1- Kendisi söylüyor abi, dikkatli okuyun, o kadına yardım ederek kutsal ejderlere karşı gelebileceğim düşünmüştüm, diyor, yerde yatan cesetleri gördükten sonra da müfrezemin tümünü de idam edecekler diyor.Birincisi Dragon'un bunu yaptığını gören biri olmadı ki, gizlice yaparsa müfrezesi neden idam edilsin? Gören birine istinaden bunu dese anlarım, ama öyle bir durum da yok.

Burada 3 tane seçenek var
A- Dragon'un Kutsal Ejderlere karşı gelmesi nedeniyle müfrezesini yok edecekler.
B- Dragon herkesin öldürüldüğünü görünce müfrezemi de yok edecekler diye fikir yürütüyor
C- Dragon herkesin öldürüleceğini en baştan biliyor.
C olamaz çünkü bu bilgiyi 17 yaşındaki Dragonun bilme ihtimali yok.
--Ki yerde hiç denizci cesedi yok,
--Erler öldürülecekse rütbeliler de öldürülür, rütbelilerin kendi aralarındaki konuşmalarda böyle bir hava yok
--Devam eden sayfalarda denizcilerin tamamı normal işlerini yapıyorlar kutsal ejderler bizi koruyun yoksa ölürsünüz diyorlar,
Özetle ortamda öldürülen bir denizci olmadığı gibi böyle bir bilgi kırıntısını bildiği gösterilen birisi de yok.
O yüzden A seçeneğinin doğru olacağını düşünüyorum.
WB her zaman duyduğu bir söylenti olduğunu söylüyor, her zaman söylenti çıkıyorsa oradan bir sızma olduğu açık, bu da denizcilerin öldürülmediğini kanıtlıyor.