bu işi gitti hükümete savaş mı açtı? denizde karı kız kovaladı. Bu onu kötü biri mi yapar "bak her şeyi biliyor ama hala denizlerde karı kız arıyor..." tabii ki hayır.

Hangi korsan hükümete savaş açtı? Xebec ve muhtemelen Teach. Bu onları iyi mi yapar?

Garp One Piece evreninde küçük çocukların gece yatağa girdiği zaman başını yastığa koyduğunda "iyiki Garp'a sahibiz" dediği adamdır. Bu adamın gidip hükümete savaş açmasını ve hükümetin manüpülesini düşünün. Halk nasıl olurdu...

Ne öyle uzun uzun yazıyorsun şunu yaz geç ya.

son kısma itafen

Kaido acoclu yumruk yedimi gözleri gidiyor düşüyor sırt üstü top tier herhangi birinden darbe yesin bakalım ne oluyor :)

Çer çöple savaşmaya benzemez garptan rogerdan wb den darbe yemek bu adamların getir götürünü yapar kaido.
Luffy dövüşü gibi tanklamaz.o Aradaki haki farkının çok olduğunu düşünmüyorum.Kaido`nun çok daha dayanıklı olduğunu düşünüyorum.Ayrıca hızlıda.Final formu ise oden`le karşılaştığının 10 katı.

saldırıları bitiyor orda zaten uçma yok gözükmeyen bişeye öyle diyemezsin.

luffy tanklıyor saldırıları yeni geldiğinde ve g5 formunda bile değil garp roger wb zirve isimler her alanda zaten rüyasında vurur.

haki basınca durabiltysi artıyor zaten endurancelarıda yüksek yaşlı halleri bile iyi bu konuda zaten.

garp konusuna girmicem ama dediğin gibi bi gitme yok onu geçtim yaşlı hali zaten birde wb o silahlardan o kadar etkilenmiyor haki basamıyor düzgün ona rağmen ayakta akainudan aldığı hasarı kaido alsa biter direk.

tüm zamanlar wb>kaido tv halleri wb>>>>>>kaido

pizza sahnesinde yorgun arkası dönük kizaru vs ENERJİSİ FULLENMİŞ luffy oluyor ama kaido baya baya ip oldu :)

0 HASARMI ? KAN KUSUYOR LA ONU GEÇTİM HAKİ KAPLAMASI BİLE YOK SİYAHLIK FELAN GOZUKMÜYOR

1-Kaidonun biten tek şey enerjisi ama sonrasında yeni forma geçip yenileniyor zaten g5 ile denk gitsede finalde baya eziliyor en güçlü formunda
2-shanks ryoya secde ettirmiyor ayakta duruyor ryou sapa sağlam ellerini kaldırıyor ve bugün sizle savaşamam diyor.
ayakta gayet?

3- ben roger>=wb>kaido alıyorum şahsen
4-xebec kaidonun önünde şuan gözükenle bile harald dövüşleri bile yeterli
Saldiri bitiyor ne yav, Rogerın boynu kirilacak, Garp desen slashi yemiş göz gitmiş, bir panel daha çizse ikisinin de uçtuğunu çizecek, yazar çizmemiş. Bal gibi de devaminda ikisi de uçardı

Luffy lastik malum, hiçbir şey yapmasa bile savunması Garp/ Rogerdan daha yüksek. Az daha feat göstersinler, kaç darbeye dayaniyorlar önce görelim. Şuanlık Kaido içinden geçer Garp/Rogerın.

Akainu magma vursa Kaido ahh demez. Sadece Kaido değil BM de hiç etkilenmez. Akainu Kral Haki basarsa belki etkiler.

İp olayının saçmalığını söyledim, geçtik. Kizaru ve Satürn pizza oldu, Akainu da pasta mumu olur, Rogerla.karşilaşsa Aman Tanrim filmi gibi Rogerın kafasını Rayin kıçına sokabilir Nika, yeteneği hayal gücü ancak sadece bu yetenek kazanmaya yetmiyor

Kaidonun yüzüyle Xebecin ayaği arasina bak bakayim? yastik gibi temassiz haki çizmiş, Rayin fili itekledigi sahnenin aynisi :) kan kusuyor dediğin de burnundan 2 damla kan çikmiş, 15 yaş Garp/Roger vs teke giderdi muhtemelen :)

Yeni forma geçince yenilendigi nerde yaziyor, iyi uçuşlar :)

Shanks birak da 10 km öteden tek atamasin. Rükuya erdirmiş Amirali, dibinde olsa bal gibi de tekleyecek

Dediğim gibi Xebecin Kaidoyu geçecek tek 1 stati bile yok.

Haraldı bütün dünya onlarca yildir taniyor, hiç EN diye tanitilmadi. Bir de Kaidonun tanitimina bak. Xebec yenemedi Haraldi, en fazla denk gidebiliyor ancak Kaido yener.

Sengoku biliyorsa, bunu Garp'tan saklıyorsa bu Sengoku'yu her açıdan daha kötü yapar.
Bu olaydan sonra benzer olaylar yaşanmışsa Garp ile Sengoku'nun farkı kalmaz ki. Bu kadar güçlü kişilerin bu olayları bilmeme ihtimali yok. Ergen Dragon bile biliyor. Oda fanlara oynuyor. Kutsallar adına savaşmadıkça halkı korumanın zararı yok. Garp'ın bilmiyordum demesi Oda'nın saçmalığı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık