Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1161: Ok Yağmuru Altında Bir Aşk Şarkısı

Bölüm Nasıldı?

• Iyi

Kullanılan: 79 85.9%
  • Orta

Kullanılan: 9 9.8%
  • Kötü

Kullanılan: 4 4.3%

• Kullanılan toplam oy
    92
Denizciden kaçılır,düşman bir korsanla dövüşülür.Korsanlıkta kural budur xd
Matematik çalısın gençler, anlamayacak bir şey yok

A (Garp) = > B (WB) = > C (Roger) = > D (Shakky)

Koşu ve hedef sırası bu.

Şimdi B Dye doğru koşarken aradaki C ile mi çarpışacak yoksa arkasindaki A ile mi ?

Akıl var mantik var beyin de bedava :)

Yazar da benim.gibi düşünüyor ki B A ile değil aradaki C ile çarpışıyor :)

Rocks tayfası hem çok karizma hem de kendi aralarında atışmaları falan çok komik ya okuması baya zevkli bu tayfayı

Rocks dan ziyade tayfasındaki elemenlara hastayım. Birbirleriyle didişmeleri, abi kardeş kavgası gibi didişip duruyorlar, zorlukta da birbirlerine kenetleniyorlar. Evet çıkar üzerine kurulu bir tayfa ama öyle aman aman da ihanet etmiyorlar birbirlerine . Çekişme var aralarında sadece. Ben öyle hissettim. Linlin- Kaido abla kardeş gibi.WB- Shiki de sanji - zoro gibi takılıyor resmen.

Bizim tayfaya Yamato ve Loki gelirse geçer bunları. Hatta sahip olunan bağlantılarla çok daha üst düzey olacaklar.

Momonosuke (Oden'in oğlu) ve Ejder meyvesi yemiş.
Yamato (Kaido'nun kızı)
Loki (Harald'ın oğlu)
Zoro
Sanji
Jinbei
Öyle düşününce ana karakter tayfası olmanın verdiği güç arttırma da işin içine katılınca seri sonunda geçebilirler haklısın. Ama diğer 4 lünün verdiği karizma bir başka yahu. WB-Kaido - Linlin - Shiki. Zoro- Sanji- Loki - Yamato. Karizma olarak yine WB tarafını yazarım ya . Yoksa bizimkiler geçebilir evet :oleyo2:

Ondan bahsediyorum hocam. Altını doldurmadan bomboş harcayacak gibi..
Karısını ve çocuğunu korumak için memlekete gönderme hikayesi buram buram Yeşilçam kokuyor ama OP evreni için tamamen mantıksız ve içe sinmeyen bir senaryo.

1- Kadin ve çocuğun Xebecten olduğunu bilen var mi, yok

2- Kadin ve çocuğun ilk bakışta Davy denilecek bir özellikleri var mi, yok. 1200 bölümdür Teache bakip kimse bu Davy demedi. Davylerin Bukaner ve Lunarian gibi ırka özgü özellikleri yok, zaten ırk diye değil klan diye geçiyorlar.

3- Memleket dediği Tanrı Vadisi GWye bağlı değil ve GWye bagli olmayan adalarin her an tehdit altinda olduklari sagir sultanca bilinen bir durum. Ki IMi bilen Xebecin 3 yılda bir yapilan ve WBnin bile her zaman kulagina giden söylentileri bilmeme ihtimali yok

4- Güvenli diye gönderilen Tanrı Vadisi ülkesinin dövüş gücü 10 doriki bile yok. 1 tane savaşcı görmedik, Dalton gibi krallik savascisi falan bile yok.

Güvende mi olsunlar istiyorsun, WGya bağlı bir adaya gönderebilirdi, kimse tanımıyor zaten.

Tanırlar diye mi çekiniyorsun, dostum dediğin, tayfana aciklamadigin sirrini acikladigin Haraldin Elbafina gönder. WGden korkmana da gerek kalmaz.

Şu Xebece çizilen aile dramasinin hiçbir tutar dali yok.

Öyle düşününce ana karakter tayfası olmanın verdiği güç arttırma da işin içine katılınca seri sonunda geçebilirler haklısın. Ama diğer 4 lünün verdiği karizma bir başka yahu. WB-Kaido - Linlin - Shiki. Zoro- Sanji- Loki - Yamato. Karizma olarak yine WB tarafını yazarım ya . Yoksa bizimkiler geçebilir evet :oleyo2:
Bizimkilerin primeını görmediğin için öyle düşünüyorsun. Bir şey diyemem.:D

Şovalyeler arasında şu iskelet kafayla, yetiye benzeyen kişiyi merak ettim. bakıldığı zaman bazıları güçlüdür. bazıları stres atmaya müsaittir.

Matematik çalısın gençler, anlamayacak bir şey yok

A (Garp) = > B (WB) = > C (Roger) = > D (Shakky)

Koşu ve hedef sırası bu.

Şimdi B Dye doğru koşarken aradaki C ile mi çarpışacak yoksa arkasindaki A ile mi ?

Akıl var mantik var beyin de bedava :)

Yazar da benim.gibi düşünüyor ki B A ile değil aradaki C ile çarpışıyor :)
O değilde eleman gözlem olarak da aşırı çöp çıktı, WB'nin saldırısından sonra farkediyor onları ki WB her saldırdığında zaten ortam yıkılıyor haliyle marine eri olsan da farkedersin

3 metre önünde oğlu öldürülüyor, oğlu babasını görme mesafesinde elemanın dünyadan haberi yok hala rogaa roga diye anırıyor xD

O değilde eleman gözlem olarak da aşırı çöp çıktı, WB'nin saldırısından sonra farkediyor onları ki WB her saldırdığında zaten ortam yıkılıyor haliyle marine eri olsan da farkedersin

3 metre önünde oğlu öldürülüyor, oğlu babasını görme mesafesinde elemanın dünyadan haberi yok hala rogaa roga diye anırıyor xD
WB: It is Garp, Run.:D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık