Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160: Tanrı Vadisi Olayı

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 57 86.4%
  • Orta

Kullanılan: 8 12.1%
  • Kötü

Kullanılan: 1 1.5%

• Kullanılan toplam oy
    66
Dragon'u beğendim, keşke günümüzde de harekete geçse. Warren Buffet gibi geçmişte yaptığı yatırımın ekmeğini yiyor artık.
Shanks, Kuma, Luffy..

Dragon’un Shanks ve Shamrock’u kurtarması, Teach’in durumunun gözükmesi çok önemli detaylar. Önceki bölümden belliydi olacaklar ama görmemiz de gerekiyordu.
Daha önce çizdiği sahneleri çizmek yerine bölümü bu iki olaya ve adanın genel haline ayırsa kabul edebilirim bu dediğini ama daha önce çizdiği sahnelerle bölümün yarısını geçirince ve diğer olayları da önceden bildiğimizden bana filler bölüm atmış gibi geldi.

Daha önce çizdiği sahneleri çizmek yerine bölümü bu iki olaya ve adanın genel haline ayırsa kabul edebilirim bu dediğini ama daha önce çizdiği sahnelerle bölümün yarısını geçirince ve diğer olayları da önceden bildiğimizden bana filler bölüm atmış gibi geldi.
WB'nin simpliğini yorumlamadın usta? :D Ona ne diyorsun?

Beyaz Sakal'ın hızlı zamanları çok garip geliyor yav, kendini ağırdan satması yok mu birde. Shakky, Ray'i seçince; Roger ve Beyaz Sakal aşka tövbe etti sanırım. Roger'ı bu kalp kırıklığı olgun bir adama dönüştürmüş.
@Reiper @Büyük Korsan Kaidou benim hatam kusara bakmayın, kutsal ejdere hasar verebiliyorlarmış, burnu kanamış sanırım top atışıyla.:ehe:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık