Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160: Tanrı Vadisi Olayı

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 59 85.5%
  • Orta

Kullanılan: 8 11.6%
  • Kötü

Kullanılan: 2 2.9%

• Kullanılan toplam oy
    69
Kadınları bile çirkin lan bunların. Sanji'nin kaçtığı okamalara benziyorlar.

Ekli dosyayı görüntüle 1447
Bunlar kendilerini normal insanlardan üstün gördükleri için kesin birbirleriyle yatıp kalkan akraba evlilikleri hep. Bu kadar çirkin ve iğrenç olmalarının başka açıklaması olamaz.

Bir de ne ahlaksız ve şeref yoksunuymuş bunlar ya çoluk çocuk demeden eğlence için katlediyorlar resmen. Umarım bunlara soykırım yapılıp tek bir tanesi bile kalmayana kadar bu ırkın dünyadan silinip gittiği zamanlara da şahit oluruz.

Dragon kesin fikir adamı ya. Şu haliyle süzme maks 2 doriki adam. İvayla kumayla mı dövüşmeyi öğrendi babasından öğrenemediğini?
Bebekleri 2 sayfada kurtardı Reis, bizim tayfa olsa en az 50 bölüm sürerdi. :D Güçlüdür o ortamda hayatta kalabilip yer değiştirebiliyorsa.
O konuşmayı yapan Shamrock’tu. Ayrıca Garling ve Shanks da Davy soyuna mensuplar muhtemelen.
Shanks bence o, Shamrock'ın gizli girmesi için bir sebep yok.
Bunda reklam yok. Bu site iyiymiş.

Ben şahsen Safari kullanıyorum ama reklamlı siteler olduğu zaman Brave’e geçiyorum.
Safaride "Dikkat dağıtıcı öğeleri gizle" özelliği pratik baya ben onu kullanıyorum; özelliği açıp, ekranda görmek istemediğin her şeyi üzerine tıklayarak yok edebiliyorsun.
Sommers su katılmamış bir şeysin sen. Öyle böyle değil
Sanji dengi görmüyordum ama bunu en güzel Sanji döver, iliklerine kadar titretir bunu.
Burada ne olduda düştü roger ben olayı çözemedim. :bilmem:
Kendi tayfası dövdü sanırım. Nami'nin, Luffy'i dövmesi gibi düşün.

Bu arada bu tavşanlar Mihawk'un bahsettiği tavşanlar mı acaba.

E. Oda'nın hikaye yazımı o kadar uyduruk ki ortamda bir sürü kral haki sahibi adam var, hiçbirisi salınım yapıp rakipteki çöpleri bayıltmıyor.

Koskoca Roger'ı şu halde görmesek iyiydi. Her bölümde adamın karizması düşüyor, eksiye inecek yakında.

Ekli dosyayı görüntüle 1448
Soytarı diye boşuna demiyoruz, Xebec'in WB'nin Kaido'nun başka herhangi birinin şu şekillere girme ihtimali yok.

Bir BM var, onu da 70 yaşında akıl ve ruh sağlığı problemli diye açıkladı yazar. Roger şurada 39 yaşında sözde en güçlülerden birisi.

Garp gelince terleyen Rogerdan,Garp ya da Sengoku gelsin diyen Roger'a.Roger Tanrı vadisinden sonra çok daha olgunlaşmış ve güçlenmiş gibi geliyor bana.

Luffy'nin yaşına göre oldukça olgun olduğunu görmüş olduk.

Bu çocuğun ciddileştigindeki hali cidden ayrı seviyeymiş.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık