Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hepsi prime hallerinde;

Kaido > WB > BM => Xebec = Harald = Roger = Garp = Shanks > BB (şuana kadarki Teach)

Xebec ve Haraldın Yonko üstü gücü/feati yok.

TV Garp / Wb / Roger belki amiral bile etmeyecek karakterler, Prime halleriyle aralarında onlarca kat fark var. Herhangi bir Yonko tekleyip gecer ki Xebecin Amiral teklemisligi / Kaidonun isminin Amirale raid etkisi yapmisligi / Shanksin Amirale secde ettirmisligi var.

Son husus için gösterdiklerine bakiyorum zaten. Garp meteor yumrugu vs atiyor isimli salidiri işte, başka feat gosterirlerse degerlendiririz.

Senin mantigina göre çok basitçe anlatayim ;

Kuzan 2 yıl önce 47 yaşında Amiral ve 2 yil sonra ekstra yaptigi hiçbir şey yokken Yonko level diyorsun. Kizaru ve Akainu çok daha büyükler

Garp ise TVde 40 yaşında, düşün işte. Amiral bile etmez.demem boşuna değil. Ki şuana kadar amiral lvl göstermedi gösterirse bakariz dedigim gibi.
Savcım anladık Kaido sevgin kabardı yine:D

Hepsi prime hallerinde;

Kaido > WB > BM => Xebec = Harald = Roger = Garp = Shanks > BB (şuana kadarki Teach)

Xebec ve Haraldın Yonko üstü gücü/feati yok.

TV Garp / Wb / Roger belki amiral bile etmeyecek karakterler, Prime halleriyle aralarında onlarca kat fark var. Herhangi bir Yonko tekleyip gecer ki Xebecin Amiral teklemisligi / Kaidonun isminin Amirale raid etkisi yapmisligi / Shanksin Amirale secde ettirmisligi var.

Son husus için gösterdiklerine bakiyorum zaten. Garp meteor yumrugu vs atiyor isimli salidiri işte, başka feat gosterirlerse degerlendiririz.

Senin mantigina göre çok basitçe anlatayim ;

Kuzan 2 yıl önce 47 yaşında Amiral ve 2 yil sonra ekstra yaptigi hiçbir şey yokken Yonko level diyorsun. Kizaru ve Akainu çok daha büyükler

Garp ise TVde 40 yaşında, düşün işte. Amiral bile etmez.demem boşuna değil. Ki şuana kadar amiral lvl göstermedi gösterirse bakariz dedigim gibi.

öncelikli olarak amiral etmez demenin saçmalığı şurda başlıyor kong bu adaya amiral değil garpı gönderdi yani garpın gücüne daha fazla güvendiğini ortaya koyuyor kısaca garp>kendi dönemi amiralleri buda garpı rogerı amiral seviyesinin üstünde koymaya yeter.

öncelikli olarak amiral rütbesinde bulunan herkes güç olarak tierlistte amiral lvl olucak die bi kaide yok amiraller eşit veya denk güçlerde değiller çünkü.

kuzan amiral değil filo amirali dengi bir adam zaten doğal olarak amirallerin üstünde ele alıyorum 2 sene önceki akainu ile dövüşünde zaten akainuya denkti kendisi.

şunda haklısın muhtemelen garp-wb-roger prıme dönemine 55-60 yaşlarında erişmiştir ama 15 sene öncesi ile aralarında onlarca kat olduğu mantığını doğurmaz bu durum.

meteor yumruğunu marineford zamanıda kullanıyor ama 2 sene hiç savaş görmemiş hali ile arıkovanında galaxsy impaact atıyor yani galaxsy tekniklerine sahipkende gülle atıyor adam ki bunların amacı uzun menzilli kısımlara büyük patlama etkisi yaratmak evet ilerleyen bölümlerde daha detaylı görücez ama üstte dediğim mantık şahsi görüşüm otomotikman garpı xebecin teklediği amirallerden ayırıyor yani.

hepsinin prıme halleri için sıralamana pek katılmıyorum ben garp=>roger=>xebec>=wb>kaido>shanks>bigmom>karasakal alıyorum şuanlık,garpı noramlde rogerın önüne koymam ama gördüğümüz karşılaşmalarında bana daha baskın gözüktü burun farkı ile xebec konusunda ise bence tanrı vadisinde xebec vs garp veya roger eşleşmelerini beklememiz lazım eğer xebec burdaki garp ve rogera bariz üstün gelmiyorsa prıme garp ve rogerın gerisindedir benim gözümde beyazsakalın önüne alma sebebimse rogerın en güçlü düşmanı olarak anılması.

birde ben şeyi anlamadım sen neye göre amiral başarımları göstermediler felan diyosun onuda açarsan iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık