Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1161: Ok Yağmuru Altında Bir Aşk Şarkısı

Bölüm Nasıldı?

• Iyi

Kullanılan: 79 84.9%
  • Orta

Kullanılan: 9 9.7%
  • Kötü

Kullanılan: 5 5.4%

• Kullanılan toplam oy
    93
Bakalım Garp'ın ısrarla Roger'ın peşinde olmasının sebebi ne olacak merak ediyorum.

Şunu anladık Garp savaş da mantıklı hareket etmiyor tamamen eğlenerek yıkarak savaşıyor zaten hangi film olduğunu unuttum bir film de Sengoku savaşa gidiyor Garp'i almıyor Garp da beni niye almıyorsun diyor Sengoku da karşılık olarak her yeri yıkıyorsun tarzı bir şey diyordu demek ki reis harbinden tam bir yıkım makinesi bu bölümlerde de görüyoruz 😎 Adam geleceğin 3 Yonkousuna tek saldırıyor ve adamlar topukluyor bu üçü diğer korsanlara karşı savaşırken Garp'a karşı savaşmaktan kaçıyorlar demek ki arada ki güç farkını biliyorlar.
Roger'ın peşinde olmasının sebebi Roger ile kapışırken baya zevk alması bence.Bi de adam delinin teki bir sebep bulmaya gerek yok.

Kardeşim işte öyle üfürükten sebep olmaz zaten açıklanan kaynak benim için geçerli değil.O zaman her unvan boş bu seride hepsi yalandan verilmiş.Anlamak istememek değil,direkt mangada geçmedi böyle bir şey.
Zamanında opçular Naruto ya da Bleach okuyanlar ile dalga geçerdi, güç dengesi berbat xd muhabbeti çevirip. Bleach bile güç dengesi olarak Op'a kalın gelir şu anda. Herkes herkesin dengi şu sıralar opta.

Bence altında farklı bir durum var sadece savaş zevki yok bence çocuklukları ile alakalı bir durum çıkacak.
Doğru çünkü ikiside birbirine karşı isimlerini duyunca rage mod açıyor. işin garibi yüz ve davranış olarak çok benziyorlar.

Belki ace, sabo, luffy gibi kadeh kaldırıp birbirlerine söz vermişlerdir. Garpın geçmişi ve evliliği sır şimdilik.

Son düzenleme:
Kardeşim işte öyle üfürükten sebep olmaz zaten açıklanan kaynak benim için geçerli değil.O zaman her unvan boş bu seride hepsi yalandan verilmiş.Anlamak istememek değil,direkt mangada geçmedi böyle bir şey.
Vivre cardı oda yazıyor orda açıklıyo zaten yazarın kendisi sbs de diyorki ben kimin kimden güçlü olduğunu net söylemem diye bu sbs de kizarumu aokijimi daha güçlü gibi bi soruydu şunu anlayın ünvanlar 1v1 de bu herkesi alır anlamında verilmiyor.
Wb,Garp,Roger belirli aralıklarla birbirlerini geçmişler güç olarak fakat en iyi oldukları Prime döneminde Wb diğer ikisinden 1-2 tık daha önde gibi.
1-2 tık önde denicek hiçbişiy yok hasta roger ile denk dövüşmesi bunu gösteriyor zaten.
Doğru çünkü ikiside birbirine karşı isimlerini duyunca rage mod açıyor. işin garibi yüz ve davranış olarak çok benziyorlar.

Belki ace, sabo, luffy gibi kadeh kaldırıp birbirlerine söz vermişlerdir. Garpın geçmişi ve evliliği sır şimdilik.
Bu olayın sebebi bence garp ölünce flashback şeklinde açıklanıcak.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık