Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1161: Ok Yağmuru Altında Bir Aşk Şarkısı

Bölüm Nasıldı?

• Iyi

Kullanılan: 79 84.9%
  • Orta

Kullanılan: 9 9.7%
  • Kötü

Kullanılan: 5 5.4%

• Kullanılan toplam oy
    93
BM'nin hiçbir zaman WB ile denk olabileceğini düşünmem. Belki 5 yaşındaki hâlleri öyle olabilir. Bana göre Roger = WB => Garp. Belki WB Roger'dan da güçlü olabilir.
5 yaşında 400 yaş dev savaşçıyı tekleyecek başka karakter bulamazsın. Ki teklemeden önce dev saldırıyor BM bir yumrukta önce kılıcı kırıyor sonra devi yere vuruyor.

5 yaş BMyi gören Carmel bundan ilerde Filo Amirali olur diyor.

Şahsi fikrine saygı duyarım ancak hikayenin öyle olmadığı bariz ortada bence. Vakit olursa BMnin featlerini gösterir konu da açarım ileride. 1200 bölüm olacak hala BM ve Kaido'nun yaptıklarını yapabilecek birisi gösterilmedi.

Şu detay çok açık bak;

--Garp arıkovanında şişlenince demirden vücut nasıl şişlendi diyorlar. Aynı lafı BM için WCI'da vücudu aynı demirden bir balon gibi şeklinde söylüyorlar.
--Garp'ın korsanlar arasında şeytan diye anıldığından bahsediyorlar, aynı lafı 31 yaş Kaido için yürüyen vahşet şeklinde söylüyorlar.

Bu şu demek, Garp'ın ömrü boyunca çalışarak elde ettiği şeyler BM ve Kaido için doğuştan geliyor zaten. Yani bu kişiler adeta birer Garp gibi doğuyorlar ve üstünü inşa ediyorlar. Garp'ı al BM ve Kaido'nun tüm yeteneklerini, meyvelerini, ırklarını, silahlarını vs eklersen daha net anlayabilirsin.

Soda bu flaşbackle beraber Xebec karakterini o kadar sevdirdi ki onun ölümü serideki en büyük trajedilerden birisi olacak ve okuyucuları çok derin sarsacak. Sırf bu yüzden Teach'in , babasının intikamını almasını dileyeceğiz ve dip dalgadan çok büyük bir Teach fan kitlesi geliyor. Hazır olun..
Oda hicbir zaman Ace sahnesi gibi bir sahne cizemeyecek artik. Xebec de unutulup gidecek sadece benim gibi gercek kotulugun One Piece evrenindeki Im, sovalyeler, kutsallar, yaslilar ve denizciler oldugunu bilenler Xebec’i unutmayacak

5 yaşında 400 yaş dev savaşçıyı tekleyecek başka karakter bulamazsın. Ki teklemeden önce dev saldırıyor BM bir yumrukta önce kılıcı kırıyor sonra devi yere vuruyor.

Şahsi fikrine saygı duyarım ancak hikayenin öyle olmadığı bariz ortada bence. Vakit olursa BMnin featlerini gösterir konu da açarım ileride. 1200 bölüm olacak hala BM ve Kaido'nun yaptıklarını yapabilecek birisi gösterilmedi.

Şu detay çok açık bak;

--Garp arıkovanında şişlenince demirden vücut nasıl şişlendi diyorlar. Aynı lafı BM için WCI'da vücudu aynı demirden bir balon gibi şeklinde söylüyorlar.
--Garp'ın korsanlar arasında şeytan diye anıldığından bahsediyorlar, aynı lafı 31 yaş Kaido için yürüyen vahşet şeklinde söylüyorlar.

Bu şu demek, Garp'ın ömrü boyunca çalışarak elde ettiği şeyler BM ve Kaido için doğuştan geliyor zaten. Yani bu kişiler adeta birer Garp gibi doğuyorlar ve üstünü inşa ediyorlar. Garp'ı al BM ve Kaido'nun tüm yeteneklerini, meyvelerini, ırklarını, silahlarını vs eklersen daha net anlayabilirsin.
İşte bu kadar övdüğün karakterleri 3v1 de tavuk gibi kaçırtan adama Garp diyoruz.:D

İşte bu kadar övdüğün karakterleri 3v1 de tavuk gibi kaçırtan adama Garp diyoruz.:D
Kim ipliyor Garp'ı :) Rivali Roger bile Garp'ın orda olduğunu bildiği halde Shakky de Shakky diyor :) Kuja sahnesinde denizci gören Roger kaçalım diyor, Garp'ı görünce ezin diyor, burada hazineleri alın tüyün diyor, Garp'ı sallamıyor bile :)

Hele şu sahne tam patlatıyor Monkeyfanlarını :)

Ter, salya, sümük bezi analizcileri gelsin yorumlasın :)

BM, Kaido ve WB 3 canavar bir arada ve Garp ile savaşmaktan kaçınıyorlar zaman kaybetmemek için. Şöyle düşünün bu 3 canavar 3 vs 1 savaşmayı göze alamıyorlar zaman kaybederiz diye yani 3 vs 1'de Garp'ı alamayacaklarını bildikleri için kaçıyorlar bunu anlamak bu kadar zormu?

Garp = Roger = Xebec belki Xebec 1 tık üstlerin de olabilir tam prime modun da olduğunu düşünüyorum onun dışın da Garp ve Roger eş güçdeyken bm, kaido ve wb bunların altında ilerleyen zamanlar da nasıl bir güç dengesi olur bilemeyiz ama şu var hiçbir şekil de garp'ın üstüne çıkabileceklerini sanmıyorum. Garp, Roger, Xebec bu animenin zirve güçleridir.
Burayı terk et. Alamayacaklarını düşündükleri yok, tekleyip geçemezler diye düşünüyorlar. Roger’la 1v1 atan Wb gerçeği var. Roger Xebec’in sağ kolu seviyesi. Xebec net garp, wb, roger’dan güçlü. Oda, Xebec milletin içinden geçmesin diye asıl adamı göstermiyor bölüm boyu, yoksa Garp’ı yoldan geçerken tekler. Orada Shakky’i kurtarmak için acele ettiklerinden çoğu dövüşten kaçınıyorlar. Rayleigh çok hızlı olduğundan ve Wb ve Roger’ın da dövüşten fırsat bulamamalarından Shakky’i Rayleigh kurtarıyor.

Kim ipliyor Garp'ı :) Rivali Roger bile Garp'ın orda olduğunu bildiği halde Shakky de Shakky diyor :) Kuja sahnesinde denizci gören Roger kaçalım diyor, Garp'ı görünce ezin diyor, burada hazineleri alın tüyün diyor, Garp'ı sallamıyor bile :)

Garp Roger’ın fanboyu ya. İmzası için peşinden koşuyormuş. Roger da beni bir kez bile yenersen imzayı kaparsın demiş zamanında, Roger’ın peşinden koşmasının nedeni bu…

Şu detay çok açık bak;

Mangayı okurken Garp'ın verdiği ağırlığı BM'den alamıyorum ben.

Yine alakasız örnek vermişsin.:D Biz kaçan 3 tavuktan bahsediyoruz sen Roger'a gitmişsin.:D Roger niye bu 3 tavuğu bağlıyor? :D

Garp Roger’ın fanboyu ya. İmzası için peşinden koşuyormuş. Roger da beni bir kez bile yenersen imzayı kaparsın demiş zamanında, Roger’ın peşinden koşmasının nedeni bu…
Garp şöhret düşkünü bir adam. Roger da böyle. Tencere kapak bu ikisi.

Garp'ın sürekli Amirallik teklifini reddetmesinin nedeni Ejderlere hizmet etmemek falan değil, daha HAVALI göründüğü için. Episode 0'da Kuzan belirtiyor bunu. Aynı bölümde üstlerinden ÖVGÜ TOPLAMAK için Shiki Sengoku'nun görev alanında olmasına rağmen Shiki'nin peşinden gidiyor. EL'de daha HAVALI göründüğü için duvarı kırarak giriş yapıyor. Garp'ın Roger takıntısı da tam olarak bundan kaynaklı. Roger, ne yaptıysa artık, aşırı popüler birisi. Arıkovanındaki çöp korsanlar bile foto çekilmek istiyorlar. Garp da Roger'ı yakalarsam daha da ünlenirim diye dibinden ayrılmıyor.

Mangayı okurken Garp'ın verdiği ağırlığı BM'den alamıyorum ben.
WCI ve Wanoda gayet ağırlığını hissettirdiği, Yonko vahşetini tattırdığı paneller var. Dediğim gibi fırsat olursa BM için bir kolaj hazırlarım. Şuanlık bakmak istersen BM'nin bizimkileri kovaladığı sahnelere bakabilirsin. Jinbenin kendisi tatlı krizindeyken onu hiçkimse durduramaz diyor. Bu bölüm Garp'ın yediğinin yüzlerce katı daha büyük saldırıyı doğrudan yemesine rağmen hiçbir şey olmuyor, o saldırıya mangakanın kendisi emsalsiz bir saldırı diyor, Luffy vs şok oluyorlar, yerde devasa krater oluşuyor. Kadın hiçbir şey olmamış gibi yeri parçalaya parçalaya bizimkileri kovalamaya devam ediyor.

WCI'da bizimkilere aynı torpili ver, BM yerine de Garp'ı koy, Garp'tan kaçmaz, aksine orda döverlerdi Garp'ı, dünya kadar yardım alarak Pedro'yu Jinbeiyi arkada bırakarak anca kaçıyorlar. Fuji'den kaçmamış Luffy'nin Garp'tan tekrar kaçacağını hiçbir şekilde düşünemiyorum. En son ELde kaçmışlardı ama zayıflardı o zaman.

Diğer hususta mevzu ağırlıksa her zaman bunu seriye yediremiyor Oda.

Misal Eggheadde 5 Goruseinin toplamı 1 Amiral ağırlığını veremedi. Ancak muhtemelen her biri daha güçlüdür Amiralden. Ki şu da var, Luffy'ye karşı bu ağırlığı vermek başlıbaşına zor bir iş. Çünkü sürekli plot armor kasıldığı için rakip genelde zayıf görünüyor. Buna rağmen BM ve Kaido o Yonko vahşetini Luffy'e rağmen veren büyük karakterler.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık