Hasar veriyor dediğin sahne mi bu?Hasar veremiyor, Bm ardından vurup hasar veriyor, al bu sana yeter;
![]()

Hasar veriyor dediğin sahne mi bu?Hasar veremiyor, Bm ardından vurup hasar veriyor, al bu sana yeter;
![]()
Garp muhtemelen gelmiş geçmiş en güçlü denizci zaten orada sıkıntı yok ama bu bölümde de oğlunu ortalık malı yapmış. Garp'a eksi yazan karakter eksisi zaten bu flashbackte, herkesin aslında Dragon ile çalışıyor denizciler içinde oluşum kuruyor şeklinde düşüncesi vardı ama o teorilerin hepsi rafa kalktı gibi. Dümdüz aptal bir karakter adaya geliş amacı bile güçlü biriyle dövüşmek Kaido'nun yandan yemişi.
Biat ettiği adamlar adada eğlencesine halkı avladığı anlarda bir sorgulama vesaire emaresi yokken sadece korsanlara saldırmakta.
Sonraki sayfada BM dönüp hasar veriyor.
Kimse zaten adadaki npc sivilleri takmıyor, ulen hakinin zirvesi bu adada kimse mi anlamiyor. Karakter eksisi, herkese bu adada yazar. Roger hatunu aldık topuk diyor, Xebec tayfası ailesi ve shakky dışında onemsedikleri hiç birşey yok, GV sonrası 10 yıl Dragonun denizci olması makul sonrasi netleşir gibi görünüyor.Garp muhtemelen gelmiş geçmiş en güçlü denizci zaten orada sıkıntı yok ama bu bölümde de oğlunu ortalık malı yapmış. Garp'a eksi yazan karakter eksisi zaten bu flashbackte, herkesin aslında Dragon ile çalışıyor denizciler içinde oluşum kuruyor şeklinde düşüncesi vardı ama o teorilerin hepsi rafa kalktı gibi. Dümdüz aptal bir karakter adaya geliş amacı bile güçlü biriyle dövüşmek Kaido'nun yandan yemişi.
Biat ettiği adamlar adada eğlencesine halkı avladığı anlarda bir sorgulama vesaire emaresi yokken sadece korsanlara saldırmakta.
Luffy big momdan kaçıp bir panel sonra kaidou’ya mı saldırıyor? İşte senin yorumlaman bu kadar olur.Hasar veriyor dediğin sahne mi bu?Arkalarında canavar varmış gibi kurtulmaya çalışmışlar işte. Bizim tayfanın BM'den kaçtığı sahneler gibi.
yeseydi o zaman, yiyemediğine göre boş yapmışsın.Garp BM'yi çerezlik yer.
Hala boş yorum atmaya devam ediyorsunBu kısım ne denli yanlı baktığının göstergesi işte.Eninde sonunda istemeyerek dediğimize de geldin. Sabahtan beri tartışılan saldırıy aldı mı almadı mı? Patlamaya ateşe maruz kaldı mı kalmadı mı? Saldırya maruz kalmış ateşin patlamanın ortasında kalmış. Ama adama hiçbir şey olmamış. Üstüne Big Mom'a bu kadarcık ateş yeterli değil demiş.
Gerisi teferruat. Senin haterlığın.![]()
1- Garp'ın da sırtında palto varsaldırın yönü, sırtındaki palto ve şapkaya bakarsak o duvar gibi gözüken yer big momun saldırıyı ateşlediği yer, soldaki ateş içinde kalan kişide garp gibi gözüküyor.![]()
sonraki cümleyi söylerken adamdan haki taşıyor, sırf big momu kızdırmak için kışkırtıyor yoksa hiç bir insan evladı bu saldırıdan haki kullanmadan yarasız çıkamaz.
bu güç dengesi konusunda çok tartışmaya değmez 1 haftalık eğitimle luffy kaidoyu yeniyor.
HxH izlerken Hisoka ya falan baya sövüyor olabilirlerGarp'ın karakteriyle alakalı yazmıyorum ki, gücünden bahsediyorum. Sanki herkes bütün kurgusal yapımları ahlaki melekeyle izliyor. Godfather izlerken Corleone ailesine söverek mi izliyorsunuz, anlamadım ki.
Big Mom'dan kaçıp Kaido'ya saldırmaya gidiyordu evet. Ki bu durumun onunla da alakası yok.Luffy big momdan kaçıp bir panel sonra kaidou’ya mı saldırıyor? İşte senin yorumlaman bu kadar olur.
yeseydi o zaman, yiyemediğine göre boş yapmışsın.
Güçlü diye karaktersizliğini yok mu sayalım ? Mangaka can sıkıntısından çizmiyor ki bu bölümleri anlatmak istediği şeyler var denizciler ve WG hakkında leşliklerini görmemizi istiyor. Godfather'da Corloane ailesinin haraç kesmek için esnaf dövdüğünü vesaire göstermiyor mafya aileleri arasında liderlik savaşı gösteriyor. Tamamen alakasız bir örnek.Garp'ın karakteriyle alakalı yazmıyorum ki, gücünden bahsediyorum. Sanki herkes bütün kurgusal yapımları ahlaki melekeyle izliyor. Godfather izlerken Corleone ailesine söverek mi izliyorsunuz, anlamadım ki.
Garp'a yazan tek şey kara leke olur, ne artısı yazacak.Garp önüne katmış, sürümüş işte. Kabul etmek lazım. Bu çizimler Garp'a artı yazdı.
Garp BMnin Homielerini bile yenemez.Garp BM'yi çerezlik yer.