Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160: Tanrı Vadisi Olayı

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 63 86.3%
  • Orta

Kullanılan: 8 11.0%
  • Kötü

Kullanılan: 2 2.7%

• Kullanılan toplam oy
    73
Karasakal babasını öldürernin Roger ve Garp olduğunu düşünüyorsa Ace 'in ölümü bir intikam olabilir. Dünya hükümetine sunmak istediği 2 kişi Ace ve Luffy. Biri Roger'ın oğlu diğeri ise Garp'ın torunu. BB'nin babasının ölümünden ziyade o gün yaşananlar ve annesinin ölmesi nedeniyle bunları yapmış da olabilir. Babası annesi kurtarabilirdi yada ondan hesap sorabilirdi. Onun son gördükleri, WB'ye ihaneti Ace'in ölümü gibi olayları anlamamızı sağlayacaktır. Kendi haklı gerekçeleri olduğu bir senaryo ortaya çıkacak sanırım.

Beyaz Sakal'ın hızlı zamanları çok garip geliyor yav, kendini ağırdan satması yok mu birde. Shakky, Ray'i seçince; Roger ve Beyaz Sakal aşka tövbe etti sanırım. Roger'ı bu kalp kırıklığı olgun bir adama dönüştürmüş.
@Reiper @Büyük Korsan Kaidou benim hatam kusara bakmayın, kutsal ejdere hasar verebiliyorlarmış, burnu kanamış sanırım top atışıyla.:ehe:
Roger da Wb de malın önde gideni. Roger Gloriosa gibi bir hatunu kaçırdı, Wb ise bana göre serideki en güzel kadınlardan biri olan Stussy gibi birini kaçırdı.

Kutsal ejder mevzusunda çok boş yaptın, aynen hacı, sümüklü ejderler > Xebec, garp savunucam diye böyle saçmalayama devam et sen

Roger da Wb de malın önde gideni. Roger Gloriosa gibi bir hatunu kaçırdı, Wb ise bana göre serideki en güzel kadınlardan biri olan Stussy gibi birini kaçırdı.

Kutsal ejder mevzusunda çok boş yaptın, aynen hacı, sümüklü ejderler > Xebec, garp savunucam diye böyle saçmalayama devam et sen
Portgas d rougeı tam görmedik ama daha. Belki o daha güzeldir. Weevilın annesi ama ortada :)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık