Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1161: Ok Yağmuru Altında Bir Aşk Şarkısı

Bölüm Nasıldı?

• Iyi

Kullanılan: 79 84.9%
  • Orta

Kullanılan: 9 9.7%
  • Kötü

Kullanılan: 5 5.4%

• Kullanılan toplam oy
    93
Beni heyecanlandıracak iki şey kaldı artık...

1- Tanrı vadisinin devamı

2- Bu reisin geri dönmesi kayıp yüzyıl gibi adamı sildi sODA... Herşeyin kara kutusu adam. Saygıyla sevgiyle anıyorum efsaneyi.

Az önce Shanks MF sahnesini ararken güzel 1 2 sahneye denk geldim şuna ne diyorsun reiz @RedTeroR

Kobynin 3 5 cümlesini duyan 76 yaşındaki 54 yıldır Denizcilik yapan Garpın tipe bak, bir de bu adamın ideoloji yaydığını falan söylüyorlar kafayı yersin :)

Hulk nasıl kas yığınıysa, Hulk ezer Hulk yok eder diye geziniyorsa bu aklievvel de aynısı. Katliam dışı bir fikri ilk kez duyuyor,

Koby ne diyor bakın; savaşma isteği olmayan korsanları kovalayarak ölen askerlerin aptal olduklarini söylüyor.

Peki savaşma.istegi olmayan korsanları ömrü boyunca kovalayip yikimdan başka bir şey getirmemiş (tsuru sürekli yikim yarattigindan söz ediyor) kim var, cevap tabi ki Garp :)

Neticede Garp boşa geçmiş bir ömürdür, 76 yıl boyunca adama kimse dememiş la ne kadar üzücü şu tipe bak, hayatini sorguluyor, savaştan sonra emekli olmak istemesi gayet normal, 76 yil sonra zararin neresinden dönersem kar diye düşündü herhal :)
Reis karakteri zaten çöp.

Dövmek için de zamanımız yok demiş açıkca WB.

Ben bölüme baktım ve yanındaki adamların bile gücündne korktuğu bir WB gördüm, herif her saldırdığın top tier tipler öldüreceksin bizi diye ağlamaya başlıyorlar üstelik meyve falan da kullanmıyor neden En güçlü olduğu belli bence.

Reis karakteri zaten çöp.

Dövmek için de zamanımız yok demiş açıkca WB.

Ben bölüme baktım ve yanındaki adamların bile gücündne korktuğu bir WB gördüm, herif her saldırdığın top tier tipler öldüreceksin bizi diye ağlamaya başlıyorlar üstelik meyve falan da kullanmıyor neden En güçlü olduğu belli bence.
Ah dur yoksa bu Garp, kaçın diyen WB'miymiş? :D

Neden deniz kralı yakalıyacam diye bm kaidou ve wbnin peşine düşüyor? Sıradan korsanlara saldırıyor? Roger’la derdi varsa, Roger’a saldırsın, Wb’nin yaptığı gibi
Roger'ı ararken onları buldu.Kendisi korsan avladığı için direk onlara saldırdı.Elbette biliyorum Garp hater'ı olduğun için Garp'ı eziklemeye çalışıyorsun.Orada Oda'ya sormak gerekiyor Garp'a değil.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık