Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160 Spoiler Yorumları

Her konunun içine eden şu hater tayfayı en iyisi bloklamak başka çare yok.Midem bulanıyor artık bunların içi boş muhabbetlerini görmekten.Hiç kimse her karakteri sevmek zorunda değil ama az biraz zeka seviyesi yüksek yorumlar olsun.

Seviyeli şekilde tartışmalar devam ederken bence bölmemek daha iyi ya. Seviye düşünce vur neşteri gitsin.
Bende konuyu sabote etmemek için başka bir arkadaşa bu konu hakkında son mesajım diye yazıp, gelen seviyeli alıntılardan sonra mecburen devam ettim.
Konunun hevesi, ateşi sönüyor başka topicte.
Mesele seviye değil, konu bi türlü Garp ekseninden çıkamıyor. Bölümde olan bir sürü şey var, ama sadece Garp konuştuk.

Mesele seviye değil, konu bi türlü Garp ekseninden çıkamıyor. Bölümde olan bir sürü şey var, ama sadece Garp konuştuk.
Bu konu artık iyice rayından çıktı artık.Bölümle ilgili 2 farklı yorum görmeye giriyoruz 2-3 tane malum kendi çapında eğlenen şahıs paso mesaj spamlayıp duruyor.Bunların amacı seri falanda değil kafasında kurmuş birşeyler tek karakter üzerinde ortamı karıştırıp duruyorlar.1 değil 2 değil artık iyice cozutmuş durumdalar.Bloklamakta bir işe yaramıyor.Başka biri onu alıntılıyor ve yine birşey değişmiyor.

Şu veled kutsal şövalyeyi merak ediyorum Dofun tayfasında ki Dellingere benziyor,ihtiyarlık halini merak ettim güçlü çıkacağını düşünüyorum.

Bu konu artık iyice rayından çıktı artık.Bölümle ilgili 2 farklı yorum görmeye giriyoruz 2-3 tane malum kendi çapında eğlenen şahıs paso mesaj spamlayıp duruyor.Bunların amacı seri falanda değil kafasında kurmuş birşeyler tek karakter üzerinde ortamı karıştırıp duruyorlar.1 değil 2 değil artık iyice cozutmuş durumdalar.Bloklamakta bir işe yaramıyor.Başka biri onu alıntılıyor ve yine birşey değişmiyor.
Bölüm yorumunda ayar çekeriz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık