Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Öngörüş

Katakuri ve Luffy dövüşünde hatırladığım tek şey Katakuri Luffy'nin her tekniğinin daha üstün halini yapıyordu ve yeniyordu. Artık en son kendisini yere bıraktı ve dövüşmeyi bitirdi diye hatırlıyorum. Luffy'i öldürmek istese sayısız kez öldürebilirdi ama yapmadı.

Dövüşü salmasının nedeni belki BigMom'u sevmediği için olabilir çünkü kendisi şu tarz bir şey diyordu "BigMom'u yenmek için geri gelecek misin?", Luffy'den evet cevabını alınca bitirdi dövüşü. Yanlış hatırlıyor olabilirim.
Üstün gelme sebebi meyvesi mochiydi.Mochi'yi silahlanma hakisi ekleyince Luffy üstün teknik gibi gözüktü.Katakuri'nin gücü iler düzey gözlem haksiydi.Luffy onu gözlem hakisiyle geçtiği vakit kazanmıştı.

Dövüşün ortalarında Katakuri'nin kız kardeşi sessiz iğneyle Luffy'ye vurdu.İğneyle vurulduğu anda Katakuri mızrağıyla sapladı.Sonradan sessiz iğneyi farkederek,kız kardeşine kızıp,mızrağı kendisine sapladı.Sonra Luffy'ye:Artık seni kendi dengim olarak görüyorum dedi.

One Piece özetlemek gerekirse:

Sengoku: Son 20 yılda impel down olayından beri tek bir firar vermemişken bugün yaşanılan olayda karşıma çıkan kişi neden senin torunun Garp

Garp: Hahaha hırslı çocuk, onunla gururla duyuyorum.

Sengoku: Garp, yine senin aptal ailen.

Arkalarında kutsal şövalye ve denizci abileri olmasa zor katlederler.
Denizci abileri değil,denizci kuklaları.(Garp,Smoker,G-5,kılıç üyeleri,ıssho hariç bütün denizciler kutsal ejder kuklalarıdır.Hariç dediklerim kesim o aptallara hiçbir şekilde hizmet etmez.)Issho amiral olduğu için doğrudan hizmet etse de.Onlara hizmet etmemek için bahaneler bulur.

Katakuri ve Luffy dövüşünde hatırladığım tek şey Katakuri Luffy'nin her tekniğinin daha üstün halini yapıyordu ve yeniyordu. Artık en son kendisini yere bıraktı ve dövüşmeyi bitirdi diye hatırlıyorum. Luffy'i öldürmek istese sayısız kez öldürebilirdi ama yapmadı.

Dövüşü salmasının nedeni belki BigMom'u sevmediği için olabilir çünkü kendisi şu tarz bir şey diyordu "BigMom'u yenmek için geri gelecek misin?", Luffy'den evet cevabını alınca bitirdi dövüşü. Yanlış hatırlıyor olabilirim.
Big Mom aslında gençliğinde gördüğümüz üzere aklı başında, ne yaptığını bilen, haddi hududu belli olan bir karakter. Yaşlanınca delirmiş, ne yaptığı belli olmayan, herkese saldıran, kendi evlatlarını bile öldüren bir tip haline gelmiş. Katakuri de bu yüzden Big Mom’ın artık devrilmesinden yana. Bu yaptığı şeye de Plot Armor denilebilir ama gayet akla mantığa uygun bir plot armor örneği.

Ayrıca Katakuri’yi düşününce, acaba düşen sağ kolların kaderi ne olacak? Marco, Katakuri, King hala hayattalar ve ne yaptıkları belirsiz. Ben şahsen bu karakterlerin kalitesinden hoşnutum. İleride Çapraz Birlik vesilesiyle tekrar görünselerdi hoş olurdu.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık