Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1161: Ok Yağmuru Altında Bir Aşk Şarkısı

Bölüm Nasıldı?

• Iyi

Kullanılan: 79 84.9%
  • Orta

Kullanılan: 9 9.7%
  • Kötü

Kullanılan: 5 5.4%

• Kullanılan toplam oy
    93
Bir kaç ihtimal var aklıma gelen.

IMU Xebec'i ele geçirecek ve bu sayede Xebec yoluyla tüm adadakilerin hayatı tehdit altında olacak. Bu da Garp'ın masumları ve öğrenirse oğlunu korumak istemesi Roger'ın da tayfası ve Shakky'i korumak istemesi sebebiyle Xebec'e karşı savaşmalarına yol açacak. Burada Xebec'in tayfası ne yapacak o önemli. Gördüğümüz kadarıyla BM ve Kaido daha çok ganimetleri umursuyor. Xebec'in tayfası da Shakky'i umursuyor. WB de genel olarak Shakky'i umursuyor. Ama Xebec'e karşı bu durumda ne yapar belirsiz.

Ama gösterdiği 4v2 panelinden olaylara buralara doğru mu ilerleyecek nasıl bağlayacak çok belirsiz.

Hepsi birlikte IMU'ya karşı mı gelecek. Gorosei mi olaya dahil olacak.
mantıklı aslında ama imu'nun xebec gibi bir adamı şu durumda ele geçirebilmesinin aklıma gelen tek mantıklı yolu karısı ve çocuğunu kullanması başka türlü nasıl ele geçirecek bilmiyorum

Sanırım Kaptan John ekstra güç katmak için kendine metal kol yapıyor önceki bölümlerde gördüğümüzde kolu sağlam çünkü. Ayrıca St. Maffey'in Garling reisten "prick" diye bahsetmesi de garibime gitmedi değil...

Garp,Big mom, Kaido, Beyazsakal bu karakterler burada 10 numara gözüküyorlar. Ama Oda'nın bunları harcadıktan sonra böyle çizmesi biraz üzücü geliyor. Tek mantıklı açıklama yaşlılık. Ama süper güçlerin olduğu bir hikayede yaşlılığın bu kadar büyük etken olmazı biraz tuhaf.

Dragon'un Garp'a direk baba demesi çoğu teoriyi de boşa çıkarmıştır artık. Garp'ın adaya geldiğinde bence Dragon'u farketmesi gerekiyordu. Şu lanet gözlem hakisi ne işe yarıyor daha doğrusu nasıl çalışıyor hala anlamadım. Oda istediğinde sadece çalışıyor galiba... Çoğu kişi Dragon'u Garp kurtacak diye düşünüyordur. Ben bir ihtimal versem de meyve teorisi çok hoşuma gittiğinden, Dragon'un sandıklardaki meyvelerden birini yiyip Shanks'ı sandığa koyup meyve gücü ile kaçacağına inanmak istiyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık