Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 72 62.1%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 21 18.1%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 11.2%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 8.6%

• Kullanılan toplam oy
    116
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sizi kölem yapacam, ödeyemeyeceğiniz miktarlarda vergi alıcam, öyle eğlence olsun diye kesip biçicem ama sizi korsanlar öldürmesin diye Denizciler var, ayık olun kıvamında bir şey bu Denizciler. Dünya Hükümeti'ne bağlı bir kurum olduğu sürece çöp oğlu çöp. Ohara'da bilimin merkezi Buster Call ile yıkılıyorken nerdeydi bu Denizciler? Dönemin en zeki kişisini sırf tarihi araştırıyor diye öldürmediler mi? IM'e karşı çıkmıyorsan halkın yanında da değilsin. Bak Xebec kendi oğlu ve karısı için tüm evreni karşısına almış, WB tüm Denizcileri karşısına aldı, Luffy Robin için daha çaylakken Buster Call'u göze aldı. Garp'ı savunmak faydasız, emir kulu(?) diyeceğimiz tarzda bir adam. Güçlü olup olmamasına laf etmiyorum. Sadece halkın yanında olduğuna dair söylemlerde bulunmak komik kaçıyor.
Hocam Imu ve kutsal ejderler Evrenin küçük bir parçası, sahip oldukları sistem ve köleler Dünya'nın geri kalanına göre küçük kalıyor. Adada ki etkinliği bile, Denizciler de belli başlı kişiler dışında, çoğunluk bilmiyor görünüyor. Bu noktadan baktığımız da Denizcilere kötü imajı çizmek rasyonel değil.

1. si IMU'yu kaç kişi biliyor? Azınlık olduğuna hem fikir olduğumuzu düşünüyorum. Denizcilerin genel mottosu, kanuni nizamın uygulanması. Mevcut otoriteye karşı, sonuç alması imkansız görünecek halde iken neden hareket etsinler?
Garp'ın bilmediği yanlış değilse spoiler da belirtiliyor. Nasıl bir aksiyon aldığını daha görmedik göreceğiz. E ozaman sorun ne? Zaten korsanlara karşı hareket ediyor. NPC siviller neden bu kadar önemli? Xebec ailesi dışında ölen sivilleri ***ne takmıyor. WB de Shakky için burada o zaman Garp neden problem? Denizci olması mı? Zaten büyük balık diye tanımladığı korsanları kovalıyor..

2. Evrende korsanların çoğu kötü. Bu noktadan baktığımız da otoriteye baş kaldırıp isyan bayrağı altında yapılacak bir çatışmadan en çok Korsanlar faydalanmayacak mı? Whitebeard ölünce, masumlara yapılan terörü görmedik mi? Evrende bu terör yaratmayacak mı? Bunun sorumlusu kim olacak? Azınlıkta ki acıları dindirmek için, sonucu bariz kaybetmek olan, çoğula bedel ödetmenin hesabını kim verecek? Ki kişisel ve/veya küçük örgütlenme ile baş edilemeyeceğini Dragondan, ayrıca ana karakterimiz Luffy nin hikaye boyunca sürekli ittifak toplamasından anlayabiliriz.

Bu kadar kolay olmayacağını zaten bize gösteriliyor. Bu kadar basit olsa Dragon 38 yıl elle tutulur bir şey gösterirdi. En iyi yaptığı şey şuan bildiğimiz Kutsal Ejderlerin yemek stoğunu sabotaj etmesi:D

Ahlak kavramını sünger gibi çekiyorsunuz. Aile kavramı olduğu için Xebec'in duygusal gelgitleri tabi ki daha kabul edilebilir. Ama bu tartışmaya, WB yi adammış gibi katmanız, asıl bunu söylemeniz komik kaçıyor. Adaya bile Shakky için geldiğini belirtiyor. Söylentileri bilmesine rağmen..

Benim gözümde, Garp'ın Sword'u kuracağı ya da Dragon'dan yiyeceği racon sonrası, bu konuda telkinler vereceği büyük ihtimal. Böyle görünen noktada Garp kendi adalet duygusunda, içerden devrim yapması, zaten başlı başına büyük bir olaydır. Garp 2 jenerasyon da bu misyonla hareket ediyor ve edecektir. Zaten Denizciler içerisin de mevcut kararlardan hoşnut olmayanlar var. Bunun etkilerini Ohara'dan beri görüyoruz.(Aokiji örneğinde), Sengoku GV yi anlatırken Garp'ın kutsal ejderlere olumsuz bakması ile ilgili yorum yaptığında, odada ki bir çok denizci de hemfikir tavır sergiledi. Yani zaten belli gruplar var. (Smoker,Aokiji,Fujitora gibi) Herkesin yapabilecekleri farklı, Dragon ayrılarak bu yolu seçmiş, Garp kalarak devam etmeye karar vermiştir.

Son düzenleme:
Biz korsandık diyor Rayleigh düzeltiyim.Manga 553 bölümdü yanlış hatırlamıyorsam.
Doğru, fakat bu arc boyunca gördüğümüz Roger ve ekibi olgunlaşmamış gibi hissettiriyor. Bu da beni yukarıda bahsettiğim gibi bir kırılma noktası olabileceğini düşünmeme itti. Ben Roger’ın burada olanlardan sonra birşeylerin farkına vardığını düşünüyorum. Roger güç peşindeyken Xebec, Imu ile uğraşıyordu. Muhtemelen Xebec’in iradesini aldı ve tarihsel olarak onu sırtlanmış bir karakter olarak son adaya vardı. Karşısına bir daha bu kadar bunu sağlayabilecek bir karakter çıkmayacak çünkü. Luffy bile bir hayaletin ayak izlerini takip ederek belli noktalara gelebildi. Karasakal, Rayleigh ne kadar hayatında ciddi kırılmalar yarattı, belki şimdi Gaban bunu devam ettirecek. O yüzden Roger için bu karakterin Xebec olması seride anlamlı bir nokta yaratabilir. Böyle değerlendirdiğimde de bunlar cahil korsanlardan başka bir şey değiller Tanrı Vadisi’nde.

Xebec baya yargi dagitiyor gözüküyor.
Bölüm ciktiginda iyice netlesirde bu kadar güclü olupta nasil yok olmus, ilginc. Bir iki bölüme netlik kazanir.
Uzun lafin kisasi Zoro reyiz özlettin be kendini.

• Like
Tepkiler: can
Garligin yanında birsürü ordusuda varmış onu napacaz, Garling gözden düştü artık çöptür benim gözümde.
garling hala muallak eğer wbye o yarayı verdiyse ve kafa kafay dövüş geçtiyse benim gözümde güçlüdür. Ayrıca hala daha aynı şeyi söylüyorum xebec über güçlü bir karakter. Ona kim yenilirse yenilsin yenilenin suçu değil.

Garp ve Luffy aynılar. Dünya umurlarında değil. Nerde ne olmuş ne olacak hiç umursamıyorlar sadece kendilerine ve hayatlarına odaklılar.

Garp yaşlandıkça doğal olarak bir nebze olgunlaşmış ağırlaşmış ve bilgi toplama vs durumlarına başlamış ama içinde ki çocuk hala canlı...

Luffy de o moda ne zaman geçecek bakalım.

Dragon ise kesin ana tarafına çekmiş :D
Zoro elin adamını kesti sanıp, kafa göz giren Luffy ile, soykırımı gördükten sonra kuçu kuçuluk yapmaya devem eden Garp bir ha?

Hocam Imu ve kutsal ejderler Evrenin küçük bir parçası, sahip oldukları sistem ve köleler Dünya'nın geri kalanına göre küçük kalıyor. Adada ki etkinliği bile, Denizciler de belli başlı kişiler dışında, çoğunluk bilmiyor görünüyor. Bu noktadan baktığımız da Denizcilere kötü imajı çizmek rasyonel değil.

1. si IMU'yu kaç kişi biliyor? Azınlık olduğuna hem fikir olduğumuzu düşünüyorum. Denizcilerin genel mottosu, kanuni nizamın uygulanması. Mevcut otoriteye karşı, sonuç alması imkansız görünecek halde iken neden hareket etsinler?
Garp'ın bilmediği yanlış değilse spoiler da belirtiliyor. Nasıl bir aksiyon aldığını daha görmedik göreceğiz. E ozaman sorun ne? Zaten korsanlara karşı hareket ediyor. NPC siviller neden bu kadar önemli? Xebec ailesi dışında ölen sivilleri ***ne takmıyor. WB de Shakky için burada o zaman Garp neden problem? Denizci olması mı? Zaten büyük balık diye tanımladığı korsanları kovalıyor..

2. Evrende korsanların çoğu kötü. Bu noktadan baktığımız da otoriteye baş kaldırıp isyan bayrağı altında yapılacak bir çatışmadan en çok Korsanlar faydalanmayacak mı? Whitebeard ölünce, masumlara yapılan terörü görmedik mi? Evrende bu terör yaratmayacak mı? Bunun sorumlusu kim olacak? Azınlıkta ki acıları dindirmek için, sonucu bariz kaybetmek olan, çoğula bedel ödetmenin hesabını kim verecek? Ki kişisel ve/veya küçük örgütlenme ile baş edilemeyeceğini Dragondan, ayrıca ana karakterimiz Luffy nin hikaye boyunca sürekli ittifak toplamasından anlayabiliriz.

Bu kadar kolay olmayacağını zaten bize gösteriliyor. Bu kadar basit olsa Dragon 38 yıl elle tutulur bir şey gösterirdi. En iyi yaptığı şey şuan bildiğimiz Kutsal Ejderlerin yemek stoğunu sabotaj etmesi:D

Ahlak kavramını sünger gibi çekiyorsunuz. Aile kavramı olduğu için Xebec'in duygusal gelgitleri tabi ki daha kabul edilebilir. Ama bu tartışmaya, WB yi adammış gibi katmanız, asıl bunu söylemeniz komik kaçıyor. Adaya bile Shakky için geldiğini belirtiyor. Söylentileri bilmesine rağmen..

Benim gözümde, Garp'ın Sword'u kuracağı ya da Dragon'dan yiyeceği racon sonrası, bu konuda telkinler vereceği büyük ihtimal. Böyle görünen noktada Garp kendi adalet duygusunda, içerden devrim yapması, zaten başlı başına büyük bir olaydır. Garp 2 jenerasyon da bu misyonla hareket ediyor ve edecektir. Zaten Denizciler içerisin de mevcut kararlardan hoşnut olmayanlar var. Bunun etkilerini Ohara'dan beri görüyoruz.(Aokiji örneğinde), Sengoku GV yi anlatırken Garp'ın kutsal ejderlere olumsuz bakması ile ilgili yorum yaptığında, odada ki bir çok denizci de hemfikir tavır sergiledi. Yani zaten belli gruplar var. (Smoker,Aokiji,Fujitora gibi) Herkesin yapabilecekleri farklı, Dragon ayrılarak bu yolu seçmiş, Garp kalarak devam etmeye karar vermiştir.
Akşam cevap vereceğim. Şuanda kütüphanede olduğumdan fazla vaktimi yer, kusura bakmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık