Rütbeli veya rütbesiz olsun her şekilde o denizciler hükümet köpeğidir.Şimdi size rütbeli bir Denizci'ye ait bir panel atacağım, bu adam sadece bir bölümde göründü ve aynı bölümde görevini yaparken öldü. Forumda hatırlayan bile çıkmaz. Şimdi bu adam "dolaylı yoldan" Dünya Hükümeti'ne yardım eden aşağılık, şerefsiz, işbirlikçi ve namussuz bir köpek midir? Yorum sizlerin.
![]()
Bu durum ''iyi niyetlilerdi'' şeklinde aklanacak bir durum değil. Nurnberg mahkemelerinde yargılanan SS subayları da biz bilmiyorduk, haberimiz yoktu diyorlardı
''Dolaylı yoldan'' bakacak olursak; Diyelim ki bu denizcilerin ve rütbelinin WGnin yaptığı hiçbir kötülükten haberi yok, korsanları yenip masumları kurtarma peşindeler, hakikaten Arlong'u da yendiler diyelim, ne olacak,
1- Gosa Köyü hükümete bağlı bir ada ise WG'ye vergi vermek zorunda, vergiyi veremezse Reverieden çıkarılacak ve koruma kalkınca ha hükümet ha korsanlar çökecek adaya, ada halkı yeniden katledilecek
2- Vergi vermek için Goa gibi vergiler artırılırsa çöp yangını benzeri insan katletmek zorundalar,
3- Hadi vergilerini düzenli verdiler diyelim, bir Kutsalın yanlışlıkla yolu buradan geçerken şu ada benim manzaramı bozuyor, yok edin demeyeceği ne malum, Sabonun teknesine önümde duruyorsun diye roket atan bu adamlar değil mi veya adaya çıkıp bu ada halkını kölem yaptım götürün demeyecekleri nerden belli.
4- Korsanlar, Kutsallar için sinekten farksızlar, denizciler de korsanları temizleyip Kutsallara temiz bir doğa ve hayat alanı açıyorlar.
Bu nedenlerle dolaylı yoldan kesinlikle denizciler hükümet köpeğidir.
Denizcilik eğitiminde ne öğretildiğine bağlı olarak doğrudan hükümet köpeği bile denilebilirler. Sengokuya soru soran denizci biz hükümet için çalışmıyor muyuz diye soruyor, Sengoku da kem küm ediyor yalanlayamıyor. Gorusei bizzat siz bizim görünen yüzümüzsünüz diyor.