Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 72 63.2%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 19 16.7%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 11.4%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 8.8%

• Kullanılan toplam oy
    114
Oda zamanında en sevdiğim korsan Karasakal demişti. Teach’e bakınca bu muydu en sevdiğin diye düşünüyordum. Xebec’i görünce, aslında Oda’nın hayran olduğu karasakalın nasıl bir şey olduğunu anladım.

Aramakinin idolü olarak ele aldığı kişi sengoku olabilirmi reis yılların hükümetçisi çıktı çıkıp bayrak sallıyor ara sıra siz ne diosunuz bu işe akainu bile goroseiye bağırıp çağırıyordu kong boşuna yalvramıyor sengokuya istifa etme diye nerden bulcak böyle hükümet destekçisini
:)

Hükümet emir versin garpa suikast bile düzenler bu Sengoku.

@Reiper @Monkey D Garp @Alpamis @RedTeroR
Asıl yılan Sengoku zaten Doffy fb'lerinde de belliydi xd

Big mom fanlarına ayıp ediyor Oda xd
Tanrı vadisine bebek bigmomu koysak daha güçlü imaj çizerdi gibime geliyor :hhh:

@Mercury hocam fikrin ne yaşananlar hakkında odaya söylemek istediğin bişiy varmıdır :/

Asıl yılan Sengoku zaten Doffy fb'lerinde de belliydi xd
Kong başı çekiyor kongun 1 numaralı öğrencisi hükümetçilikte kongu bile geride bırakıyor bende sanıyordumki marinefordda yaşananlardan etkilenip bırakıyor donanmayı meğerse adamın umrunda değil sivilmi katledilmiş hükümet ne diyosa onu yaparız diye geziyor adam kizaru bile egheadde luffye yemek vererek satürnün emrini çiğniyordu.

Aramakinin idolü olarak ele aldığı kişi sengoku olabilirmi reis yılların hükümetçisi çıktı çıkıp bayrak sallıyor ara sıra siz ne diosunuz bu işe akainu bile goroseiye bağırıp çağırıyordu kong boşuna yalvramıyor sengokuya istifa etme diye nerden bulcak böyle hükümet destekçisini

Sengoku'dan daha çok Sakazuki'yi idolü gibi görüyor.

Boşuna bölümler boyunca ailenin suçlarından dolayı seni çoktan öldürürdüm demiyor Sengoku.

Kong nabza göre şerbet veriyor. Sengoku yakın, yıkın, konumunu bil Garp kahraman ünvanına dua et hükümetin istediği türden çarklı makinalardır.

Son düzenleme:
Beyler Sengoku üzerinden gidilerek Garp'ın 40 yıllık postalcı geçmişi, kendi eliyle işlememiş olsa da şahitlik ettiğini bildiğimiz savaş suçları, şahitlik ettiğini HENÜZ BİLMEDİĞİMİZ savaş suçları unutulmasın. Garp bu kızdığınız Sengoku'yla aynı kaptan yedi içti. Oda aksini yazıp çizene kadar, ki herhalde yapacaktır, ikisi de gayet suçlu. Aynı bir şeylere uyanmış olup WG bünyesinde görev yapmaya devam eden tüm marine'ler gibi.

Sengoku'dan daha çok Sakazuki'yi idolü gibi görüyor.
Yahu akainu bile denizciliğe ters bişiy yapıldımı 5 goroseinin yüzüne yüzüne bağırıyorken bu sengoku sivil katliamını görmezden gelerek gelmiş geçmiş en büyük hükümet destekçisi filo amirali olmuştur aramakide hükümet yalakası amiral zaten ondan bağlantılı geliyor birde aramakinin idolü akainu diye bişiy yok anime eklentisi diye biliyorum.
Boşuna bölümler boyunca ailenin suçlarından dolayı seni çoktan öldürürdüm demiyor Sengoku, Kong ile denizcilerin bu hale gelmesinde büyük rol oynamış.
Bende sengoku garpın yakın dostu arıkovanına gelirde yardımcı olur felan diyodum meğer adam garpın düşmesini bekliyormuş buldu arıkovanı fırsatını daha müdahale etmeye bile gitmez tsuru ile balayına felan çıkmışsa şaşırmam artık :hhh:
Beyler Sengoku üzerinden gidilerek Garp'ın 40 yıllık postalcı geçmişi, kendi eliyle işlememiş olsa da şahitlik ettiğini bildiğimiz savaş suçları, şahitlik ettiğini HENÜZ BİLMEDİĞİMİZ savaş suçları unutulmasın. Garp bu kızdığınız Sengoku'yla aynı kaptan yedi içti. Oda aksini yazıp çizene kadar, ki herhalde yapacaktır, ikisi de gayet suçlu. Aynı bir şeylere uyanmış olup WG bünyesinde görev yapmaya devam eden tüm marine'ler gibi.
aralarında çokbüyük fark var eğer garp bu olaylardan haberdar olsaydı şu tanrı vadisi esnasında sengokudan önce garpı gömerdim burda.

Garpın tanrı vadisinden sonra swordu kurmak gibi misyonlarla kurtulma şansı var en azından ama sengokuda öyle bi şans zerre kalmadı artık.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık