Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1161: Ok Yağmuru Altında Bir Aşk Şarkısı

Bölüm Nasıldı?

• Iyi

Kullanılan: 79 84.9%
  • Orta

Kullanılan: 9 9.7%
  • Kötü

Kullanılan: 5 5.4%

• Kullanılan toplam oy
    93
garpın gücünü küçümseyenlerin favorilerinin garpı görünce topuklaması gerçeği hiçbi zaman değişmeyecek :hhh:

@Alpamis @Monkey D Garp

kimsenin hakkını yemiyim o panelde uğraşmak istemeyen birisi varsa oda beyazsakaldır ama kaido ve linlinin terlemesi herşeyi belli ediyor zamanında akainu shanksı gördü terledi diye akainu korkak diyen arkadaşlar bu konuda hemfikir olmalı bence benimle bm ve kaido için.

beyazsakal korkmuyor ama şöyle bi arıza var garp bu adamın eşiti ise hatta bazıları wb yi daha güçlü görüyor yanında meyvesi hakisi tam takır linlin ve gençte olsa canavar olarak görülen bir kaido varken bu adam garpı görüp o şekil koşuyorsa kimse kusura bakmasın beyazsakalın garpa karşı üstün olduğu bi çıkarım bu zaman diliminde daha yapılamaz 3v1 senaryo bak law kid gibi 2 sağkol adam yonkou lvl bigmomu deviriyor.
Ben seni gayet iyi anladım hocam.

Beyazsakal, hem Garp'a hem de Sengoku'ya saygı duyuyor; bu saygı karşılıklı. onları, Roger'ın döneminden denizleri bilen ve günümüzde hâlâ hayatta olan birkaç kişiden efsaneler olarak görüyordu.

Öte yandan, diğer genç denizcileri "velet" olarak görüyor ve güçlü amiraller dahil olmak üzere hiçbirine saygı göstermeyi reddediyor.

"Roger... Garp... Sengoku... o zamanlar denizi bilen pek fazla insan yoktu" derken hem güçlerine ve hem saygın rekabetlerine gönderme yapıyor.

Zaman one piece evreninde nelere kadir eski nesil çok ayrı seviye.

Bu seri de önemli karakterlerin hepsi ben merkezli bencil , (Dragon,Koby,Kuma, ayrı tutuyorum.), Smoker goygoyu çürüyünce, karakter meselesi kaldı, burada da WB ile kiyasliyorlar. İşin enteresan yanı, WB nin tabusu ve kırmızı çizgisi aile iken, BB Thatch i paket etti. Ace kendi iradesi ile hareket ettigin de engellemek istedi, Oden meselesi de benzeridir, Oden Rogerla beraber giderken, aç kalmasın diye erzaklari veren WB, Odenin ölümü sonrası, çoluk çocuğu napar bile derdinde olmadı, orada bile Ace i durdurdu. "D" nin sirlari ogrendiginde bile ilgilenmedigini söyledi. Şimdi bu noktadan baktigimiz da, Garp'ın eleştrilen noktaları WB de de mevcut, bana kalsa WB on numara karatker. Ama ısrarla Garp konusunda "cımbızlama" yapılıyor. GV deki npc köleler ve katliam zirvedekilerin hiçbirinin umrunda değildir.

Artık şunu anlamak lazım zirvelerin hepsi kusurlu ve ben merkezli, kimi deniz de özgür ve aileyi arar takılır. Kimi korsan avlar özgür takılır. Herkesin kendi adaleti.
Annelikde yapsin mi? Coluk cocuk katlediliyor garp namusuna laf soylenmis gibi takmis kafayi rogera, ace öldu basarisiz oldu, luffy az daha oluyordu bir sey yapamadi. Ogrencisini ari kovanindan kendisiyle cikaramadi bile. Ulan su hukumet olusumunu gorsen zaten devrimci olurdun.
Oğlu bundan bin kat daha adamdir,insandir,derin karakterdir.

Ben seni gayet iyi anladım hocam.

Beyazsakal, hem Garp'a hem de Sengoku'ya saygı duyuyor; bu saygı karşılıklı. onları, Roger'ın döneminden denizleri bilen ve günümüzde hâlâ hayatta olan birkaç kişiden efsaneler olarak görüyordu.

Öte yandan, diğer genç denizcileri "velet" olarak görüyor ve güçlü amiraller dahil olmak üzere hiçbirine saygı göstermeyi reddediyor.

"Roger... Garp... Sengoku... o zamanlar denizi bilen pek fazla insan yoktu" derken hem güçlerine ve hem saygın rekabetlerine gönderme yapıyor.

Zaman one piece evreninde nelere kadir eski nesil çok ayrı seviye.
güç olarak biz ne dersek diyelim yazar yakın lanse ediyor zaten ben garpı üstün alıyorum biri beyazsakalı üstün alır ona lafım yok ama artık bu adamlar zirvemi diye tartışılmaması lazım garp-roger-rox zirvedir bu seri için bunlarıda beyazsakal takipeder bundan sonrası aralarında tartışılabilir ama gidip bu dörtlüden hiçbirine balon denemez ha bu adamlara haraldıda koyabiliriz muhtemelen artık roxa denk görmüyorum ama beyazsakaldan sonra bu adamları haraldın takip edeceğini düşünüyorum güç anlamında.

şuanda güncel seridende kimsenin bu saydığım isimlere üstünlüğü veya denkliği olduğunu gördüğümüzü zerre düşünmüyorum.

güç olarak biz ne dersek diyelim yazar yakın lanse ediyor zaten ben garpı üstün alıyorum biri beyazsakalı üstün alır ona lafım yok ama artık bu adamlar zirvemi diye tartışılmaması lazım garp-roger-rox zirvedir bu seri için bunlarıda beyazsakal takipeder bundan sonrası aralarında tartışılabilir ama gidip bu dörtlüden hiçbirine balon denemez ha bu adamlara haraldıda koyabiliriz muhtemelen artık roxa denk görmüyorum ama beyazsakaldan sonra bu adamları haraldın takip edeceğini düşünüyorum güç anlamında.

şuanda güncel seridende kimsenin bu saydığım isimlere üstünlüğü veya denkliği olduğunu gördüğümüzü zerre düşünmüyorum.
Anlatıcı bile Roger, Garp ve Rocks bu üç kişi büyük korsan çağında efsaneler olarak anılacaklardı. ama şu anda içleri gençlik tutkusuyla yanıp tutuşuyordu.

Annelikde yapsin mi? Coluk cocuk katlediliyor garp namusuna laf soylenmis gibi takmis kafayi rogera, ace öldu basarisiz oldu, luffy az daha oluyordu bir sey yapamadi. Ogrencisini ari kovanindan kendisiyle cikaramadi bile. Ulan su hukumet olusumunu gorsen zaten devrimci olurdun.
Aynı eleştiri diğerleri için de gelebilir. Çoluk çocuk bebek katlediliyor ama WB adaya Shakky için geliyor ve sadece onu kurtarmaya çalışıyor. Kaido ve BM daha da kötü. Sadece ganimet peşindeler.

Dragon'a laf eden yok zaten. Adadaki korsanlardan katliamı engellemeye çalışan yok. Ama sadece Garp bu şekilde eleştiriliyor. Ki Garp'ın daha bu katliama şahit olduğunu görmedik.

Senin mantiginla Ace ve Luffy korsan olmasaydı Ace yakalanip olmeseydi ? Dragon, Giny oldu,Kumayı kaybetti. WB pratikte herşeyi kaybetti. Garp görevini basariyla yapti future admiral Koby kazandı. İşinize gelmeyince bebek bakicısı mi olsun. İşinize gelince Garp bunları şunları yapmadı adam değil! Ne güzel dünya!

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık