Garp muhtelemen Dragonu denizcilere yazdırıp bıraktı.Ne hakiyi öğretti ne başka bir şeyi.Muhtelemen Dragon reis adadan ayrıldıktan sonra kendi kendini geliştirdi.Bu kısımları kendi FB sinde görebiliriz.
Sanmıyorum.Bu arada Dragon tanrı Vadisi olayından sonra ayrıldığını düşünmüyorum.Bunun sebebi Akainu daha denizciliğe girmemesi.Büyük ihtimalle denizciyken bir şeyler yapmaya çalıştı sonra farketti ki bu kutsal ejderler yok edilmediği müddetçe denizcilikte adalet falan olmayacak diyip ilk Özgürlük Savaşçısı, sonra Devrim Ordusu'nu kurdu ve tek amaçları kutsal ejderler oldu.Sadece onlara savaş açtı.Dünya hükümetine savaş açmak başka şey kutsal ejderlere savaş açmak başka şey.Garp muhtelemen Dragonu denizcilere yazdırıp bıraktı.Ne hakiyi öğretti ne başka bir şeyi.Muhtelemen Dragon reis adadan ayrıldıktan sonra kendi kendini geliştirdi.Bu kısımları kendi FB sinde görebiliriz.
Adam kısa süre denizcilerde bulunduğunu söylüyor Akainu ise tanrı vadisi olayından yaklaşık 5 yıl falan sonra katılıyor denizcilere.5 yıl denizcilerde bulunma ihtimali yok hele de Dragon tanrı vadisinde denizcilerin ne bok olduğunu anladıktan sonra birde.Sanmıyorum.Bu arada Dragon tanrı Vadisi olayından sonra ayrıldığını düşünmüyorum.Bunun sebebi Akainu daha denizciliğe girmemesi.Büyük ihtimalle denizciyken bir şeyler yapmaya çalıştı sonra farketti ki bu kutsal ejderler yok edilmediği müddetçe denizcilikte adalet falan olmayacak diyip ilk Özgürlük Savaşçısı, sonra Devrim Ordusu'nu kurdu ve tek amaçları kutsal ejderler oldu.Sadece onlara savaş açtı.Dünya hükümetine savaş açmak başka şey kutsal ejderlere savaş açmak başka şey.
Garp hakkında anlattıklarının doğruluk değeri ile şu video çok uyuşuyor ustamBabası Garp ve diğer denizcilerin Kutsallara çay servis ettiğini gören Dragon
Eğer gerçekten durum öyleyse garpa yazıklar olsun insan oğluna eğitim vermezmi luffye felan boş zamanında eğitim veriodu en azından çocuğun yaşama isteğinin temeli buna dayanıyordu.Garp muhtelemen Dragonu denizcilere yazdırıp bıraktı.Ne hakiyi öğretti ne başka bir şeyi.Muhtelemen Dragon reis adadan ayrıldıktan sonra kendi kendini geliştirdi.Bu kısımları kendi FB sinde görebiliriz.
Dragon'la Akainu arasında bir şey yaşanmış olması için illa ikisinin de marine olması gerekmiyor. God Valley'de Kutsal ejder vurduktan sonra hala denizci olarak kalmasının imkanı yok, bir kutsal ejderi vurarak Dünya hükümetinin temsil ettiği her şeyi çiğnemiş oluyorsun. Belki Akainu'yu God Valley olaylarının hemen sonrasında kaçan Dragon'un peşinden göndermişlerdir.Sanmıyorum.Bu arada Dragon tanrı Vadisi olayından sonra ayrıldığını düşünmüyorum.Bunun sebebi Akainu daha denizciliğe girmemesi.Büyük ihtimalle denizciyken bir şeyler yapmaya çalıştı sonra farketti ki bu kutsal ejderler yok edilmediği müddetçe denizcilikte adalet falan olmayacak diyip ilk Özgürlük Savaşçısı, sonra Devrim Ordusu'nu kurdu ve tek amaçları kutsal ejderler oldu.Sadece onlara savaş açtı.Dünya hükümetine savaş açmak başka şey kutsal ejderlere savaş açmak başka şey.
Olabilir.Kutsal ejdere kaos esasında vurmuş olabilir ve kimse görmemiş olabilir.Dragon'la Akainu arasında bir şey yaşanmış olması için illa ikisinin de marine olması gerekmiyor. God Valley'de Kutsal ejder vurduktan sonra hala denizci olarak kalmasının imkanı yok, bir kutsal ejderi vurarak Dünya hükümetinin temsil ettiği her şeyi çiğnemiş oluyorsun. Belki Akainu'yu God Valley olaylarının hemen sonrasında kaçan Dragon'un peşinden göndermişlerdir.
Akaınu God valley olayından sonra 6 yıl sonra donanmaya katılmıyor muDragon'la Akainu arasında bir şey yaşanmış olması için illa ikisinin de marine olması gerekmiyor. God Valley'de Kutsal ejder vurduktan sonra hala denizci olarak kalmasının imkanı yok, bir kutsal ejderi vurarak Dünya hükümetinin temsil ettiği her şeyi çiğnemiş oluyorsun. Belki Akainu'yu God Valley olaylarının hemen sonrasında kaçan Dragon'un peşinden göndermişlerdir.