Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1161: Ok Yağmuru Altında Bir Aşk Şarkısı

Bölüm Nasıldı?

• Iyi

Kullanılan: 79 84.9%
  • Orta

Kullanılan: 9 9.7%
  • Kötü

Kullanılan: 5 5.4%

• Kullanılan toplam oy
    93
Garling, Saturn falan da çok büyük, güçlü karakterler ama büyük olmak güçlü olmak karakterli, onurlu, şerefli olmak manasına gelmiyor. Her ne kadar güçlü de olsalar karaktersiz, onursuz, adi karakterler. En azından Garling kutsal ejder, bu şekilde yetiştirilmiş, o yüzden böyle diye Garling’i savunabilirsin ama Garp… Garp sen OP aleminin gördüğü en adi karaktersin. Senin karaktersizliğini tanımlamaya kelimeler kifayetsiz kalır. Şu ortamda bile hala korsan kovalıyor, masum sivillere yardımcı olmuyorsun. Oğlun ölüm kalım mücadelesi verirken Roger’ı arıyorsun. OP alemindeki bütün karaktersizler toplansa, senin karaktersizliğinin yanında diz çöker tövbe isterler.

Düşünsenize Wb olmasa Dragon ölecek, Luffy doğmayacak ve OP serisi başlamayacaktı. Garp maymunu mercimeği fırına atıp Dragon’un dünyaya gelmesine vesile olmak dışında dünyaya zerre faydası olmamış. Karaktersizlik hususunda bütün manga karakterleriyle ölümüne yarışır Garp, karaktersizlik hususunda devrimsel bir iş çıkarmış Oda.
Ben okurlar olarak Garp'ın hala yeterince anlayabileceğimiz kadar anlatıldığını düşünmüyorum. Öncelikle Garp'ın marine sevdasını ve neden korsanlara bu kadar kinli olduğunu bilmiyoruz, geçmişine bakmak lazım (eşiyle alakalı mevzu olabilir)

Şu ana kadar gördüğümüz denizciler arasında alenen kutsallara burun kıvırma cesaretini gösterebilen tek kişi Garp'tı. Sonrasında Issho da yaptı benzer şeyler. Ayrıca burun kvıırmakla kalmadı, dünyanın en büyük suçlusunun çocuğunu gizli gizli kendi torunu gibi büyüttü. Çok güçlü denizcileri mentorlük yaparak yetiştirdi. Oğlunun devrimci olmasıyla ilgili motivasyonunda da ufacık bir parmağı varsa tadından yenmez.

Bu gibi durumlarda, mesela karşında kutsallar gibi tek başına mücadele edemeyeceğin bir grup varsa, mümkün mertebe dişlerini gizlersin ve gizlice planlarını yürütürsün.

Bu arada Garp o sırada Dragon'un elinde iki bebekle kaçtığının farkında değil, o hengamede bunu bilemez de.
Ha, dersen ki kutsallar sivilleri öldürüyorken Garp neden korsanları kovalıyor, çünkü korsanlar da kötüler. Mangada pek gösterilmese de bunlar hırsız, katil, tecavüzcü toplulukları resmen. Sonradan tabii elbet öğrenmiştir Garp'ın kötü biri olmadığını ama bu olaylar sırasında bunları bilmiyor

@Reiper

garpın saldırıyı yediği ama vucuduna ve kollarına haki basarak etkilenmediğini düşünüyorum alevin geldiği kısmın hemen sonrasında oluşan çarpışma efekti garpın kollarını ve vucudunu haki kaplaması sonucu oluşan bi efekt

kuzandan buz topu yediği zamanki tepki ile aynı tepkiyi vermiş yani

garpın vucudundan taşan hakide bize bunu onaylatıyor zaten ellerinden veya kollarından değil omuz sırt gibi kısımlardan taşıyor bu haki

boyut kısmına geçelim

saldırı zeus ve prometheus başta ayrı ayrı kullanılarak başlıyor en son ortada birleşip boyutu artarak garpa doğru ilerliyor göz kararı bakarsak garp 3 metre saldırı boyutu garpın 3-4 katı gibi bişiy 10 metre gibi bi boyuta sahip genişlemesine ölçüm yapabilcek veri yok ama garpın vucut genişliğinden çok daha geniş bi alanı kapsadığını varsayabiliriz 10-10 metrelik bi alanı etkileyen bi saldırı bu yani tahmini düz yuvarlarsak.

sonrasında oluşan patlamanın boyutu panele bakarsan saldırı garpa gittiği esnada garpın gölgesini görüyoruz yanındaki ağaç ise garptan nerden baksan kadraja girdiği kısım kadarı ile garpın 4 katı boyutunda denebilir oluşan patlamanın yüksekliğinide o ağacın 2 katı şeklinde varsayarsak 24 metre diklemesine bi alanın etkilendiğini genişlemesine bakarsak ise 3-4 agacın genişliğinde bi alanın etkilendiğini görüyoruz göz kararı tahmini hesaplar bunlar.

saldırı alanı 10.10=100 metrekare

patlama alanı 12.24=288 metre kare gibi alan diye varsayıyorum

elips olarak kabul edersekde 200 metre üstü bi alan gibi duruyor.

bigmomun wanodaki en büyük alan etkili saldırılarının başında gelen kudretli ulusa bakalım

bu saldırının boyutunu anlamak için kidin ordaki formunun boyutunu anlamamız lazım

kidin o boyutu 1 g4 boundman 2 tane base lawın boyutları toplamına eşit gibi duruyor

law yuvarlarsak 2 metre 2xlaw=4 metre

g4 form luffyde doffy ile aynı boylarda 3 metre diyelim

kısaca kidin o formu 7-8 metre civarında

genişlik olarakda 2 kolu açıkken boyu ile orantılı alırsak kudretli ulus saldırısı 10 metre genişliğe tahmini net bi açı olmadığı için kidin dik durmuş haldeki boyutunun 1.5 katı gibi bi alanı diklemesine kapladığını düşünürsek düz alan hesbaından 12.10=120 metre karelik bi alanı kapladığını düşünüyorum saldırının.

killera 2 metre desen indranın göz kararı 4 killer kadar alan kaplıyor gibi 8 metre uzunluğu çok yüksek onigashimayı aşıyor ama genişlik olarak ince kişiye odaklı bi saldırı alan etkili saldırı listesine girmez gibi duruyor.

zoro içinde benzer hesap yaparsak saldırı genişliği 6 metre civarı bişiy gözüktü bana alan etkili saldırılar listesine çok gireceklerini sanmıyorum bunların genişlik olarak küçük alanları kapsıyorlar çünkü.

attığın bir diğer kudretli ulus saldırısı element saldırısı değil onu baz almadım o yüzden

kudretli ulusun linlinin garpa atttığı saldırı alanından birazdaha büyük olduğunu çıkarabiliriz ama patlamayı hesaba katarsak linlinin burdaki saldırısı çokdaha büyük gözüküyor.

birde twıterda saldırıyı vasconun alev saldırısı ile denk görüyorlarmıymış ne demiştin galiba onada bakalım

yani boyut olarak diklemesine garpın 2 katı genişlemesine garp kadar ama garpın kolları kapalı yani diklemesine 6 genişlemesine 2 metrelik bi alanı kapsıyor gibi düz alan hesbaıyla 12 metrekarelik bi alanı kapsar bu saldırı bu kapsadığı alanda oluşan patlama sonucu yani saldırının büyüklüğü garp kadar felan yoksa :)

kısaca gv hallerini fazla küçük görüyorsun kumandan dediğinin saldırısı ortada linlininki ortada bu kadın bebekken elbaf köyünü yokediyor vasco şuan yapamaz öyle bişeyi.

Wb yaş olarak Roger ve Garp'tan 5,6 yaş küçük olduğundan biraz geri planda kalması anlaşılabilir. Ama şunu net söyleyebiliriz Garp seviye olarak genç iken zirve karakterlerden biri olduğu net olarak gösterildi. Hatılıyorumda Kek Adasında Linlin'in saldırıları ne kadar korkutucuydu şimdi Garp saldırıdan sıfır hasar ile çıktı nerdeyse.
Garp TV'de Amiral eder mi belli değil, en fazla ederi Amiral olur. Çok zayıf resmedilmiş, 78 yaş Garp, TVdeki 40 yaş Garp'tan güçlü duruyor.

68 yaş BM, TV'deki 30 yaş BMden fersah fersah daha güçlü. O yüzden 30 yaş BMnin saldırısıyla 68 yaş BM nin saldırısını kıyaslamak saçma. Aradaki boyut farkı çok net görülüyor. Diğer yandan 30 yaş BMnin saldırısını Garp doğrudan almıyor, karşı atakla blokluyor + sonraki sayfada tüm vucuduna haki basmış görünüyor. Yani saldırıyı çıplak vücuduna yedi bir şey olmadı gibi bir durum yok.

Garp Roger Shanks Rayleigh bu adamlar neden meyve yemedi acaba. Çünkü görüyoruz Xebec bile planlarını bunun üstüne yapıyor. Güçlenmeye çalışıyor. Kaido meyve arıyor. Shanks hadi yüzememek daha kötü dedi. Ama diğerlerinin de bu konudaki tutumlarını görmek isterdim.

Çok basit sebep.Yüzmek gibi harika bir şey varken kim ne yapsın meyveyi?Xebec'te meyve peşinde ama adamlarına yedirmeye çalışıyor.Kaidou tarafından söyleniyor zaten bu.Sadece meyveyle dünyaya diz çöktüremezsin.
1- Xebec'in meyveyi adamlarına yedirmek istediğine dair tek bir panel bile yok. Adam sadece 2 meyve bulursak WGyi yıkarız diyor. O meyvelerden birisi Yami ise 2 meyveyi de kendisi yemek istiyor olabilir.

2- Kaido'nun dediği doğru. Hiçkimse tek güç unsuruyla zirve olamaz. JB'de hayvan gibi haki var ama NİKA meyvesi yemiş. WB de hayvan gibi haki var ama hem 12 lik kılıca hem de deprem meyvesine sahip. Güç unsuru ne kadar artarsa karakter o derece daha güçlü hale geliyor.

Garp karşı atak yapmış, üstüne tüm vücuduna haki basmış.

Luffy de o sahnede G4 Boundman formunda, yani üzerinde aşırı derecede B Koka var.

Normal yani.

Xebecle de bir kapışması kesin olacak ama Xebec ağır basabilir Garp'a.
ben o kısıma kadar toplu dövüş şeklinde ilerleneceğini shiki-kyou-wb gibi isimlerin garp ile 1-2 saldırı eşleşeceğini düşünüyorum roxa gelincede garpın zaten tanrı vadisi sonrası kısmında üstü kanrevan içinde muhtemelen tüm yaralarını nerdeyse roxtan alıcak gibime geliyor garp burda yonkou lvl rox ise korsanlar kralı seviyesi olarak görüyorum şeytanlaşan rox ise tanrı seviyesi felandır bence roger ile garp birleşip anca indirebilir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık