Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160 Spoiler Yorumları

Luffy'i tanıyan herkes değil Nika'yı tanımayanlar. Bilen herkes Nika diyor.

Yav Kuş nereden bilsin Nika'yı... Ginny info verene kadar Haydar Dümen gibi takılıyordu gazete.. Yok Roger Shakky'e atladı yok Wb Stussy'i kıstırdı... Ginny info verince değere bindi :S
Luffy bizzat kendisi benim NİKAYLA ALAKAM YOK demedi mi?Nika diyen kişiler o olduğu için değil ona benzediği için öyle diyorlar. Joyboy diyenler için aynı.Luffy sadece o mitolojik canlının gücüne sahip o kadar.

Luffy bizzat kendisi benim NİKAYLA ALAKAM YOK demedi mi?Nika diyen kişiler o olduğu için değil ona benzediği için öyle diyorlar. Joyboy diyenler için aynı.Luffy sadece o mitolojik canlının gücüne sahip o kadar.
Aynı şey. Luffy bilmiyor Nika olduğunu. Bu noktada ben dili büyük amcaya güvenirim. O Nika dedi konu kapandı.

Arkadaşlar Dragonun nasıl büyük bir misyon yüklendiğine ve bunun karşılığında nelerden vazgeçmek zorunda olduğuna bakın . Şu sayfa bile Dragonun ne büyük bir adam olduğunu gösterir :

Şu adamın yaptıklarını Roger felan yapmamıştır . Öyle bir adam bu .

Benim gözümde Kutsal ejderleri ve düzenini kim hedef alıyorsa o büyük saygı hakediyordur .
Roger'ın dünyamızdaki karşılığı Turist Ömer'dir, o yüzden onu direkt geç.

Diğer hususta şu adamlara bir RİP borçluyuz.

Şaka yapıyon değil mi çünkü trolü de geçersin bunu diyorsan xD

40 yaşına gelmiş onepiece gibi bir dünyada yaşıyor kahraman olduğu için sabah akşam şöyle böyle diye savunduğunuz adam çocuklu ruhlu mu ?

Şunun benzeri gerçek hayatta olsa adamın her gün sülalesine söverdik hükümete çalışmıyor adalet bakanı müsteşarılığı ile yetiniyor kimse demezdi xD
Usta sen bilmiyorsun, Garp Çinjao'yu sakat bırakırken onun kafasının oyun hamuru gibi büzülüp sonra yeniden eski halini alacağını sanıyor, aslında oyun oynuyordu. Roger'la da aslında ölümüne dövüşmüyor, elim sende oynuyor. Hiç tanıyamadın şu Garp'ı gitti. :)

Garp'ın kişiliği anlatan video da bu.

...Eğer Garp Ace'i kurtarmaya çalışsaydı halk tarafından kendileri kötülükler yapan korsanların tarafına geçmiş olacaktı.Garp orada yapabileceği tek şey savaşmamaktı onu da yaptı.
Garp ve Koby'nin sıkıntısı burda başlıyor; güce ve ünvanlara gerçeklerden daha çok önem veriyorlar. Dragon da Luffy de insanların onlar hakkında ne düşüneceğini bildiği halde WGye karşı savaşıyorlar.

Garp ise dünya hükümeti Roger'ı çocuğunu ararken hamile kadınları öldürülmesine sesini çıkarmıyor. Garp'ın kademesindeki birinin God valley, ohara ve lulusia olaylarını bilmeme ihtimalli de yok bütün bunlara rağmen kahramancılık oynamaya devam ediyor.

Amacının insanları korsanlardan korumak olduğunu söylüyor ama WG bütün bir adayı keyfine yok ettiği zaman aynı insan sevgisini göremiyoruz.

Roger'ın dünyamızdaki karşılığı Turist Ömer'dir, o yüzden onu direkt geç.

Diğer hususta şu adamlara bir RİP borçluyuz.

Usta sen bilmiyorsun, Garp Çinjao'yu sakat bırakırken onun kafasının oyun hamuru gibi büzülüp sonra yeniden eski halini alacağını sanıyor, aslında oyun oynuyordu. Roger'la da aslında ölümüne dövüşmüyor, elim sende oynuyor. Hiç tanıyamadın şu Garp'ı gitti. :)

Garp'ın kişiliği anlatan video da bu.

Savcım çok kalabalık konuşuyorsun takip edemiyorum :D
Dragon'a da giydirmiyor muydun :artiz:
Garp'ta ve Roger'da kazanınca piyango vurmuş gibi oldun he :D
Ama hak vermiyorum da değil
Şenks için en güçlü olabilir dedin ya o da bana yeter :D
Ayrıca ara beni :D

Aynı şey. Luffy bilmiyor Nika olduğunu. Bu noktada ben dili büyük amcaya güvenirim. O Nika dedi konu kapandı.
Luffy diyorsun farkında mısın?Luffy öldü Nika geldi muhabbeti çürüdü çoktan.Luffy sadece o tanrının meyvesini yemiş biri.Dedigin gibi şeytan meyvesi isimleriyle çağıracaksak o zaman Sengoku'ya Dabitsu, Yamato'ya Makami,Lucci ye Leopar dememiz lazım.

Luffy'i tanıyan herkes değil Nika'yı tanımayanlar. Bilen herkes Nika diyor.

Yav Kuş nereden bilsin Nika'yı... Ginny info verene kadar Haydar Dümen gibi takılıyordu gazete.. Yok Roger Shakky'e atladı yok Wb Stussy'i kıstırdı... Ginny info verince değere bindi :S
Nika'yi devler de biliyor formu görünce öyle demişlerdi ama Straw Hat dediler Luffy'e. Yine alt yapısı olmayan bir argüman.

Luffy diyorsun farkında mısın?Luffy öldü Nika geldi muhabbeti çürüdü çoktan.Luffy sadece o tanrının meyvesini yemiş biri.Dedigin gibi şeytan meyvesi isimleriyle çağıracaksak o zaman Sengoku'ya Dabitsu, Yamato'ya Makami,Lucci ye Leopar dememiz lazım.
Bak sende diyorsun... Hiç birini öyle çağırmıyoruz. Bi Luffy, Nika oldu... Demek keramet Nika'da :S
Nika'yi devler de biliyor formu görünce öyle demişlerdi ama Straw Hat dediler Luffy'e. Yine alt yapısı olmayan bir argüman.
Yine Luffy dememişler... JoyBoy'un şapkadan dolayı Straw Hat demişlerdir... İyicene tarihten silindi çocuk...

Garp ve Koby'nin sıkıntısı burda başlıyor; güce ve ünvanlara gerçeklerden daha çok önem veriyorlar. Dragon da Luffy de insanların onlar hakkında ne düşüneceğini bildiği halde WGye karşı savaşıyorlar.

Garp ise dünya hükümeti Roger'ı çocuğunu ararken hamile kadınları öldürülmesine sesini çıkarmıyor. Garp'ın kademesindeki birinin God valley, ohara ve lulusia olaylarını bilmeme ihtimalli de yok bütün bunlara rağmen kahramancılık oynamaya devam ediyor.

Amacının insanları korsanlardan korumak olduğunu söylüyor ama WG bütün bir adayı keyfine yok ettiği zaman aynı insan sevgisini göremiyoruz.
Dediklerine hak veriyorum ama dünya bu şerefsizlerin elinde.Garp yapacaği bir şey yok.Bir şey yapmaya kalkışsa hemen hain ilan edilir,pek çok suçu onun üzerine atarlar. Garp gibi Donanma Kahraman birisine hain ilan edilirse halk nezlinde ne olur sence?Garp şuan da genç denizcileri eğitiyor.Genele bakarsak genç denizciler, halkı koruyan gerçek denizciler olmuşlar.O köpeklerin emirlerini uyan denizciler değiller.Kendi başlarına hareket ediyorlar.Devrim Ordusu kurulduğundan beri sadece Kutsal Ejderlere karşı oldular.Buradan da şu sonuç çıkarabiliriz.Dragon Donanma'yı Kutsal ejderlerden kurtarmak istiyor.Sonuçta Donanma halkı koruması gereken kahramanlar olması gerekir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık