Durum böyle olursa Dragona büyük bir artı yazarShamrock devrimcilere hayırlı olsun
Durum böyle olursa Dragona büyük bir artı yazarShamrock devrimcilere hayırlı olsun
Joyboy demiş. :S Luffy ismini duyunca fişini çekmiş uçurmuş kendini böyle Nika mı olur diye :S En az 34 kere joyboy dedi bu robot yav :S![]()
![]()
800 yaşında Robot adını soruyor.
Joyboy da çok boktan bir lakap. Türkçe çevirisi Eğlence Oğlanıydı galiba.Joyboy demiş. :S Luffy ismini duyunca fişini çekmiş uçurmuş kendini böyle Nika mı olur diye :S En az 34 kere joyboy dedi bu robot yav :S
Shanks + Shamrock’u kurtarmış, Kuma’yı kurtarmış, kutsal ejder vurmuş, daha ne yapmalı ki bir şey yapmış diyelim? Imu’yu indirmekten aşağısını bir şey yapmaktan saymıyoruz herhalde.Dragon hala bir şey yapmış değil ki
Luffy orada ben Luffy'nin diyor.Hatta benim NİKAYLA ALAKAM YOK DİYOR.Düzgün okuyalık lütfen.Formuna Nika diyorlar o kadar.Yok tanıyan herkes Nika diye çağırıyor. Koca 400 yaşında goreseyi, 400 ıq Vegapunk miı bilecek sen mi bilcen... Yani Joyboy diyen var Nika diyen var Luffy diyen yok :S
Oradan denilen şuDragon sana helal olsun lan. Acemi asker olmasına rağmen yaptıklarına bak… gerçekten sağlam iş. Çok büyük saygımı kazandı.
Bu arada kısa bir diyalog;
Onurlu bir denizci askeri: Efendim... kutsallar masum inssanları köleleri yapıyor.
Garp: Roger nerde...!
Denizci: Efendim... çoluk çocuk demeden insanları avlıyorlar...
Garp: Roger da orda mı...?!
Denizci: Efendim...
Garp: Roger...!!!
![]()
bu arada roger ordamı?Dragon sana helal olsun lan. Acemi asker olmasına rağmen yaptıklarına bak… gerçekten sağlam iş. Çok büyük saygımı kazandı.
Bu arada kısa bir diyalog;
Onurlu bir denizci askeri: Efendim... kutsallar masum inssanları köleleri yapıyor.
Garp: Roger nerde...!
Denizci: Efendim... çoluk çocuk demeden insanları avlıyorlar...
Garp: Roger da orda mı...?!
Denizci: Efendim...
Garp: Roger...!!!
![]()